• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm ok skkn...

ya sen diyorsun ya evlendiğimizde şuna şu kadar para verdik diye...ne kadar uygun olur bilmiyorum ama o paraları isteseniz..gerçi eminim olaylar büyür ama ne biliyim...

250 para vermislerya sözde size...milyon olarak demi???gülesim geldi simdi ya 250 milyon neki benim aliem her trye gidisimde alisverisimi yapar yanimada para koyup sonra yolcu eder evime gidince kocana ver bi sikintisi varsa halleder diye...ama aynen bizim taraftada esimin ailesi cimridir...dügünümüzü esim yapmisti yani o derece borcumuzu ödemek bi yana...

Canım bu çocuk acelesi nedir anlamadım. Çocuk yapıcam çalışırsam çocuğa kim bakar diyorsun.Yaşın kaç bilmiyorum ama bu kadar maddi yönden zor durumdaysanız birkaç yıl çocuk yapmayıverin korunun yani ne olur. Peşinizden kovalayan mı var?Şimdiden iş aramaya başla ciddi bir şekilde.Borçlarınız bitsin ondan sonra çocuk yaparsınız. Hatta çocuk yaptıktan sonra da işten ayrılmana gerek yok. Kreş bakıcı gibi yerlere verebilirsin çocuğu. Belki bütün maaşın oraya gider ama çocuk ilkokula başladıktan sonra rahat edersiniz ve çift maaşla yaşamaya devam edersiniz. Yaşlılığında senin de emekli maaşın olur ekonomik özgürlüğün olur fena mı? Ama şu hemen çocuk yapıcaz o yüzden çalışamam lafı bana çok saçma geldi.

çocuk işini bence şu an için geçin. neyle bakacaksınız yazık değil mi? ona birşeyler alamayınca, ihtiyaçlarını karşılayamayınca üzülmeyecek misin?

bu arada sen madem çalışıyorsun, iş yerinin avans verme durumu olmaz mı? kısa süreli bir çözüm olur ama biraz idare eder.

herkesin hayatının bir zamanında yaşayabileceği bir durum bende yaşadım bu durumu 2004 yılında eşim işsiz kaldı sonra çok samimi olmadığımız hatta daha yeni tanıdığımız biri eşimi çok büyük bir firmaya satın alma müdürü olarak işe aldırdı ve 5 senedir orda çalışıyor eşim. O insana her aklıma gelişinde dua ederim bazen yakınlarından fayda görmezken hiç tanımadığın biri sana el uzatıyo ben çalıştığım için biz o dönemi çabuk atlattık ama çok üzüldük eşim işsizken kara kara düşünüyoduk napabiliriz diye bir sürüde borcumuz vardı eşimin ailesi de destek oldu ve geçti gitti bir gün geçiyo emin ol sabır sadece... sen dua et sürekli bir yerden elbet bir el uzanır yeterki umudunu yitirme ben rüyamda görsem inanmazdım eşimin o firmaya işe gireceğini çünkü referansla bile zor işe girilen bi yerdi nasip kısmet işte olacağı varsa birisi sebep oluyor. rabbim yardımcınız olsun.....

biliyormusun kötügünlerde asıl dostlar kim olduğu ortaya çıkıyor üzülme bu bir imtihan

herkese

bu nasil analik nasil babalik nasil kardeslik:1shok:
inan nutkum tutuldu esinin bir an önce is bulup bunlari susturmasi lazim kimin dost kimin düsman oldugunu bilmesi lazim
allahim kardesim kirasini ödeyemeyecekte bende evimde rahat rahat oturacagim ha öylemi o ev bana diken olur yedigim lokmalar zehir olur ben böyle seylere alisik olmadigim icin inanki cok yadirgadim
kardes bu evlat bu baska bir seye benzermi bir kaybetsen bulabilirmisin bir daha

calisiyormusun bilmiyorum eger calismiyorsan bence sende hemen kendine bir is bul esine destek ol derim ben

Para!!! Su gözü kör olasi para, bazen hersey bazende hicbirsey degilmi arkadasim??

Birde böyle nankörlerle cevrilmis ise etrafin, tirnagin varsa basini kasi sözüne uyup kimseye eyvallah etmeyeceksin.

Üzülme, buda gelir buda gecer, ama bundan sonrada yapilan iyliklerin degerini bilmeyen insanlara sende iylik yapma!

Suan icin neler yapabilirsin bilmiyorum ama her musibetten bir ders cikarmak gerek, tekrar böyle birseyi yasamamak icin herzaman artirabildigin kadariyla üc bes kurus koy kenarina, ne olacagimiz belli degil, gördügmüz gibi.

Allah yardimciniz olsun

kızlar herşeyy git gidee daha da kötüyee gitmeye başladıı... bugün denizbanktan aradılar... bu akşama kadar 500 milyon yatırmassam avukatlık olcakmışım... işin kötüsü borç birde benim üsütme değil. kardeşim çekmişti.. şimdi askerde... annem duysaa hastaa olcak... kadın... sağdan soldan 70 milyon buldum.... bankada illa bugün diyoo başka bişeyy demiyorr.. iyicene bunaldım... bi akıl verinn...

kızlar herşeyy git gidee daha da kötüyee gitmeye başladıı... bugün denizbanktan aradılar... bu akşama kadar 500 milyon yatırmassam avukatlık olcakmışım... işin kötüsü borç birde benim üsütme değil. kardeşim çekmişti.. şimdi askerde... annem duysaa hastaa olcak... kadın... sağdan soldan 70 milyon buldum.... bankada illa bugün diyoo başka bişeyy demiyorr.. iyicene bunaldım... bi akıl verinn...

Çok çok üzüldüm..
Annenize usulen söyleyin bence.
Onda varsa alıp borcu kapatırsınız inşallah..
Eşiniz de bir an önce işe başlar umarım..
Gazetelerde pideciye,kebapçıya garson falan arıyorlar.. Bilmiyorum İstanbul'da durumlar nedir ama,bence her yere atılsın..

canım benim.. ben de okuyunca çok üzüldüm. çok zor bi dönem. ama her geçen şey gibi bu da geçecek,sen de biliyorsundur. sabır sabır sabır. dua edicem size. yaşamayan bilmez yardım da etmez. en yakının bile olsa. anlamaz. elimden sadece dua etmek gelir benim de. umarım en kısa zamanda düzelir durumlarınız..:(((

Back