Çaresizim..

Canım msnde adımız evlenmek istediğimiz tarih ve resmimiz duruyor. Her akşam o msni hala açmaya devam ediyor. Başka biri olsa bunları kaldıracağını düşünüyorum.
2keere aldatılmış acımasız davranışını buna yoruyorum
Zaten sustum artık

Mesajına karşılık vermedim artık bişey yapmayacağım.
Çok yoruldum.
Suçsuz yere suçlanmaktan.
Hata yaptım evet ama bu kadarı fazla bana.

Canım hayatında biri vardır demedim aklında biri vardır dedim. Seni üzmek de istemiyorum umarım öyle değildir. Yalnız bu kadar iplememesi normal değil.

canım dediğini yapmak sana kalmıştır. ama bu süreçte insanlar çok düzgün kararlar alamayabiliyorlar. sinirlisindir. düşündür onu. o kadar şey paylaşmışsın o kadar çok şey konuşmuşsunuz. saçma sapan bir konu yüzünden ayrılmanıza gerek yok. kendinden emin durmak bağırmak demek değil hürrem sultan bile sözleri altın gibi kullanıyodu. o mesajı gönder telini kapat. bak bakalım nolcak.?

Hiçbirşey düşünmeye niyeti yok.
Artık bahane yada çok hassas olduğu için böyle davranıyor bilemiyorum.
Ama bizim düzelecek bişeyimiz kalmamış.
Madem o bunu istiyor , tamam artık pes.

Bu erkeklerin köküne kibrit suyu :KK47: benim ömrümü tüketen bir erkek .hayattan soğumama neden olan, hergün rutin olarak gözyaşı döktüren bir erkek. inan hiç değmiyor. kendi haline bırak canını versende değişmezler asla DE-ĞİŞ-MEZ-LERRRR!!!!! arkasını dönüp bakmazlar bile öldünmü yaşıyomusun diye ???!!! boşver onun için sıkma o tatlı canını .zor olucak ama hayatının tadını çıkarmaya bak :KK34:

Haklısın canım.
Değişmiyor.
20 gündür aynı katılıkta devam ediyor.
Olan bana oldu , hastayım.
Hem bedensel açıdan hem ruhsal açıdan.
Hayattan çıkaracağım bir tat kalmadı da , öyle geçirmeye bakıcam şu zamanı.

Canım hayatında biri vardır demedim aklında biri vardır dedim. Seni üzmek de istemiyorum umarım öyle değildir. Yalnız bu kadar iplememesi normal değil.

Artık bilmiyorum canım , öğrenemem de bunu zaten.
Ama öğrenirsem kimseye güvenemem birdaha.
Bu kadar iplememesi bencede normal değil haklısın ama ilk kez şu tavırda :KK14:

Lütfen kendine acı biraz ve toparlan olan sana oluyorr
Tamam çok seviyorsun inan çok iyi anlıyorum seni ama yapack bişeyin kalmamış senin
Kaç gün olmuş hala inanmıyor baksana boşuna üzme artık kendini
Aklında biri var ya da yok diyemeyiz ama sana güvenmeyen biriyle ne kadar devam edebilceksiniz ki şimdi düzelse bile?

cnm kendini bu kadar yıpratma , kimse yazgeçilmez değil bak bunun sadece çok havalı bir söz olduğunu düşünürdüm eskiden ama gerçekten öyle insan istediği zaman nelerin üstesinden gelmiyor ki.

Lütfen hayatının merkezi yapma onu , tamam gelirse barışma demiyorum eğer geri dönerse ve konuşmak vs. isterse o zman karar verirsin 20 gün uzun bir süre bu kadar süre olummsuz tavır içerisindeyse bilmiyorum sevgisinde eksilme olabilir yada çok kızgın olabilir yada bir arkadaşında dediği gibi aklına bir başkası takılmış olabilir bunlar tamamen ihtimal.

Fakat sen hergün bura gelip çok kötüyüm vs. bir şekilde çıkış yolu arıyorsun.Lütfen artık düşüncelerini bir kenara at ve ilişkinizi düşünmemeye çalış.Zor biliyorum ama isteyince inan ki oluyor.

Bak bende yaşadım bazı şeyler konularımdan az çok bilirsin ben ayrıldım ben üzüldüm erkek arkadaşım umursamaz biriydi bana değer vermediğini düşünüyordum halende öyle düşünüyorum.Aklıma gelmiyor mu evet geliyor ama oda vazgeçilmez değildi ara sıra aklıma gelsede onsuz olabiliyorum.Onunla görüşme konuşma msjlaşma isteğim yok mesela ama bunlar ilk günden olmuyor tabi zaman geçmesi gerekiyor ve zamanla inanki onsuzluğa alışıyorsun.

Seninn şuan yapman gereken tek şey kendini önemsemen ve herşeyi oluruna bırakman , ilişkinizi onun ne düşündüğünü niye böyle yaptığnı düşünmemeye çalışmalısın ya bişey yap yeni bir hobi ne bileyim başka birşeyle ilgilen gir kk ya araştır cilt bakımıydı vucut bakımıydı saç bakımıydı vs. böylere şeyleri ver kendini yada alış veriş sitelerine gir oralarda oyalan.Lütfen kendini böyle yıpratmaa.:KK50:

Hiçbirşey düşünmeye niyeti yok.
Artık bahane yada çok hassas olduğu için böyle davranıyor bilemiyorum.
Ama bizim düzelecek bişeyimiz kalmamış.
Madem o bunu istiyor , tamam artık pes.

Haklısın canım.
Değişmiyor.
20 gündür aynı katılıkta devam ediyor.
Olan bana oldu , hastayım.
Hem bedensel açıdan hem ruhsal açıdan.
Hayattan çıkaracağım bir tat kalmadı da , öyle geçirmeye bakıcam şu zamanı.

her erkek düşünür. hemde öyle böyle değil. düşünmüyorsa neden seni cezalandırıyor o zaman? neden intikam alırcasına seni düşündürüyor yalnızlığınla onu sevginle ölçüyor.biliyor bir yere gidemeyeceğini. nereye kadar gidebilirsin bilmiyor. senden emin olmak adına yapıor bunu haberın olsun.... yazdın çizdin vsss. artık yapma bişi onun kafasını toplamasınaseninde kendine gelmene ihtiyacın var çeki düzen ver kendine....

her erkek düşünür. hemde öyle böyle değil. düşünmüyorsa neden seni cezalandırıyor o zaman? neden intikam alırcasına seni düşündürüyor yalnızlığınla onu sevginle ölçüyor.biliyor bir yere gidemeyeceğini. nereye kadar gidebilirsin bilmiyor. senden emin olmak adına yapıor bunu haberın olsun.... yazdın çizdin vsss. artık yapma bişi onun kafasını toplamasınaseninde kendine gelmene ihtiyacın var çeki düzen ver kendine....

Canım sence bu yaptığı sadece ceza mı ? Yani düşündürmek için mi sadece ?
Bugün şöyle demiş Sen gelip o adamı silseydin ben gene gelirdim , bir hafta önce sızlan dur sonra gel gene yap ne güzel.
Artık bişey demiyorum neye inanırsan inan ben sildim kişi listemdede görünmüyordu bu kadar basit dedim.
Şimdi ne yapıyorsa yapsın koşmayacağım ben daha , haklısınız.

Canım sence bu yaptığı sadece ceza mı ? Yani düşündürmek için mi sadece ?
Bugün şöyle demiş Sen gelip o adamı silseydin ben gene gelirdim , bir hafta önce sızlan dur sonra gel gene yap ne güzel.
Artık bişey demiyorum neye inanırsan inan ben sildim kişi listemdede görünmüyordu bu kadar basit dedim.
Şimdi ne yapıyorsa yapsın koşmayacağım ben daha , haklısınız.

tabikide ceza seninki en azından konusuo benimki konusmuodu sadece dinliodu hep dinliodu:KK43:( o hikayemin kahramnı bana çok çektirdi o yüzden seninki için diyorum. bak elinden geleni sen daha iyi bilirsin ne yazmak istiyorsan yaz ona ne ben dur diyebilirim ne sen. güzel bir şarkı sözü yolla anlamlı olsun. kini değil ikinizi anlatan bir şarkı. en etkili yoldur. bu durumlarda. ki çok seviyosan.cezadır. birdaha yapmaman için yapılan cezadır. peki benim hikayem konusunda sence oda beni seviyomudur?? ona sibel candan bi şarkı sözü gönderdim. al benide yanına diye...

Canım bana inanmaya niyeti yok ne yapsam boş.
Özledim de dedim , karşılık vermedi vermiyorda zaten.
O her seferinde suçlar şekilde konuşuyor.
Ben 20 gündür büyük bir bedel ödedim zaten.
Bundan sonra ki cevapları rabbimden alacak.

bizim acı dolu bir aşk hikayemiz oldu 1 yıll 3 aydır aşkımı anlatmaya çalıştm o süre kadar uzak kaldık ve hergün aradım. oda beni cezalandırdı. sebep onu görmeye gitmiştim planladığı güzel şeyleri varmış evlilik gibi yüzük filan almış. arkadaşlarını çağırmış restauranta ama aynı sabah ailem yüzünden dönmek zorunda kaldım. anlamadı anlamak istemedi. hergün kan kustum. aşkımı anlattım. sebep anlattım sadece bu surede hergün dinledi. ve hergün aradım konusmasa bile. yanında kız sesi duymadım. allaha çok sukur. oda beni seviomuş hala kızına emanet etmiş bundan haberim yoktu tabi. birgün telefonda hüngür hüngür agladı. gerçekten çok şaşırdımç bu kadar çok sevdiğine şaştım. sonra inanmadım ve bu aşk hikayesini göndermiş işte

Canım bana inanmaya niyeti yok ne yapsam boş.
Özledim de dedim , karşılık vermedi vermiyorda zaten.
O her seferinde suçlar şekilde konuşuyor.
Ben 20 gündür büyük bir bedel ödedim zaten.
Bundan sonra ki cevapları rabbimden alacak.

sabır sabret canım sakın ha kimsenin dolduruşuna gelme. yanlış şeyler olumsuz tepkiler duyabilirsin arkadaşlarından sakn. sen seviyorsan suçlama sakın. kendini anlat aşkın için yaptığını onu suçla belki bir kızla konusuyodun msnde bakmam gerekti de seni sevdiğim için bedel ödemem gerekse... de ve brak özledim dersende boş bir kulaktan girip diğerinden çıkar bu süreçte tatmiin eden şeyler yaz...

ben kendimden vazgeçercesine sevdim .onsuzluğu nasıl yaşadım ben ve allah bilio. yüzük aldım taktım ondan başkası görmesin istemedim kimseyi.o kadar çok sevdim. ve bırakmadım.sende bırakma sakın

Canım birileri varken güçlüyüm yalnız kalınca göz yaşlarına boğuluyorum.
Her şarkıda bir anlam var sanki.
Çok zor bişey bu benim için.

cnm seni kötü ruh haline sürükleyen şarkıları dinleme ayrıca bundan sonra birşey yapma çnkü yapman gerekenleri yaptın dediğim gibi toparlanmaya çalış o dönerse ne yapacağına karar verirsin

canım lütfen üzülme artık olayı biraz akışına bırak geç aynanın karşısına ben elimden gelenin fazlasını yaptım bundan sonra düşünmeyeceğim de ve toparla kendini ve akışına bırak lütfen artık üzülme:KK70:

Bişey soracağım siz şimdi uzakta mısınız?
Yüzyüze görüşseniz bir kere belki değişir bişeyler görünce dayanamaz ne halde olduğunu görür
Tabi sen onu daha iyi tanırsın eğer yüzyüze görüşmenin bi etkisi olacaksa git bir şekilde yanına

X