• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresızım..

Nezzolgunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
200
72
48
32
Merhaba,
En son 1.5 ay oncesı esımle olan konu hakkında paylaşmıştım. Ve sizlerde dusuncelerınızı soylemıştınız. Sımdı tekrardan esımle sorunlar yasıyoruz, nereye kadar gider bilemiyorum. Bir kaç gundur huzursuzlugumuz var. Soyle ki hemen konuya gireyim benim kadınsal sorunum ıcın kadın doguma hastaneye gittik esim ve 2 cocugumla. Sprıal var bende rahatsız ediyor asırı kanamadan farklı korunma yolları denemek ıcın gıttım. Esim araba cocuklarla beklerım sen git hallet isini dedı. Muayenede kansız oldugum cıktı ve sprıal le ilgili sorun oldugunu cıkarmak lazım dedi.nyse hastaneden cıktım arabaya bindim. Esim 2 cocuktan gına gelmiş vaziyette. Bana sordu noldu dıye kansızlık cıktı dedım. Demeye kalmadan yemıyosun tabı birsey dikkat etmiyorsun diye bagırdı birden sustum. Eve geldik soguk ruzgarlar yine uzatmadım. Ertesi gun kandıldı. Mesajlar atıyor bana gonlumu almaya calışıyor birseyler yapıyor. Ama esimin sanki bana karsı bırseyı kalmamış gibi. Ne sevgisi ne saygısı ne hoş muhabbeti soguk duruyor yakında durmuyor. Ben konustum bir kaç sakince anlatmaya calışıyorum. Susuyor. Tek sorumuz esimin susması. İletişim yok cozum yok. Sadece istiyor sarılalım yakınlaşsın bitsin. Olmuyor cunku 2 cocuk var etkileniyor. Neyse kandil gecesi annesı aradı konustu. Sıra benim aileme gelince uyuya kaldı arayamadı. Halbuki demişti ararız dıye. Gece uyandı uyandırsaydın arardık dedı. Dunde oglumun dogum gunuydu. Pasta aldı hediye aldı ogluna ama berbat etti yine. Cunku neden telefonuna bakayım dedim. Ailesı benım oglumu paylaşmış dogum gununu kutluyor. Kaç aydır arayıp sormuyorlar. Biricik yegenım seni Seviyorum lu cumleler.. Hanımlar paylaşmasına birsey demıyorum ama kç aydır arayıp sormamışlar bir kere ne ihtiyacın var diye. Paylaşınca mi hala dayı amca olunuyor yanı manevi anlamda. Kimseden birsey bekledıgum yok. Neyse ben bunu gorunce esime dedım bu ne ne var ki dedı. Dedım hanı bari bı arasalardı oyle resim paylaşınca olmuyor diye. Birden sert sıkışlar yaptı paylaşır nolmuş diye. Ben oyle tepki verdim siye sırf ailesıne benimle konuşmuyor. Ailesine sozum yok ama kendisinin boyle yapması kotu. Sınır krizi gecırdım yine ses yok susuyor. Aglıyorum yok. Cocuklar var. Kıyamıyorum onlara. Gecen gun konustum aglayarak dedım nolur bak 2 cocuk var artık kendi yolumuza bakalım hıc birsey ıcın degmez, ben hasta olamıyorum bu cocuklara kim bakacak sana guvenemıyorum diye. Bir yerden tutuyorum duzelsın etsin diye ugrasıyorum. Koca benı tınlamıyor.guya o birsey yapmıyor ben buyutuyorum. Su an en son ki aile mevzusu dıye ben artık o kadar sustum ki dayanamadım herseyı soyledım. Su an ayrı odada yatıyor uyuyor. Ama ben yanında kalmak istemiyorum. Cocuklarımla ailemin evine gidip akıllanması lazım birsey yapması lazım hanımlar.. Ben yarın ailemin yanına gitmek istiyorum guzelce anlasın herseyı kıymet bilsin. Sizce dogru karar mi ya da ne onerırsınız? Kusura bakmayın cok uzun oldu..

Başka problemleriniz var mı bilmiyorum ama bu yazdıklarınızdan ibaretse, eşiniz kafasını dinlemek istiyor gibi. Bunalmış.
Oncekı konularımda var benim. Ben sadece 2 3 gundur ki problemi yazmak istedim. Esimin ailesi boyledır soyledı dıye degıl. Herkese karsı kıramıyor benı kırıyor. Susması 5 yıllık evliyiz sevgililik doneminde var hep boyleydı. Konusarak cozemıyoruz

Kimseden birsey bekledıgum yok.
Yani iyi ki kimseden beklediğiniz bişey yokmuş bi de olsaymış.
Neden eş ailesi size bişeye ihtiyacınız var mı diye sormalıymış kansızlığınız için mi?
Sinir krizleri geçiren siz, susan bir eş.
Başlığı eşiniz attı, konuyu siz yazdınız sanırım.

Yani iyi ki kimseden beklediğiniz bişey yokmuş bi de olsaymış.
Neden eş ailesi size bişeye ihtiyacınız var mı diye sormalıymış kansızlığınız için mi?
Sinir krizleri geçiren siz, susan bir eş.
Başlığı eşiniz attı, konuyu siz yazdınız sanırım.
Beklemiş olsaydım 5 yıldır beklerdim. Kimse bu zamana kdr birsey yapmamış benimle konusmuyolar zaten birsey yapıyorlarmış gıbı yapmaları uzucu. Kansızlık ıcın degıl. Kendımı ifade edemedim bu saat olmuş kusura bakmayın. Ysadıgım durumu bir ben bir Allah biliyor. Tesekkur ederim yorumunuz ıcın.

Adam asker zaten işi zor birde siz zor olunca ne biliyim ☺️
Buraya bazen kendimizi ifade edemiyoruz yazı duygu olsun. Esımı seviyorum gereken musamayı da yapıyorum her goreve gıttıgınde aglarım yine oyle. Anlatmak ıstedıgım ben kimseyi kırmak istemiyorum bir baskaları ıcın benı kırıyor. Cocuklar sanki fazla ben fazlayım. Zaten susacağım kadar herkese sustum. Ben su an kalkıpta detaya insem bitmez dert. Esim sinirlenir eliyle ıttıre ıttıre laf anlatır. Ailesı konusu acılır aramamı ister hemen olmazsa ıs buyur yatak ayırır kaç gundur konusmaz. O da asker dıyorum bende napim canı sagolsun 🤗

Beklemiş olsaydım 5 yıldır beklerdim. Kimse bu zamana kdr birsey yapmamış benimle konusmuyolar zaten birsey yapıyorlarmış gıbı yapmaları uzucu. Kansızlık ıcın degıl. Kendımı ifade edemedim bu saat olmuş kusura bakmayın. Ysadıgım durumu bir ben bir Allah biliyor. Tesekkur ederim yorumunuz ıcın.
Önceki konularınızı bilmiyorum bakmadım, ama size bişey yapmak zorunda değiller, beklentiye girmeniz ancak sizi mutsuz eder zaten. Rica edicem kendi konunuzu bi okuyun, hissetmeniz lazım yani eşinize yaşattıgınız bunalımı.

Gidin bakalım birkaç gün annenize. Bence iyi fikir.
Iki tarafta dinlenir. Anneniz cocuklarda yardimci olur. Sizin de kafanız dagilir.
Tesekkur ederim yorumunuz ıcın. Gitmek cozum degıl bahane olmamalı.. Ama esim ara bulamıyor. Susmayı cozum sundugu ıcın bu haldeyiz. Gerekirse bende duzeltırım hazırım. Evlilik terapisti dedım yanasmadı. Bendede illaki problemler var yok degıl fakat herkese karsı tecrubelı oldugumu dusunuyorum. Gitmek ona da iyi olacak. Cocuk sesi ve ben bunalıma giriyordu. Dinlesin kafasını.

Buraya bazen kendimizi ifade edemiyoruz yazı duygu olsun. Esımı seviyorum gereken musamayı da yapıyorum her goreve gıttıgınde aglarım yine oyle. Anlatmak ıstedıgım ben kimseyi kırmak istemiyorum bir baskaları ıcın benı kırıyor. Cocuklar sanki fazla ben fazlayım. Zaten susacağım kadar herkese sustum. Ben su an kalkıpta detaya insem bitmez dert. Esim sinirlenir eliyle ıttıre ıttıre laf anlatır. Ailesı konusu acılır aramamı ister hemen olmazsa ıs buyur yatak ayırır kaç gundur konusmaz. O da asker dıyorum bende napim canı sagolsun 🤗
Ama bakın adamın zaten zor bir mesleği var ben zaten asker polis diyince hassas bir insanım adamın psikolojik olarakta zordur ve cidden zor insansınız. Yani bunu size eleştiri olarak söylüyorum alırsınız almazsınız ama ben objektif olarak yorumumu yapayım. Siz biraz istemeden mi yoksa canını yaköak için mi bilmiyorum sürekli laf sokuyorsunuz. Ailesiyle ilgilide öyle ve annenız kız kardeşiniz sürekli karşı tarafı tahrik etme içimdeymiş. Hele görümce konunuzda şok oldum kızın sırrını herkese yaymışsınız. Durup dururken kız kardeşiniz başka şehırdeki görümcenin oğlumuz için yaptığı hoş paylaşıma kötü laf sokmalı yorum yapmaları falan ve hala aıleye sebebsız takık olmanız bılmıyorum eşinizde bunlar yığıldıkça soğumuş bunalmış olabilir. Hem sızın haksızlık yaptığınız durumlar bana yapılsa ben muhattap bıle olmazdım. Kendinize çeki düzen vermeniz şart suskunluğu belli ki artık bıkmış içinden gelmiyor faydasız görüyor

Önceki konularınızı bilmiyorum bakmadım, ama size bişey yapmak zorunda değiller, beklentiye girmeniz ancak sizi mutsuz eder zaten. Rica edicem kendi konunuzu bi okuyun, hissetmeniz lazım yani eşinize yaşattıgınız bunalımı.
Bılıyorum zaten. Ama o zamandan bu zamana ne kadar sure gectı. Soyle soyleyeyım sıfır beklenti o kadar mutluluk 🤗orda yazıdıgım sey oglum ıcındı aramaları bile yeterdi hıc birsey yapmıyolar etmiyorlar bir de oglu savunuyor. İnanın su zamana kadar sunu yapmadılar bunu yapmadılar yapacaklar demedim ne esime ne ailesıne. 😊Tesekkur ederim yorumunuz ıcın.

Ama bakın adamın zaten zor bir mesleği var ben zaten asker polis diyince hassas bir insanım adamın psikolojik olarakta zordur ve cidden zor insansınız. Yani bunu size eleştiri olarak söylüyorum alırsınız almazsınız ama ben objektif olarak yorumumu yapayım. Siz biraz istemeden mi yoksa canını yaköak için mi bilmiyorum sürekli laf sokuyorsunuz. Ailesiyle ilgilide öyle ve annenız kız kardeşiniz sürekli karşı tarafı tahrik etme içimdeymiş. Hele görümce konunuzda şok oldum kızın sırrını herkese yaymışsınız. Durup dururken kız kardeşiniz başka şehırdeki görümcenin oğlumuz için yaptığı hoş paylaşıma kötü laf sokmalı yorum yapmaları falan ve hala aıleye sebebsız takık olmanız bılmıyorum eşinizde bunlar yığıldıkça soğumuş bunalmış olabilir. Hem sızın haksızlık yaptığınız durumlar bana yapılsa ben muhattap bıle olmazdım. Kendinize çeki düzen vermeniz şart suskunluğu belli ki artık bıkmış içinden gelmiyor faydasız görüyor
2019 yılında yaslanmış olaylar artık kimse kimseyle bu kadar icli dışlı degıl ki.. Ben daha gecen ay ailesinin yanına gittim 3 gun kaldım torunlarını gorsunler dıye ben esime zorladım. Hanımefendıcıgım ben detay yazmak istemedim. Sadece esimin sert tavrı beni yoruyor. Hadi biz neyse cocuklar var uzuluyorum. Kendimce care bulmaya calışıyorum buraya yazıyorum bende. Ama tesekkur ederim yorumunuz ıcın olsun 😊

Yanlis anlamazsaniz ben sizi dengesiz gordum buradan bile anlasiliyor. Caresizim diye konu aciyorsunuz, konuda caresizlik yok. Hadi diyelim siz oyle hissettiniz sizi haksiz bulduklarinda evet ya esim aslinda iyi moduna girmissiniz. Bana pek caresiz gibi gelmediniz, olaylari abartan ve surekli soylenen bir tip izlenimi veriyorsunuz anlattiklarinizla.

Adamın ailesiyle zaten papaz olmuşsunuz zamanında ki haksızsınız. Hala daha fırsat bulup neyin lafını sokmaya devam ediyorsunuz anlamadım. Laf sokup koca yola getirme olayı yalan külliyen. Kaç yıllık evlisiniz histerik gibi davranacağınıza olayları idare etmeyi öğrenememişsiniz asla. Olayda zerre kadar çaresizlik falan da yok. Ailenizin yanına gidip kocanızı cezalandırmayı da düşünmemeyin kimseyi bu şekilde yola getiremezsiniz adam bezmiş zaten tavırlarınızdan. Biraz aklınızı kullanın lütfen.

Back
X