Selam hanımlar,
Evet derdim yasanilanlari unutamamak ve bu durumun bana zarar verdiğini bildiğim halde
konuyu kısaca anlatayım,
2014 yılında evledik,tüm eşyalari eşimle birlikte aldık,düşünün pike takımına içeri terligine kadar eşim almış her şeyi,kp sadece 2 bin lira masrafı olmus,bunlari eşimin düğün zamanı yaptığı harcamaları yazdığı defterinde gördüm,tek tek yazmış içeri terligine kadar.
Şimdi gelelim asıl mevzuya,bunlar değil beni rahatsız eden beni rahatsız eden ve unutamadığım şey takılarimin hepsini almalari,(sadece bilezikler verildi) çeyrek,yarım tam altın,para herşeyi onlar aldı
adetmis bu durum.
Şimdi aradan 4 yıl geçmiş dert mi diyeceksiniz ama şuan kaldığımız lojmandan çıkmamız lazım(yikilacakmis) kiralar çok yüksek,ev alalım dedik bir taraftan tup bebek masraflarımiz oluyor,kiraya çıksak en az bin lira
bu arada ben öğretmen eşim polis.
Üstelik sadece takılarda sorun değil,geçen yaz kaynima 14 bin para verdik araba almış kredi borcunu ödeyemediği için verdik
kendisi öğretmen.
Son olarak şunu da ekleyeyim biz evlendikten sonra eşimin yaklaşık 20 bin borcunu kapattık (benim borcundan haberim yoktu tesadufen ogrendim)hala tam olarak ne borcunu kapattığını bilmiyorum,çelişkili konuşuyor
Kızlar su aralar bunlar hep aklımda psikolojim bozuluyor,eşimden de ailesinden de soguyorum,keşke beyne format falan atılsa da unutsam her şeyi
Aranızda haksızlığa uğrayaniniz çoktur nasıl asiyorsunuz bu durumu,lütfen bana akıl verin