Canım sıkılıyor

konuyu açarken yaşadığım can sıkıntısının aynısı şu anda boş göstermiş bulunmakta..canım öyle sıkılıyor ki, burda konuları bile zevkle okuyamıyorum...eşim dışarı çıkalım diyor, binbir iş gösterip çıkmıyorum, iş yapmam gerek ama kalkıp iş yapmıyorum..ders çalışayım bari diyorum ama canım hiç istemiyor..işte can sıkıntım başladı..hayırlısı bakalım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız. coktandır giremiyordum. netim yok hala da gelmedi.şimdi de arkadaşın netınden giriyorum
herkese iyi haftalar diliyorrum

selam kıslar.
benide aranıza alırmısınız?
benimde canım çooook ama çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk sıkılıyo....
bu topici yeni farkettim ama kimseler yok .benim sıkıntım,hani hayatım roman derler ya,işte gerçekten öyle..neyse şu an eşim uyumuyo,ben size yarın yazayım hayatımı,sıkıntılarımı,yaşadıklarımı vee hepsinden önemlisi.......ALDATILMAMI.........sizlerin paylaşımlarına çok ama çok ihtiyacım var.....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız. coktandır giremiyordum. netim yok hala da gelmedi.şimdi de arkadaşın netınden giriyorum
herkese iyi haftalar diliyorrum

selam canım, özlettin kendini..ben de Türkiyeye dönüş aşamasında olduğun için giremiyorsun sandım...biz buralardayız, bekleriz...

hoşgeldin canım..bizyoksak bile anlat, sonra geliyoruz...kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese....

ya mutfağı toplamam ve yemek hazırlamam gerek, ayrıca giysi dolabım pazar yeri gibi...düzenleme yapmam gerek ama valla canım istemiyor, iş yapmayınca da sıkılıyorum ama koltuğa yapıştım kaldım..ay ne olacak benim bu halim yawww.

şöylee çıkıp da bagaracagım bir yer olsa var mı böyle bir yer, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bagirasim geldiiii :sm_cool:

amanın dur beni de bekle...

yahu bugün öyle garibim ki, valla işte de yoruldum ama içimde bir enerji var, kıpır kıpırım..içerde sıcacık yerde oturamadım geldim buraya..eşimle tv anlaşmam var, bugün onun günü..ama 10 dan sonra bana verecek tvyi söz verdi...doktorlar dizisini izlemek istedim...

peki mesela eşinin o gün önemli bir maçı var ve acayip izlemeye hevesli, senin de o gün bayıldıgın hic kacırmadıgın bir dizi var ve aynı saatteler naparsınızzz
sırnaşık şey

peki mesela eşinin o gün önemli bir maçı var ve acayip izlemeye hevesli, senin de o gün bayıldıgın hic kacırmadıgın bir dizi var ve aynı saatteler naparsınızzz
sırnaşık şey

günleri paylaştık valla. kimse ısrar etmiyor ama maçlar şifreli bizde de şifreli olmadığı için maçı izlemeye komşu büfe var oraya gidiyor..mızıkçılığı ben yaptım doktorlar dizisi onun güne denk geldi..

slm tatlım,bir durum mu var yoksa öylesine mi sıkkın

slm ne bılıyım valla durumlardan sebepsız degısık ıste gereksız belkıde bende bılmıyom ama sıkılıyom acıkcası..

doktorlar dızısı var ama seyredemedım ya...
bı tv kardesım cızgı flm ızlıyo oburkunde babam partı haberlerı offf offf...benım dızı kactı...
hep neteı ıstıyom ama dızı oluncada aklım kalıyo...sen bana anlat camasırsusyukaydirigubbakcemile3

doktor jülidenin asistan güneyle ilişkisi yüzünden iyice aklı karıştı, onları öpüşürken gördü nerdeyse tüm doktorlar...fikret ayrıl dedi...bu arada aslan ile duygu çok yakınlaştı...elanın kocası fransaya gitti ve ela mutsuz olmasını levente bağladı ve çok kızgın ona, içini döktü ve ağladı...bu arada zenanların bakıcısı revana annesi gibi, suata da kocası gibi davranıyor..zenan şüpheleniyor ama bir şekilde olmaz deyip vazgeçiyor düşüncelerinde...ana fikirler bunlar az çok...

ay saol canım
seyredemedım aksam
tekrarı falan rastgelır ısallaha.s
elala leventı bırlessın dıyom ama levent cok hatalı:dilcikar:

sen napıyosun ıymısın

ay saol canım
seyredemedım aksam
tekrarı falan rastgelır ısallaha.s
elala leventı bırlessın dıyom ama levent cok hatalı:dilcikar:

sen napıyosun ıymısın

ben iyiyim canım,ne olsun..? akşam arkadaşıma oturmaya gidicem, o yüzden de evi derliyorum, topluyorum,yemeği hazırlıyorum..sonra yine bana kalacak ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…