Canım sıkılıyor

günaydın çamasırsuyu.....

sağol canım....

meraba hepınıze

nasılsınız

camasırsuyu senın bılgısayardan sonra benımkıde coktu bır haftadan fazla yoktum yıne burdayım..
bu arada hakkında yıne hayırlısı olsun ne dıyımkı uzuldum..

canım, konuştuk yine barıştık ama bilmiyorum ki, küs barış nereye kadar...ah siz aslan burçları siz yok musunuz? geçmiş olsun bu arada...bizimki de gitti geldi formata ama eskisinden daha kötü oldu sanki...ben de hemen espriyi patlattım...sanki ayrılıp barışan sevgililer gibidir formata giden bilgisayarlar..yeniden heyecanla başlarlar ilişkiye, herşey daha iyi olacak sanırlar ama eskiden daha kötü olur herşey diye....

benimde canım sıkılıyor yaaa.. of zaman gecmiyor sankii :KK43:

valla bana zaman çok çabuk geçti...haftasonu hemen geçiyor...bir bakmışsın pazartesi olmuş, işe gitmem gerek...

oooooo bakıyorumda topice renk gelmiş.
nerelerdeydiniz hatunlar.

çamaşırsuyucum nasılsın canım iyi hafta sonları.

canım, konuştuk yine barıştık ama bilmiyorum ki, küs barış nereye kadar...ah siz aslan burçları siz yok musunuz? geçmiş olsun bu arada...bizimki de gitti geldi formata ama eskisinden daha kötü oldu sanki...ben de hemen espriyi patlattım...sanki ayrılıp barışan sevgililer gibidir formata giden bilgisayarlar..yeniden heyecanla başlarlar ilişkiye, herşey daha iyi olacak sanırlar ama eskiden daha kötü olur herşey diye....

aa valla ben kavgayı sevmem sositososito
aslan erkeklerı sanırım bıraz kotuler bırınden daha duymustum ama bı akrabamızın esı aslan cok harıka bı es
kısılık karakter hersey degıskenlık gosterıyo bence..bende olsam senın gıbı dusunurdum burca artardım sucu:nazar:
ısallah son kusup barısmanız olur bıdaha kusmessınız

evet demın yıne anıden kapandı yıne net
off cok kotu oluyo net yokken cok ozledım valla
zaman gecmöedı meger burda gecıyomus butun vaktımkafamçokkarıştı

küs barış küs barış........... aynı dert bizde de var aman.....
benneyaptımki

oooooo bakıyorumda topice renk gelmiş.
nerelerdeydiniz hatunlar.

çamaşırsuyucum nasılsın canım iyi hafta sonları.

sağol canım...sen nasılsın, sana da iyi haftasonları olsun...

suçu burca atmıyorum....ama akreple aslanın anlaşamadığı da bir gerçek...eşim kötü biri değildir, hatta çok iyi bir eş ama biz fazla geçinemiyoruz yapılarımızdan dolayı..geçinemiyorsanız niye evlendin demeyin, aşk işte delikafadulden

aa valla ben kavgayı sevmem sositososito
aslan erkeklerı sanırım bıraz kotuler bırınden daha duymustum ama bı akrabamızın esı aslan cok harıka bı es
kısılık karakter hersey degıskenlık gosterıyo bence..bende olsam senın gıbı dusunurdum burca artardım sucu:nazar:
ısallah son kusup barısmanız olur bıdaha kusmessınız

evet demın yıne anıden kapandı yıne net
off cok kotu oluyo net yokken cok ozledım valla
zaman gecmöedı meger burda gecıyomus butun vaktımkafamçokkarıştı

bugun benımde cnm skılo cokzor kalktım kızım hasta butun gece uyumadm dogru dusgun yatagım problemlı bel agrısıyla kalkıorum zaten esımde sabah bagırdı ayyy moralım cok bozuk yaaa:çok üzgünüm:

X