Çaresizim..

Hepsi aynı mı bilmiyorum da kimseye bağlanmamak lazım evet.

çok tanıdık geldi bana bu hikaye :) tatlım kendini bukadar üzme o senin canını yakana kadar uğraşıcak hiç yılma ve alttan al .siz bir araya gelince senin nekadar çoküzüldüğünü anladığında aranız düzelicek şunu unutma ve hazırlıklı o bu konu ve laf sokmalar bir süre öyle devam edicek başka porblemler çıkana dek desem yada gerçekten hatırlancak başka şeyler yaşanana kadar ama bunlar olur .ilişkiniz uzun süredir devam ediyorsa buda çok normal ... ama bukdar üzülüp ağlama.özellikle gece msj at ve ara insan daha duygusal olur gecer.özür felan dilee sevdiğini felan söyle.yaptıkları sana dedikleri grurunu kırabilir ama sbret sıra sanada gelicek

Of canım of şurdan sonra okadar çok şey oldu ki hangi birini anlatsam bilemiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ak-istiyorumne-yapmaliyim-2.html#post22550242

devamı buydu ama sonuçlanmıyor kapattırdım konuyu.
Seviyor daha doğrusu seviyor olamaz değil mi şunlar yaşanırken. Kandırdım durdum kendimi. Bitti bizim ilişkimiz canım.

bak canım aynı şeyleri biraz farklıda olsa bende yaşadım ama ben o ne yaparsa yapsın yılmadım o seni seviyor sende seviyorsunn neden pes ediyorsun ? kaybetmek çok kolay kazanmak zor sen kazanan ol gocunma yaptığın hiçbirşeydenn inan varya çok değerlii oluyorsun yuvayı dişi kuş yapar hep bu söze inandım . çok hırslandımm yılmadımm ama yaptıklarınıda zamanı geldi ödettim .buzamanda sevgiler kolay bulunmuyrrr bence sende ship cık.neler yaşandı ne kdr zaman geççti bilmniyorum ama çok küçük bir sebep nelere mal olmuş ve tabi inatta .. a

Son düzenleme:

Canım benim çok şey yaptım bana son konuşmamızda 2 gün mesaj atmasan köpek gibi dönerdim dedi. Ama yalan ya yok adam bitirmiş istemiyor evet bana bir kez olsun bile seni sevmiyorum demedi söyle sevmiyorum de dedim bana sevmiyorum hiç demedim ama istemiyorumda dedi . Açıkcası ben artık töbe ettim asla adım atmam. Bu saatten sonra da bi hayır gelmez. Unutamıyormuş hiçbişeyi unutmayacakmışda. Ağlaya ağlaya çok beddua ettim fazlası çıkacak ondan. İnan mutsuz olmasını diliyorum. Uzun süredir iletişimimiz yok ben mesaj atmasam ondan bişey gelmezdi hoş benim mesajlarımda beddua dolu mesajlardı. Bende çenemi hiç tutmadım , aşkımı da söyledim ama yok nuh dedi peygamber demedi. Ben salı gününden bu yana töbeliyim mesaj atarsam da allah benim belamı versin. Kasım 18 den buyana çektim de çektim. Sonra bi ara barışır gibi olduk ama soğuk ters cevaplarla dolu bi barışma çalışmasıydı. Beni isyan ettirdi . 2.5 aydır ızdırap çektiriyor. Daha kaybetcek bişey kalmadı

tamam tatlımm anlaşıldı fazla ilgiden şımarmış ozaman politikan hiç birşey yapma ne haberini alsın ne sesini duysunn dediği gibi köpek olma zamanı gelmiş.çok üzülüceksinn ama hani bir laf vardır ya dönerse zaten senin dönmezse senin olmamıştır aynen öylee sonucu bekle ve kendini hiç kimse için üzmee ..bunu yapmak çok zor çok iyi anlıyorum.eğer şansın varsa bulunduğun ortamdan şehirden biraz uzaklaş çok iyi gelicekk

Bende öyle düşünüyorum artık bundan sonra o yok bende yokum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…