Çaresizim..

bide söyle bişey var bu msnını kımse bılmıyosa bu senın sevgılınde olabılır cnm ??

İyi de ne konuştum nede engeli açık olarak girdimde beni gördü.
Oysa bile sadece ekleme dışında münasebetim olmadı.
Şuan konu eklenmiş olması değil engellemeden silmişim bilinçli yapmışsın diyor. Birde orda görünce sildiğimi algılayamadı sanırım.
Gir bak dedi telefonda e baktım kişi listemde yok gizlilik ayarlarına baktım ki engellenmemiş . Orda görünce silinmedi mi sandı ne yaptıysa.
Bende bakınca geçen hafta o dediğinde engelledim temelli sildim.
Onun olduğunu sanmıyorum o kişinin eklediği gün biz msnde çok önemli bir konu konuşuyorduk .
Aklına gelmez , uğraşmazda.

hımm anladım belkide tesadüf oldu ztn o olsada durduk yere bu kadar olay cıkarmazdı heralde szofrenik değil ya bıras daha bekle bakalım cnm nolcak suan yapabılecegın hıcbısey yok malesefff

hımm anladım belkide tesadüf oldu ztn o olsada durduk yere bu kadar olay cıkarmazdı heralde szofrenik değil ya bıras daha bekle bakalım cnm nolcak suan yapabılecegın hıcbısey yok malesefff

Off off gözlerim şişti resmen . Ellerimi bir dk olsun bırakmayan adam bensiz yapabiliyor.

Bu güven sorunu o kadar kötü biliyorum.
Şimdide sevgilimle biz tartıştık bağırdı telefonda bide...
Şuan böyle hissediyorsun ama o aradığında daha farklı düşüneceksin.

inan 12 sayfayı soluksuz okudum.her sayfadada inşallah armıştır diye ümit ettim.ama aramadı.ne acımassızmış.senide seviyor.neden üzüyor inan anlamdım.allah sana sabır versin.sevgilin senin aldattığını düşünüyor ve ona takılmış.ne laf anlamazmış ya.hakkında herşeyin hayırlısı olsun.

Canımsın benimmm ya
Hergün güne inaşallah arar diye başlıyorum.
Seviyor seviyor da nasıl böyle gamsız , insan üzüldüğüne dair en ufak bişey göstermez mi ?
Ya aramıyorum diye telefonda sesi titreyen adam da bu , kafamı vurduğumda benle gözleri dolan adamdı
Ama anladım ki erkekler birden vazgeçebiliyor .
İnanmayacak sanırım bidaha benim olmayacak

bu erkeklerin hepsi aynı yaa !
seninkide baya paranoyakmış ayrıca.
resmen yapmadığın şeyler için bile kafasında kurup seni suçlamış.
üstüne düşme kovalanan kaçıyor çünkü.
sen zaten üstüne düşen açıklamaları yapmışsın.
gerisi ona kalmış.

canım seviyor bence hatta seviyorlar fakat onlar bizden çok farklılar bu konuda bak gör sen mutlaka arayacak seni

İnşallah canım ..

Sence seviyor mudur ?
Aslında haklı ekledim ben olsam bende güvenim boşaymış falan derdim ama böyle katı olamazdım.
Kesinlikle daha açıklama yapmam zaten bu sefer suçlu gibi algılıyor.
Artık umudum da yok ya.
Ona kalmış sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…