- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu üslup nedir, önce onu bi anlayabilir miyim?
Haklısın da işiçli dışlı olmak o kadar iyi degil bence.ayrica ilgisizlikten yapmadiklarini dusunuyorum oglu oldugu icin ariorlar ve ikinizi bir goruyorlar bence gayet normal bir durum.sizden cekindikleri icin belkide bu sekilde yaklasiyorlar.biraz daha iyi niyetli olabilirsiniz.seytanin vesveselerine kulak vermeyin evliliginize zarar gelmesin.esinizide doldurmayin ailesine karsi onlari boyle kabul edin
Haklısın oyle tabikide doğru ama doldum işte burda paylaşmak istedimAmacım üzmek değildi ki üzüldüysen kendi adıma özür dilerim.
Eş ailesiyle sürekli olarak konuşmak istemeyen kişiler saygısız olmuyor bu arada.
Eş ailesini çok sevebilirsin eminim onlarda seviyordur ama sevgi olunca sürekli arayacakları anlamına gelmiyor. Siz eşinizle zaten bir bütünsünüz ha eşinizi aramış ha sizi ne fark eder ki? Hiç mi aramıyorlar sizi? Bence az da olsa arıyorlardır ki olması gereken de bu mesafe her zaman bazı konularda iyidir. Ufak tefek konulara kafanızı yorup ne kendinizi yıpratın ne de eş ailesiyle aranızı bozun. Ailenin yapısı böyle demek ki. Senin ailen her gün seni değil de eşini arıyor mu mesela?
Günün sonunda siz de aynı tavsiyeyi verdiniz. Ruh hastaları dedikleriniz de aynı şeyi yazdı. Cevap yazacaksan yaz diyorsunuz da anlaşılamayan okunmayan şeye nasıl cevap yazalım? Siz bir kuruma dilekçe yazarken ordinaryus musun profesör müsün ruh hastası, ben nasıl istersem öyle yazarım diyebiliyor musunuz?takılma görümcw kv gidiklerine insanı hasta ediyorlar.
Hiç konuşma ve bunu sağlığın için yap.
Madem yok sayıyorlar, yok saydıklari insanda onları yok sayacak.
Tebrikler.İlgili cümle kalıbı ve kullanımı bu şekilde. Farklı olarak "Siz" gizli öznesiyle yazdım cümleyi.
Arayip ta sevipte aileyi ilgi görmemek tuhaflık evet tuhafım sizde şu kocasının ailesini sevmeyen insanlardan birisiniz kötü yorum.yaparak çok mu üsluplu olduğunuzu düşünüyorsunuzBu üslup nedir, önce onu bi anlayabilir miyim?
Yanlış kişiyi alıntıladın da bence milletle polemiğe girme, banlanacaksın sonundaArayip ta sevipte aileyi ilgi görmemek tuhaflık evet tuhafım sizde şu kocasının ailesini sevmeyen insanlardan birisiniz kötü yorum.yaparak çok mu üsluplu olduğunuzu düşünüyorsunuz
Ne alaka yahu , ben bu evliliği sadece eşimle yaşamak için yaptım, ailesi zorunlu bir şekilde akrabalık yaptığım insanlar , bayramda seyranda görürüm o kadar , siz çok tuhafsınız, eşinizin ailesine yapışmışsınız, adamlar istemiyor işte, hayatımda ilk defa eş ailesine yapışıp bu denli dert eden birini görüyorum, millet eş ailesinden kilometrelerce uzakta yaşamak için can atıyor, herkes bireysel rahat bir hayat istiyor ama siz dipdibe yapışık bir ilişkiyi istiyorsunuz, sizin durumunuz pek normal değil galiba çok yanlızlık çekmişsiniz daha önceleri, bu insan açlığının başka manası olamaz ...Ben herkes değilim neden ailesinden kaciyim bence sen çok kotusun
Siz koca ailesini seviyorsunuz da ne oluyor, onlar sizi istemiyor işte, zorla güzellik olmaz ...Arayip ta sevipte aileyi ilgi görmemek tuhaflık evet tuhafım sizde şu kocasının ailesini sevmeyen insanlardan birisiniz kötü yorum.yaparak çok mu üsluplu olduğunuzu düşünüyorsunuz
Neden kendi ailem gibi görüyorum.bu yakışıklık mi oluyor.uzak durunca normal sevince anormal.mi oluyor yaklaşmayana zorla.tabikide yaklasmam zorla ama yazdığım gibi iyi olmak isterdim dedim sadece evet ben babasız büyüdüm ve geniş bir ailem olsun istedim insanlarının hayatlarını bilmeden insanlari linclemeyin üzmeyin insan olsun azıcık. Hayatı ezbere yaşamayın başkalarının yaptığını ben yapmak zorunda değilim ben kötü gelin neden olayımNe alaka yahu , ben bu evliliği sadece eşimle yaşamak için yaptım, ailesi zorunlu bir şekilde akrabalık yaptığım insanlar , bayramda seyranda görürüm o kadar , siz çok tuhafsınız, eşinizin ailesine yapışmışsınız, adamlar istemiyor işte, hayatımda ilk defa eş ailesine yapışıp bu denli dert eden birini görüyorum, millet eş ailesinden kilometrelerce uzakta yaşamak için can atıyor, herkes bireysel rahat bir hayat istiyor ama siz dipdibe yapışık bir ilişkiyi istiyorsunuz, sizin durumunuz pek normal değil galiba çok yanlızlık çekmişsiniz daha önceleri, bu insan açlığının başka manası olamaz ...
Haklısın tabikife zorla güzellik olmaz.keske baştan bunu yazsaydın ama seviyoruz.diyipte boyle.davranmalwri.zoruma gittiSiz koca ailesini seviyorsunuz da ne oluyor, onlar sizi istemiyor işte, zorla güzellik olmaz ...
Beni neden takmadınız kırılırım amaOnlar eşinizi mi arıyor sürekli diye merak ettim. Mesela benim annem eşimi hiç aramaz, beni arar. Eşim yanımdaysa nasılsın iyi misin konuşmaları döner, varsa bi şey konuşulur biter. Sizin aileniz eşinizle sık mı araşır?
Şu Whatsap durumlarına bir ben mi ayar oluyorum?Arayanlara laf söyleyip tavir aliyorsunuz k.v neden sizi arasın siz arayın cok seviyor çok merak ediyorsaniz insanlarin işi gücü yok derdi tasasi yok sizin watsap durumunumu takip etsin kaç yaşındasınız 15 yada 16 gereksiz yorumlariniz tavırlarınız maalesef
Söylediklerini yaptım zaten bak kendine söylüyorsun ama bana yaptıkların saçma diyosun bende artık.mesafe koydum sildim zatenEn güzeli yok sayanı, hiçlik gibi davranıp umursamamak.
Silin her yerden eşinizi aradıklarında, sizinle iletişime geçtiklerinde mesafeli soğuk kısa cümlelerde geçiştirin.
Hayır bu saçma davranışlarla ellerine ne geçiyor bilmiyorum.
Kız kardeşimin kayınvalidesi 7/24 telde , kardeşim çıldırmış durumda , acaba kardeşimin kayınvalidesini konu sahibine mi yönlendirsek napsak 2 günde hayatından bezer ..Bu kayınvalideler ne yapsın? Arasalar suç oluyor aramasalar suç oluyor
Gereksiz insanlari takmam benBeni neden takmadınız kırılırım ama
Sorun sizde ben gayette okuduğumu anladım.Günün sonunda siz de aynı tavsiyeyi verdiniz. Ruh hastaları dedikleriniz de aynı şeyi yazdı. Cevap yazacaksan yaz diyorsunuz da anlaşılamayan okunmayan şeye nasıl cevap yazalım? Siz bir kuruma dilekçe yazarken ordinaryus musun profesör müsün ruh hastası, ben nasıl istersem öyle yazarım diyebiliyor musunuz?