- 9 Ocak 2015
- 12.840
- 29.163
- 798
Tamam onlar takti onlara verilsin diyorsunuz da anne baba olarak çocuklarının düğününe yardımcı olmaları gerekmez mi ?eşim düğün zamanı tüm aldıklarını tek tek yazmış mesela bazılarıni yazayimDoğru söylemişler benimde bulunduğum yerin adeti budur hepsi borçla takılıyo sonuçta sen takmadinki annemgilinki annemgilde kayinvalideminki onlarda kaldı bak bu hafta 3 altın götürdüler düğüne gen almadım gen ödemiyorum kim aldıysa o öder gibi bu kadar büyüyebuyutmene ne gerek yok biz 2000 lira maasla 500 lira kirada oturuyoruz esim isci yeni tup bebek yaptirdim ikizlerim olacak bu para hayatta yetmez ama cok sukur yetecek bi sekilde takip stres yapamam kaldiki ikinizde memurmussunuz hayli hayli geçinirsiniz bence takıntılı bi insansiniz kusura bakmayın ama tüp bebek süreci bunları kaldırmaz yanliz
- pike
- çerez
- bohça
- nişan tatlısı
Daha kuaför,gelinlik,ev eşyası,düğün salonu bunları da hiç saymayayim,yani iğneden ipliğe her şeyi biz yapalim bumudur anne babalik Allah askina batsın bu adetler.
Üstelik adam düğünden beş altı ay sonra 13 binlik aracını satıp 50 binlik sıfır araç aldı benim hakkım olan parayla.
Evet memuruz ama alım gücünden haberiniz yok bu ülkede galiba ,kayinvalidemler bizim yasimizdayken evleri vardı ama biz şuan çift maaşla ev alamıyoruz alsak dahi 7-8 sene kredi oduycez ancak kırklı yaşlara gelince ev sahibi olabilicez ancak.
Onlarda sizin gibi bizi çift maaş gördükleri için sanirim hiç bir şekilde yardımcı olmadılar.