Canım sıkılıyor

günaydın, işe gitmeden önce bir günaydın demek istedim...

elviracığım, bilmiyorum ki ben elimden geleni yaptım ama hayat böyle de çekilmiyor...

günaydın, işe gitmeden önce bir günaydın demek istedim...

elviracığım, bilmiyorum ki ben elimden geleni yaptım ama hayat böyle de çekilmiyor...

sanada günaydın canım hayırlı işler tatlım.

hayatın insanlara ne zaman ne getireceği belli olmaz. hep bi umut vardır unutma olurmu.
özel olmazsa eğer kaç senelik evliydiniz. daha öncede sordummu hatırlayamasdım.

hadi çamaşır suyu işte fırsatı yok girmeyeee
eeee diğer hatunlarda uğramaz oldu.
neyse gelirsiniz yine birgün tatlı tatlı muhabbet ederiz yine.

hadi çamaşır suyu işte fırsatı yok girmeyeee
eeee diğer hatunlarda uğramaz oldu.
neyse gelirsiniz yine birgün tatlı tatlı muhabbet ederiz yine.

valla diğer hatunlara ne oldu bilmiyorum, gelmez oldular...belki de burda da canları sıkıldı, başka yere takılıyorlar kim bilir...ben de ancak fırsat buldum da yazayım dedim....

slm arkadaşlar yaw benim canım sıkkın diye girdim ama topik amacından sapmış sanki :çok üzgünüm:
nese size bol muhabbetler ben gidiyim bari bye

slm arkadaşlar yaw benim canım sıkkın diye girdim ama topik amacından sapmış sanki :çok üzgünüm:
nese size bol muhabbetler ben gidiyim bari bye

konunun amacından saptığı yok, ne demek istediğini de anlamadım ama hoş anlasam da pek birşey değişmeyecek zaten gitmişsin....konu "canım sıkııyor" doğal olarakta canı sıkılan soluğu burda alıyor...ama birkaç arkadaşımız var, uğruyoruz, paylaşıyoruz..ne de olsa geyik muhabbetine açtık konuyu....çokta mühim değil zaten canım sıkkın....

elvira, valla günüm çok güzel gitti diyemem, eşimle aynı evde yabancı gibi yaşıyoruz, küslüğümüz çok terstir bizim...ama bu defa kurtarıcı rolünü üstlenemeyeceğim....ben haksız olduğumu düşünmüyorum..belki sinirli davranmış olabilirim ama bu onun hatasını kapatmıyor....bir de işin garibi ben suçluymuşum gibi davranışları var....1 nisan da gideceğim mahkemeye....

canım benim ya inan çok üzüldüm. seni çok iyi anlayabiliyorum aynı durum bizdede var iki yabancı gibiyiz aynı evde. bak misal bu akşam arkadaşlarıyla yemeğe çıktı hatta iki kişide eşini götürcekmiş bana sen çocuğa bakıyorsun gelemezsin ben gidiyorum dedi ve gitti.
haklsın hemde yerden göğe kadar. kurtarıcı olma ama sessiz kalmayı dene. iyi düşün ne olur güzel arkadaşım.

sağol canım....ama gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı..ha benim çok kötü bir eşim mi var hayır, seviyorum da onu ama gerçekten bazı davranışları beni çok yıprattı..mutlaka benim davranışlarımda onu yıpratmıştır..şu anda artık konuşmak, yeniden anlaşmaya çalışmak o kadar zor geliyor ki...

aynen katılıyorum geyik muhabbeti bu neden amcından sapsınki......:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…