- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.741
bugun benımde cnm skılo cokzor kalktım kızım hasta butun gece uyumadm dogru dusgun yatagım problemlı bel agrısıyla kalkıorum zaten esımde sabah bagırdı ayyy moralım cok bozuk yaaa:çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız. coktandır giremiyordum. netim yok hala da gelmedi.şimdi de arkadaşın netınden giriyorum
herkese iyi haftalar diliyorrum
selam kıslar.
benide aranıza alırmısınız?
benimde canım çooook ama çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk sıkılıyo....
bu topici yeni farkettim ama kimseler yok .benim sıkıntım,hani hayatım roman derler ya,işte gerçekten öyle..neyse şu an eşim uyumuyo,ben size yarın yazayım hayatımı,sıkıntılarımı,yaşadıklarımı vee hepsinden önemlisi.......ALDATILMAMI.........sizlerin paylaşımlarına çok ama çok ihtiyacım var.....
çamaşır suyu ruh halimiz aynı:)selam
cok canım sıkkın off offf
ne zaman sıkılmıcakkı acaba
şöylee çıkıp da bagaracagım bir yer olsa var mı böyle bir yer, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bagirasim geldiiii :sm_cool:
amanın dur beni de bekle...
yahu bugün öyle garibim ki, valla işte de yoruldum ama içimde bir enerji var, kıpır kıpırım..içerde sıcacık yerde oturamadım geldim buraya..eşimle tv anlaşmam var, bugün onun günü..ama 10 dan sonra bana verecek tvyi söz verdi...doktorlar dizisini izlemek istedim...
peki mesela eşinin o gün önemli bir maçı var ve acayip izlemeye hevesli, senin de o gün bayıldıgın hic kacırmadıgın bir dizi var ve aynı saatteler naparsınızzz sırnaşık şey
slm tatlım,bir durum mu var yoksa öylesine mi sıkkın
slm ne bılıyım valla durumlardan sebepsız degısık ıste gereksız belkıde bende bılmıyom ama sıkılıyom acıkcası..
doktorlar dızısı var ama seyredemedım ya...
bı tv kardesım cızgı flm ızlıyo oburkunde babam partı haberlerı offf offf...benım dızı kactı...
hep neteı ıstıyom ama dızı oluncada aklım kalıyo...sen bana anlat camasırsusyukaydirigubbakcemile3
doktor jülidenin asistan güneyle ilişkisi yüzünden iyice aklı karıştı, onları öpüşürken gördü nerdeyse tüm doktorlar...fikret ayrıl dedi...bu arada aslan ile duygu çok yakınlaştı...elanın kocası fransaya gitti ve ela mutsuz olmasını levente bağladı ve çok kızgın ona, içini döktü ve ağladı...bu arada zenanların bakıcısı revana annesi gibi, suata da kocası gibi davranıyor..zenan şüpheleniyor ama bir şekilde olmaz deyip vazgeçiyor düşüncelerinde...ana fikirler bunlar az çok...
ay saol canım
seyredemedım aksam
tekrarı falan rastgelır ısallaha.s
elala leventı bırlessın dıyom ama levent cok hatalı:dilcikar:
sen napıyosun ıymısın