Çaresizim..

Canım ters bişey diyecek diye korkuyorum artık.
Çevrim içi olmayacağım , bişey yapmayacağım.
Bir sözü yıkmaya yetiyor çünkü.
Kaldıramam sanırım daha.

canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir zamanlar benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun fakat çevrimdışı olup az bişey bekleyip geri kapatsan:26:

Yapamadım canım , söyleyecekleri korkutuyor artık gerçekten beni.
Çıktım yattım 2 saat bir sürü şey düşündüm.
Gözyaşıma sebep oldu yine
Bu sevgi falan değil.
Artık onun sevgisine ben inanmıyorum.
Böyle mutlu olabiliyorsa olsun şimdi.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı acıları yaşayan birisiyim..Bir de benimkinin günlerdir teli kapalı hatta kırmış olabilir..

Vallahi bu erkekler fena derecede öküzler..kadın ruhundan zerre anladıkları yok..beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok..

Onlar bizsiz durabiliyorlarsa dayanabiliyorlarsa bizde dayanıcaz..bazen diyorum yeter artık gururumu ayaklar altına aldığım..nasibimse dönüp dolaşıp beni bulacak diyorum..

saldım valla herşeyi sende koyver gitsin..

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı acıları yaşayan birisiyim..Bir de benimkinin günlerdir teli kapalı hatta kırmış olabilir..

Vallahi bu erkekler fena derecede öküzler..kadın ruhundan zerre anladıkları yok..beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok..

Onlar bizsiz durabiliyorlarsa dayanabiliyorlarsa bizde dayanıcaz..bazen diyorum yeter artık gururumu ayaklar altına aldığım..nasibimse dönüp dolaşıp beni bulacak diyorum..

saldım valla herşeyi sende koyver gitsin..

Canım gerçekten nasıl bensiz duruyor anlamıyorum.
Yani ben öyle seven biri görmemiştim hayatımda.
O bunu başardı.
Kimseye güvenmeyeceksin galiba onu anladım.
Sevgisinden de şüpheliyim artık.

Canım gerçekten nasıl bensiz duruyor anlamıyorum.
Yani ben öyle seven biri görmemiştim hayatımda.
O bunu başardı.
Kimseye güvenmeyeceksin galiba onu anladım.
Sevgisinden de şüpheliyim artık.

Erkekler bu tip tartışmalarda genelde sevgiyi bir tarafa atarlar..duygularını pek karıştırmazlar..bu sevgisi olmadığı anlamaına gelmiyor sadece biz olaylara daha duygusal yaklaşıyoruz..
Güçlü olacaksın canım inadına güçlü olacaksın..vicdanen rahat isen gerisi ona kalmış..
Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin.. tez zamanda rahata eriştirsin inşallah.

Erkekler bu tip tartışmalarda genelde sevgiyi bir tarafa atarlar..duygularını pek karıştırmazlar..bu sevgisi olmadığı anlamaına gelmiyor sadece biz olaylara daha duygusal yaklaşıyoruz..
Güçlü olacaksın canım inadına güçlü olacaksın..vicdanen rahat isen gerisi ona kalmış..
Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin.. tez zamanda rahata eriştirsin inşallah.

Bana inanmıyor ki adam.
Bişey yapsam bu kadar yanar mı içim
Anlamıyor ama.
Ben artık sevmediğine eminim.
Amin canım inşallah cümlemize

Ya ben ne yapacağım :KK43:
Çok kötü hissediyorum kendimi.
Neden bişey yapmıyor , çok içim acıyor.
Hiç mi sevmedi bu adam yahu :S
Onca şey paylaştım şimdi böyle duruyor.
Ağla ağla bitti bugünde..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben ne yapacağım :KK43:
Çok kötü hissediyorum kendimi.
Neden bişey yapmıyor , çok içim acıyor.
Hiç mi sevmedi bu adam yahu :S
Onca şey paylaştım şimdi böyle duruyor.
Ağla ağla bitti bugünde..

Canım üzülme ya... Sen baya adım attın ondan yine senden bir şeyler bekliyor olabilir -ki bence öyle sadece biraz daha sabret. Bence artık onun bir şeyler yapması gerekiyo. Zaten o adım atarsa her şey düzelir...

İyi de bana inanmıyor.
Sanki bişey yapmışım gibi.
Sevmedi sevmedi.
Dayanamazdı.
Düşünmediğim an yok nerdeyse.
Hayatımı felç etti :S

canım bunu yaz hiç bir erkek dayanamaz bu sözlere ve yaşadıklarınızdan yazabilirsin kendini vedanı aşkını anlatan bir şarkı gönderebilirsin. bakma kendini ağırdan satıyor. düşüncem demek yani sen hatalısın bu konuda demek istiyo. keşke eklemeseymişin sende merak ama olsun:KK43:( canım şunları yaz gönder....,

aşkımı test etme buna ihtiyacın yok... aşkın o kadar güzel ki emin ol çok şey öğrendim. sen böyle sustukça düğümlenir boğazımda herşey. hayatıma anlamlı kılan sensin. ihtiyacın yok bunları takmana. sensiz olmak istemiyorum. yüreğim ellerinde görmüyor musun?:KK43:(

canım bunu yaz hiç bir erkek dayanamaz bu sözlere ve yaşadıklarınızdan yazabilirsin kendini vedanı aşkını anlatan bir şarkı gönderebilirsin. bakma kendini ağırdan satıyor. düşüncem demek yani sen hatalısın bu konuda demek istiyo. keşke eklemeseymişin sende merak ama olsun:KK43:( canım şunları yaz gönder....,

aşkımı test etme buna ihtiyacın yok... aşkın o kadar güzel ki emin ol çok şey öğrendim. sen böyle sustukça düğümlenir boğazımda herşey. hayatıma anlamlı kılan sensin. ihtiyacın yok bunları takmana. sensiz olmak istemiyorum. yüreğim ellerinde görmüyor musun?:KK43:(

cAnım bu yazın güzel..ah benimkinin teli açık olsaydı belki gönderirdim..öküzün umrunda bile değil..amannn artık benimde umrumda değil..

Kızlar dayanamadım aradım :KK43:
Meşgule attı aradı efendim dedi.
Şaşırdım tabisen faturanı ne zaman yatırdın dedim , dün akşam dedi.
Hımm dedim kalakaldım tabi aramadığı için. Napıyosun dedi yurttayım yatıyordum dedim. Tamam bende işteyim içeri giriyorum şimdi dedi tamam dedim ne oldu dedi hiç dedim kapattım.

Sonra sinirlendim tabi mesaj yazdım.
Ben ne kadar salağım ya . Daha sana bişey demeyeceğim . İnşallah şimdi mutlu olursun.

Ondan cevap geldi
Böyle mesajlar attıkça daha çok uzaklaşıyoruz devam et.

Ben cevap yazdım
Ya senin sevmediğini , böyle mutlu olduğunu , yapabildiğini , sözlerinin sadece söylenmiş için söylediğini gördükçe acı çeke çeke uzaklaşıyorum zaten. Umarım daha mutlu olursun.Benden bu kadar gerçekten bu kadar. Nasılsa çok koymaz alıştın. Kazandın pes.

O cevap yazdı

Sağolasın ya ! Tamam çok özlüyorum , duramıyorum ama aklıma pisliklerin geliyor ozaman istemiyorum seni , buradan basit artık yadırgamıyorum seni ..

Ben cevap yazdım

Sana son kez söylüyorum bunları . Ben çok hata yaptım , evet ozaman yalan söyledim msn olayında ama sadece korktuğum için. Yoksa ne aldatma ne de en ufak bir artniyet taşımadım. O gün ki ızdırabımı sende biliyorsun yaparmıyım birdaha öyle birşey anında sildim . Baktım kişi listemde görünmüyor. orayada bakmak aklıma gelmedi . Önceden o kadar yemin edip doğruyu demediğim için inanmıyorsun bana biliyorum bu da benim suçum. ama gerçekten ben direk sil demişim ağlarken birdaha da girmedim. İnanmıyorsan bişey demeyeceğim daha. Yaptığım her yanlıştan ötürü aşırı derece de pişmanım zaten hiç biri bilinçle yapılmış şeyler değil. Seninde yanlışların oldu , hataların oldu . İnan şu 20 günde herşeyin bedelini ödedim. Allah şahidimdir seni asla ama asla aldatmayı bırak a sını düşünmedim bile. Ben seninle az buz şey yaşamadım o kadar aşağlıkmıyım . Daha en son gün bile seviyorsun diye araba almış göndermiş insandım. Ben bana bunu yakıştırmana şaşıyorum. Kızabilirsin , bağırabilirsin ama bana pisliklerin diye gelemezsin. Çünkü biz çok şey paylaştık. Ben seninle o kadar anı yaşayıp bunu yapmam düşünmem bile. Ben seni aldatmış olsam bu kadar çırpınmazdım , çabalamazdım heralde. İnsan amaaan salla demez mi birşey yapmış olsa. Bana bu suçlaman koymuyor çünkü bişey yapmadım yüzümü görüncede anlarsın gözlerimden anlıyorsun. Benim asıl içime dokunan herşeyi paylaştığım insanın aslında hiç sevmemiş olması . Beni görünce anlayacaksın 60 kilo oldum 4-5 kilo verdim bu zamanda. Senin gibi mutlu oyunlarıda oynamadım hiç. İstediğine inan şimdi. Ben gerçekten çok yıprandım artık herşeyide kabul ettim. Salak değilim ya bende . Direndim ama anlıyorum sana herşey hoş geliyor. Ben olmadan da olurmuş demekki onca sözlü yalana gerek yokmuş en büyük ihaneti sen ettin. Bensiz mutlu olabildin. Başardın . artık olsam ne olmasam ne. Sevmeyen bir adamı nasıl öpeyim , elini nasıl tutayım ki. İnan beddua etmiyorum mutlu kalmaya devam et.

15 sayfalık mesajdı :KK14: Daha cevap yazmadı , gene suçlayıcı bişey yazacak ben artık bişey demeyeceğim :KK31:

Son düzenleyen: Moderatör:
X