• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım yanıyor

3 aydır çalıştımğım yerde birini beğeniyordum, çok hoşlanmıştım bikaç kere muhabbet etme fırsatımız olmuştu , ilk günümde bana çok yardımcı olmuştu konuşmuştuk , sosyal medyasına falan bakıyordum hiç sevgilisiyle ilgili paylaşım yoktu ama aradan biraz zmn geçti baktım bu yüzükle geldi :KK43: tabi diğer çalışan arkadaşlarımız hemen hayırlı olsun nişanlandın mı falan dediler o da evet dedi güldü çok mutlu görünüyordu, bi ben hayırlı olsun demedim galiba , o kdr üzgünümki bu yüzüğü göreli 1 ay olucak neredeyse hala canım yanıyor, keşke benimle olsaydı benim için takmış olsaydı diye günde kafamdan milyonlarca düşünce hayal geçiyor , bikere ağladım hatta kimse yokken , o kdr mutlu memnun görünüyorki , bu yüzük olayından önce hep ikimizi hayal etmiştim ama cesaret edememiştim hiç ztn sevgilisi varmış :KK43: çok üzülüyorum o öyle mutluyken ben burda o kdr üzgünümki başkasının mutluluğuna da üzülebiliyormuş insan demekki, bazen düşünüyorum nasip kısmet zorlamamak gerekir ama yinede aklımda yinede çok zor bu süreci atlatmak sanki benimlede olur gibiydi çok umutlanmıştım şimdi o kdr üzgünümki o yüzük taktığı günü hiç unutmuyorum hafızamdan hiç silinmez gibi , çözüm elbette yok onu ztn evlilik heyecanı şimdiden sarmış birde her gün görüyorum daha da kötü oluyorum zor bela girdiğim işi de bırakıpta gidememki :KK43: çok zoruma gidiyor o öyle mutluluktan uçarkan ben burda yarım kaldım demekki onun için çok özel gördüğü biri varmış , ama kesinlikle suç bende 2 konuşmasına bakmasına aldanıp umutlanmayacaktım çok hata ettim bikere aklıma girince çıkmadı şimdi görseniz o kdr mutlu ki gözlerinden okunuyor kim bilir kız da ne kdr mutludur çok üzülüyorum kendime , karşılıksız aşk ne kötüymüş kaldığım ev düğün salonuna yakın bazen ses geliyor acaba diyorum bu düğün onun mu kim bilir ne büyük heyecanla evleniyor karısıyla oturacak evinde aile olcak .. sadece paylaşmak istedim kimseye anlatamadım içimi dökmek istedim kendimi bu sitede buldum sizde bişeyler yazar mısınız?

Platonik aşk diyoruz işte buna :)

Boş ver.. Bak hayatta olmayan şeylere bir hayırlısı varmış de geç... Belki o adamla hiç de mutlu olmayacaktın ya da ileri de ondan daha çok mutlu olacağın bir adamla karşılaşacaksın bilemezsin....

Böyle divane aşık gibi dolaşma ortalarda.. Enerjini kaybetme ;)

Allah mutluluklarını daim etsin. Başkasının mutluluğunda da bu kadar gözünüz kalmasın.

Size umut vermemiş bir şey yapmamış. Bu kadar takıntı haline getirmeyin.

okurken çok üzüldüm. Karşılıksız aşk işte. Çaresi olmuyor. Nişanlamamış olsaydı belki açılırdın ama şu an yapılacak bir şey kalmamış. Rabbim gönlü güzel yüzü güzel huyu güzel birini karşınıza çıkartsın. Çok mutlu olun inşallah. 💜

3 aydır çalıştımğım yerde birini beğeniyordum, çok hoşlanmıştım bikaç kere muhabbet etme fırsatımız olmuştu , ilk günümde bana çok yardımcı olmuştu konuşmuştuk , sosyal medyasına falan bakıyordum hiç sevgilisiyle ilgili paylaşım yoktu ama aradan biraz zmn geçti baktım bu yüzükle geldi :KK43: tabi diğer çalışan arkadaşlarımız hemen hayırlı olsun nişanlandın mı falan dediler o da evet dedi güldü çok mutlu görünüyordu, bi ben hayırlı olsun demedim galiba , o kdr üzgünümki bu yüzüğü göreli 1 ay olucak neredeyse hala canım yanıyor, keşke benimle olsaydı benim için takmış olsaydı diye günde kafamdan milyonlarca düşünce hayal geçiyor , bikere ağladım hatta kimse yokken , o kdr mutlu memnun görünüyorki , bu yüzük olayından önce hep ikimizi hayal etmiştim ama cesaret edememiştim hiç ztn sevgilisi varmış :KK43: çok üzülüyorum o öyle mutluyken ben burda o kdr üzgünümki başkasının mutluluğuna da üzülebiliyormuş insan demekki, bazen düşünüyorum nasip kısmet zorlamamak gerekir ama yinede aklımda yinede çok zor bu süreci atlatmak sanki benimlede olur gibiydi çok umutlanmıştım şimdi o kdr üzgünümki o yüzük taktığı günü hiç unutmuyorum hafızamdan hiç silinmez gibi , çözüm elbette yok onu ztn evlilik heyecanı şimdiden sarmış birde her gün görüyorum daha da kötü oluyorum zor bela girdiğim işi de bırakıpta gidememki :KK43: çok zoruma gidiyor o öyle mutluluktan uçarkan ben burda yarım kaldım demekki onun için çok özel gördüğü biri varmış , ama kesinlikle suç bende 2 konuşmasına bakmasına aldanıp umutlanmayacaktım çok hata ettim bikere aklıma girince çıkmadı şimdi görseniz o kdr mutlu ki gözlerinden okunuyor kim bilir kız da ne kdr mutludur çok üzülüyorum kendime , karşılıksız aşk ne kötüymüş kaldığım ev düğün salonuna yakın bazen ses geliyor acaba diyorum bu düğün onun mu kim bilir ne büyük heyecanla evleniyor karısıyla oturacak evinde aile olcak .. sadece paylaşmak istedim kimseye anlatamadım içimi dökmek istedim kendimi bu sitede buldum sizde bişeyler yazar mısınız?

Yanlış anlamayan ama durumunuz dereyi görmeden paçayı sıvamak olmuş. Siz beğenmişsiniz onun sizle konuşmasını farklı yorumlamışsınız ve içten içe büyütmüşsünüz bence bu bir hoşlanmadan fazla. Ama artık bu tarz düşüncelerden sıyrılmanız lazım. Karşınızdaki insan evlilik arifesinde. Üstelik aranızda yaşanılan birşey olmamasına rağmen bu kadar derinse duygularınız, bir de sevgili olsanız be olur acaba. Kendinize yapıyorsunuz. Bence içten içe onun mutluluğunu dileyin. Ben de size sizi mutlu edecek bir kısmet diliyorum tez zamanda 🙏🏻

Bak canim inan senin yasadiğini coğumuz yasamisizdir emin ol belki sen cok kendini kaptirdin ama söyle dusun mantikli dusun ama duygulari bir sal .Adamin sevgilisi vardi seni hergun gorunce hoslandi konusmaya basladiniz ee tabi seninle konusmadan cat diye kizdan ayrilamaz ya , neyse konusmaya basladiniz sana asik oldu sevgilisinden ayrildi ve mutlusunuz felan filan .Bacim sadece bisey sorucam sen bu adama gercekten guvenebilir miydin? Senden hoslandiği icin sevgilisi birakan ee baska bir gunde baska bir kizi bulup seni birakir mantikli dusunduğunde simdi olayi kavradin mi hem daha cok gencsin ne asklar yasayacaksin
Amma attınız yahu. Kız üzüntüsünü dile getirmiş. Benim için neden bırakmıyor onu dememiş ki. Güven konusu nerden çıktı

konu sahibi sizin için üzüldüm klasik olcak ama zamana bırakmaktan başka yapacak bir şey yok
Belki sizin için hayırlı değildi.

Sanırım sevmek sevilmek istediğiniz bir anda böyle bir şey yaşadınız, olsun canınızı sıkmayın , başkası olur.
Size bir şey anlatayım. Biri bana ilgi göstermişti , beni itme diyordu konuşalım görüşelim. İlgisizliği başlayınca ben de yazmadım öyle görüşmemiz bitti. Zaten ilişkimiz yoktu henüz . Sonra başkasıyla evlenmiş olduğunu gördüm. Şok oldum. Çocuk çok kaliteli iyi biriydi. Ama bir gün bir şarkının altına yorum yazmış " 5 yıl oldu unutamadım, insan yanındakiyle değil aklındakiyle yaşıyor, o da unutamadı kızı oldu ama unutamadı " yazmış. Evlendiği kızın çok çok şanslı olduğunu düşünüyordum. Hatta görüşmemiz bitince de baya üzülmüştüm. Sonra ne kadar şanslı olduğumu gördüm. Meğer çocuğun unutamadığı biri varmış. Düşününce çok korkunc eşin senin yanında ama başkasına aşık . Belki çok kötü bir durum yaşamaktan kurtuldunuz. Hiç üzülmeyin hiç

Sanırım sevmek sevilmek istediğiniz bir anda böyle bir şey yaşadınız, olsun canınızı sıkmayın , başkası olur.
Size bir şey anlatayım. Biri bana ilgi göstermişti , beni itme diyordu konuşalım görüşelim. İlgisizliği başlayınca ben de yazmadım öyle görüşmemiz bitti. Zaten ilişkimiz yoktu henüz . Sonra başkasıyla evlenmiş olduğunu gördüm. Şok oldum. Çocuk çok kaliteli iyi biriydi. Ama bir gün bir şarkının altına yorum yazmış " 5 yıl oldu unutamadım, insan yanındakiyle değil aklındakiyle yaşıyor, o da unutamadı kızı oldu ama unutamadı " yazmış. Evlendiği kızın çok çok şanslı olduğunu düşünüyordum. Hatta görüşmemiz bitince de baya üzülmüştüm. Sonra ne kadar şanslı olduğumu gördüm. Meğer çocuğun unutamadığı biri varmış. Düşününce çok korkunc eşin senin yanında ama başkasına aşık . Belki çok kötü bir durum yaşamaktan kurtuldunuz. Hiç üzülmeyin hiç
Ayyyy bende en çok bundan korkuyorum. Eşimin acaba unutamadığı biri var mıdır aklında diye. Okuyunca bu soru geldi aklıma. Ne korkunç.

İki konuşmayla muhabbetle çok buyuk hayaller kurmussun takıntı halıne gelmiş unutmaya calış

Saygı duyamıyorum maalesef.birakin şu nişanlı evli insanların peşini yeter yahu.baktin yuzuklemi geldi,o an bitir önüne bak.buraya konu açacak kadar takıntılısın hâlâ.

Çok üzüldüm adınıza .. insanın psikolojisi düşünceleri çok kötü durumlara sokabiliyor insanı maalesef .
Tam anlattığınız gibi bir olayı arkadaşım da yaşamıştı . Patronun oğlunun kendisiyle ilgilendiğine ve ondan çok hoşlandığına emindi. kendisi de çok hoşlandığından bahsediyordu hep. Sonra oğlan bir sabah yüzükle gelince yıkılmıştı
İnsanoğlu demek ki karşısındakine duygularını açıkça belli Edip. Onunla açık açık konuşup olumlu yanıt almadan kendisini kaptırmaması gerekiyormuş
İçinize ferahlık dilerim
Umarımm en yakın zamanda o kişiyi hiç anımsamayacak kadar mutlu olacağınız günler gelir

Hayret ediyorum ya. Kız bir şey dememiş, platonik aşkının hayal kırıklığıyla sonlanmasını anlatmış. Ayrılsınlar dememiş, mutsuz olsunlar dememiş, üzüntüsünü paylaşmış. Bir iki kişi “geçecek üzülme” desin diye konu açmış ama tabi ki gene linç team iş başında. Sanırsın kendileri hiç karşılıksız sevmemiş, hayal kurmamış. Arkadaşlar işsiz misiniz yoksa burda onunla bununla dalga geçerek tatmin olacak kadar mutsuz musunuz?

Duygusal boşluğunuza gelmiş olduğunu düşünüyorum. Yoksa iki sohbetle bu hale geliyorsanız, ilişki içinde nasılsınız merak ettim.

Back