- 16 Mart 2017
- 200
- 72
- 48
- 32
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
Tesekkur ederim yorumunz ıcınAllah eşinize sabır versin. Bir de başlığa çaresizim yazmışsınız.
Oncekı konularımda var benim. Ben sadece 2 3 gundur ki problemi yazmak istedim. Esimin ailesi boyledır soyledı dıye degıl. Herkese karsı kıramıyor benı kırıyor. Susması 5 yıllık evliyiz sevgililik doneminde var hep boyleydı. Konusarak cozemıyoruzBaşka problemleriniz var mı bilmiyorum ama bu yazdıklarınızdan ibaretse, eşiniz kafasını dinlemek istiyor gibi. Bunalmış.
Sende haklısınValla adamı o kadar bunaltmışsınız ki eski konularınıza göz gezdırdım adam odun mu hep diye ama soğuması normal
Yani iyi ki kimseden beklediğiniz bişey yokmuş bi de olsaymış.Kimseden birsey bekledıgum yok.
Adam asker zaten işi zor birde siz zor olunca ne biliyimSende haklısınburaya sadece yazdıklarım bir de birebir yasanan seyler var. Tesekkur ederim yorumunuz ıcın.
Beklemiş olsaydım 5 yıldır beklerdim. Kimse bu zamana kdr birsey yapmamış benimle konusmuyolar zaten birsey yapıyorlarmış gıbı yapmaları uzucu. Kansızlık ıcın degıl. Kendımı ifade edemedim bu saat olmuş kusura bakmayın. Ysadıgım durumu bir ben bir Allah biliyor. Tesekkur ederim yorumunuz ıcın.Yani iyi ki kimseden beklediğiniz bişey yokmuş bi de olsaymış.
Neden eş ailesi size bişeye ihtiyacınız var mı diye sormalıymış kansızlığınız için mi?
Sinir krizleri geçiren siz, susan bir eş.
Başlığı eşiniz attı, konuyu siz yazdınız sanırım.
Buraya bazen kendimizi ifade edemiyoruz yazı duygu olsun. Esımı seviyorum gereken musamayı da yapıyorum her goreve gıttıgınde aglarım yine oyle. Anlatmak ıstedıgım ben kimseyi kırmak istemiyorum bir baskaları ıcın benı kırıyor. Cocuklar sanki fazla ben fazlayım. Zaten susacağım kadar herkese sustum. Ben su an kalkıpta detaya insem bitmez dert. Esim sinirlenir eliyle ıttıre ıttıre laf anlatır. Ailesı konusu acılır aramamı ister hemen olmazsa ıs buyur yatak ayırır kaç gundur konusmaz. O da asker dıyorum bende napim canı sagolsunAdam asker zaten işi zor birde siz zor olunca ne biliyim
Önceki konularınızı bilmiyorum bakmadım, ama size bişey yapmak zorunda değiller, beklentiye girmeniz ancak sizi mutsuz eder zaten. Rica edicem kendi konunuzu bi okuyun, hissetmeniz lazım yani eşinize yaşattıgınız bunalımı.Beklemiş olsaydım 5 yıldır beklerdim. Kimse bu zamana kdr birsey yapmamış benimle konusmuyolar zaten birsey yapıyorlarmış gıbı yapmaları uzucu. Kansızlık ıcın degıl. Kendımı ifade edemedim bu saat olmuş kusura bakmayın. Ysadıgım durumu bir ben bir Allah biliyor. Tesekkur ederim yorumunuz ıcın.
Tesekkur ederim yorumunuz ıcın. Gitmek cozum degıl bahane olmamalı.. Ama esim ara bulamıyor. Susmayı cozum sundugu ıcın bu haldeyiz. Gerekirse bende duzeltırım hazırım. Evlilik terapisti dedım yanasmadı. Bendede illaki problemler var yok degıl fakat herkese karsı tecrubelı oldugumu dusunuyorum. Gitmek ona da iyi olacak. Cocuk sesi ve ben bunalıma giriyordu. Dinlesin kafasını.Gidin bakalım birkaç gün annenize. Bence iyi fikir.
Iki tarafta dinlenir. Anneniz cocuklarda yardimci olur. Sizin de kafanız dagilir.
Ama bakın adamın zaten zor bir mesleği var ben zaten asker polis diyince hassas bir insanım adamın psikolojik olarakta zordur ve cidden zor insansınız. Yani bunu size eleştiri olarak söylüyorum alırsınız almazsınız ama ben objektif olarak yorumumu yapayım. Siz biraz istemeden mi yoksa canını yaköak için mi bilmiyorum sürekli laf sokuyorsunuz. Ailesiyle ilgilide öyle ve annenız kız kardeşiniz sürekli karşı tarafı tahrik etme içimdeymiş. Hele görümce konunuzda şok oldum kızın sırrını herkese yaymışsınız. Durup dururken kız kardeşiniz başka şehırdeki görümcenin oğlumuz için yaptığı hoş paylaşıma kötü laf sokmalı yorum yapmaları falan ve hala aıleye sebebsız takık olmanız bılmıyorum eşinizde bunlar yığıldıkça soğumuş bunalmış olabilir. Hem sızın haksızlık yaptığınız durumlar bana yapılsa ben muhattap bıle olmazdım. Kendinize çeki düzen vermeniz şart suskunluğu belli ki artık bıkmış içinden gelmiyor faydasız görüyorBuraya bazen kendimizi ifade edemiyoruz yazı duygu olsun. Esımı seviyorum gereken musamayı da yapıyorum her goreve gıttıgınde aglarım yine oyle. Anlatmak ıstedıgım ben kimseyi kırmak istemiyorum bir baskaları ıcın benı kırıyor. Cocuklar sanki fazla ben fazlayım. Zaten susacağım kadar herkese sustum. Ben su an kalkıpta detaya insem bitmez dert. Esim sinirlenir eliyle ıttıre ıttıre laf anlatır. Ailesı konusu acılır aramamı ister hemen olmazsa ıs buyur yatak ayırır kaç gundur konusmaz. O da asker dıyorum bende napim canı sagolsun
Bılıyorum zaten. Ama o zamandan bu zamana ne kadar sure gectı. Soyle soyleyeyım sıfır beklenti o kadar mutlulukÖnceki konularınızı bilmiyorum bakmadım, ama size bişey yapmak zorunda değiller, beklentiye girmeniz ancak sizi mutsuz eder zaten. Rica edicem kendi konunuzu bi okuyun, hissetmeniz lazım yani eşinize yaşattıgınız bunalımı.
2019 yılında yaslanmış olaylar artık kimse kimseyle bu kadar icli dışlı degıl ki.. Ben daha gecen ay ailesinin yanına gittim 3 gun kaldım torunlarını gorsunler dıye ben esime zorladım. Hanımefendıcıgım ben detay yazmak istemedim. Sadece esimin sert tavrı beni yoruyor. Hadi biz neyse cocuklar var uzuluyorum. Kendimce care bulmaya calışıyorum buraya yazıyorum bende. Ama tesekkur ederim yorumunuz ıcın olsunAma bakın adamın zaten zor bir mesleği var ben zaten asker polis diyince hassas bir insanım adamın psikolojik olarakta zordur ve cidden zor insansınız. Yani bunu size eleştiri olarak söylüyorum alırsınız almazsınız ama ben objektif olarak yorumumu yapayım. Siz biraz istemeden mi yoksa canını yaköak için mi bilmiyorum sürekli laf sokuyorsunuz. Ailesiyle ilgilide öyle ve annenız kız kardeşiniz sürekli karşı tarafı tahrik etme içimdeymiş. Hele görümce konunuzda şok oldum kızın sırrını herkese yaymışsınız. Durup dururken kız kardeşiniz başka şehırdeki görümcenin oğlumuz için yaptığı hoş paylaşıma kötü laf sokmalı yorum yapmaları falan ve hala aıleye sebebsız takık olmanız bılmıyorum eşinizde bunlar yığıldıkça soğumuş bunalmış olabilir. Hem sızın haksızlık yaptığınız durumlar bana yapılsa ben muhattap bıle olmazdım. Kendinize çeki düzen vermeniz şart suskunluğu belli ki artık bıkmış içinden gelmiyor faydasız görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?