- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
-
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Şuan msnde kızlar.
Resmimiz duruyor iletisi aynı hala.
Ama ben ç.içi olmadım kızlar , o beni görmüyor.
Canım ters bişey diyecek diye korkuyorum artık.
Çevrim içi olmayacağım , bişey yapmayacağım.
Bir sözü yıkmaya yetiyor çünkü.
Kaldıramam sanırım daha.
Der der, sabret birazcık daha, bak dayanamamış aramış, merak etmiş seni, seviyor kızım bu çocuk seni, hemde çok seviyor.
canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir zamanlar benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun fakat çevrimdışı olup az bişey bekleyip geri kapatsan:26:
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı acıları yaşayan birisiyim..Bir de benimkinin günlerdir teli kapalı hatta kırmış olabilir..
Vallahi bu erkekler fena derecede öküzler..kadın ruhundan zerre anladıkları yok..beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok..
Onlar bizsiz durabiliyorlarsa dayanabiliyorlarsa bizde dayanıcaz..bazen diyorum yeter artık gururumu ayaklar altına aldığım..nasibimse dönüp dolaşıp beni bulacak diyorum..
saldım valla herşeyi sende koyver gitsin..
Canım gerçekten nasıl bensiz duruyor anlamıyorum.
Yani ben öyle seven biri görmemiştim hayatımda.
O bunu başardı.
Kimseye güvenmeyeceksin galiba onu anladım.
Sevgisinden de şüpheliyim artık.
Erkekler bu tip tartışmalarda genelde sevgiyi bir tarafa atarlar..duygularını pek karıştırmazlar..bu sevgisi olmadığı anlamaına gelmiyor sadece biz olaylara daha duygusal yaklaşıyoruz..
Güçlü olacaksın canım inadına güçlü olacaksın..vicdanen rahat isen gerisi ona kalmış..
Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin.. tez zamanda rahata eriştirsin inşallah.
canım bi tanede benim başımda var biliyosun oda aynı hiç farkları yok bize hep beklemek kalıyor nedense
Ya ben ne yapacağım
Çok kötü hissediyorum kendimi.
Neden bişey yapmıyor , çok içim acıyor.
Hiç mi sevmedi bu adam yahu :S
Onca şey paylaştım şimdi böyle duruyor.
Ağla ağla bitti bugünde..
canım bunu yaz hiç bir erkek dayanamaz bu sözlere ve yaşadıklarınızdan yazabilirsin kendini vedanı aşkını anlatan bir şarkı gönderebilirsin. bakma kendini ağırdan satıyor. düşüncem demek yani sen hatalısın bu konuda demek istiyo. keşke eklemeseymişin sende merak ama olsun( canım şunları yaz gönder....,
aşkımı test etme buna ihtiyacın yok... aşkın o kadar güzel ki emin ol çok şey öğrendim. sen böyle sustukça düğümlenir boğazımda herşey. hayatıma anlamlı kılan sensin. ihtiyacın yok bunları takmana. sensiz olmak istemiyorum. yüreğim ellerinde görmüyor musun?(