bencede eşyalarınızı koyabileceğiniz bir yere varsa o evden çıkın..depozito paranızdan vermediğiniz kira düşülsün ,para artıyorsada onu bankaya yatırın krediye..ailenizin yanında oturun bir süre..maaşınıza krediye verirsiniz ki en azından bankalarla sonradan uğraşmazsınız..inan güzelim bankanın faizlerine yetişmek çok zor..eşin iş bulsa bile hem kira hem 2 kredi hgem faturalar hem yeme içme siz kendinizi toparlayamazsınız...felaket tellallığı sanma ,yaşadıklarımdan biliyorum...sizin için en iyi yol bu
siz bu durumdayken eşinin anası babası kardeşelri rahat yatıyolarmı acaba merak ettim.
allah yadımcınız olsun canım.
inş. en kısa zamanda atlatırsınız...
normal fabrikada işçi oalrak çalışıyor.. şu an oturduğumuz yerdede bulması çok zor.. iki seçim şansım var.. ya taşınıcam yada çekicem...
taşınırsam eşim iş bulur büyük ihtimal ama.. gene taşınma masrafı + ev depozitosu+ vs bir sürü masrafı var..
taşınmasam iş bulamıcak artı annemler burda oturuyor .. ve destekleri çok yemektir başka durumlardır yardımcı oluyor.. e hep böyle çocuksuz kalmıcak yarın öbürgün çocuk olsa ben çalışmak zorundayım.. çocuğa kim bakacak..
kafam çok karışık.. hemdee çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?