Canım sıkılıyor

çamaşırsuyum canım valla kusura bakma uğruyamadım ne zamandır.
aslında çok sıkkın canım ama inan artık kucağımda oğlumla evi karış karış geziyoruz.
öptük seni kendine dikkat et bak iki değil kaç cümle birden yazdım

çamaşırsuyum canım valla kusura bakma uğruyamadım ne zamandır.
aslında çok sıkkın canım ama inan artık kucağımda oğlumla evi karış karış geziyoruz.
öptük seni kendine dikkat et bak iki değil kaç cümle birden yazdım

sağol canım, diğer arkadaşlar protesto ediyorlar galiba...neyse kaderimiz buymuş deriz artık..ben sıkıldıkça yazarım....

canım benim öyle düşünme belki sıkıntıları vardır yada müsait değillerdir.
bende müsayit oldukça yazaarım sen takma kafana. kocaman öptükŞeniz

şaka yapıyorum canım ya...sonuçta herkesin işi gücü var, ben örneğin çok kısıtlı zamanlarda girebiliyorum....ama topicte çoğu zaman kimse olmadığı için belki arkadaşlarda girmek istemiyordur diye düşündüm....

günaydın herkese....a.s.

günaydın şekercimmmmmmmmmm

nasılsın bu arada hayırlı cumalar sana ve bütün arkadaşlara

slm canım, işteydim ve sabah bir kere girdim, başka da fırsatım olmadı..deli gibi çalıştım, buna rağmen bazı öğrenci görüşmelerim haftaya kaldı, ikinci dönem çok yoğun geçiyor. salı günü de önemli bir çalışmam var, ona hazırlık yaptım...yarın temizliğe bayan gelecek, o gelmeden bütün yıkanacakları yıkayım ki ütüyü o yapıyor, valla hayat koşuşturma oldu....

ben geldım
cok ozledım sızı
ben bır haftadır dogru gıremedım kk ya hatta gırdım cıktım
oyuzden yazamadım
napıyosunuz

be ıhmal etmem merak etmeyın burdayım yıne

ben geldım
cok ozledım sızı
ben bır haftadır dogru gıremedım kk ya hatta gırdım cıktım
oyuzden yazamadım
napıyosunuz

be ıhmal etmem merak etmeyın burdayım yıne

ben de özledim valla....pc çökmüştü, üstüne üstlük işyerinde de net bağlantım kesildi aynı anda..hoş işyerinde hiç zamanım olmuyor....

valla ben çalışmama rağmen hiç birşeye yetişemiyorum.
senin işin daha bi zor tabi allah kolaylık versin

bir de şimdi spora (platese) başlıyorum, bakalım nasıl gidecek..nerdeyse 1 yıldır kadın da çağırmıyordum temizliğe,kendim yapıyordum, malum kriz...ama artık dayanamıyorum...bu hafta çağırdım ne yapalım, benden kıymetli değil ya para...

hoşgeldin canım Şeniz

hosbuldumkaydirigubbakcemile3

ben de özledim valla....pc çökmüştü, üstüne üstlük işyerinde de net bağlantım kesildi aynı anda..hoş işyerinde hiç zamanım olmuyor....

ıyısın dımı ıyı olda netın olunca ıyıce gorusuruz..
bu ara bende yogundum artık burdayım
optum cok

elvıra ne guzel platese baslaman hadı yapta bızede anlatrsın

temızlıgede acıma tut bırını kac gunluk dunya be
ımkanın varsa yap tabı

ıyısın dımı ıyı olda netın olunca ıyıce gorusuruz..
bu ara bende yogundum artık burdayım
optum cok

elvıra ne guzel platese baslaman hadı yapta bızede anlatrsın

temızlıgede acıma tut bırını kac gunluk dunya be
ımkanın varsa yap tabı

kız neee sporu ben değilim çamaşırsuyu başlamışkaydirigubbakcemile2
temizlik içinde kadını çamaşırsuyu tutmuş.kaydirigubbakcemile3

kız neee sporu ben değilim çamaşırsuyu başlamışkaydirigubbakcemile2
temizlik içinde kadını çamaşırsuyu tutmuş.kaydirigubbakcemile3

allah ıyılıgınızı vermesın
ben sen sandım demek camasır suyu hım
guldum valla halıme
neyse ozman ıyı camasır suyu acıma ohh bak keyfıne

sırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın herkese..erkenden kalktım...bugün temizlik var, kadın gelecek ama hazırlık yapıyorum...

camaşırsuyucum sana kolay gelsin şimdiden güle güle temizlen

sağol canım, bu arada annemin yanına gittim geldim, biraz alışveriş yaptım ama heryerde indirim var, nedense o indirimli mallara bir ben denk gelemedim...benim baktıklarım hep yeni sezon oluyor....diğerlerinin ya bedeni kalmamış ya da benim hoşuma gitmedi...

sağol canım, bu arada annemin yanına gittim geldim, biraz alışveriş yaptım ama heryerde indirim var, nedense o indirimli mallara bir ben denk gelemedim...benim baktıklarım hep yeni sezon oluyor....diğerlerinin ya bedeni kalmamış ya da benim hoşuma gitmedi...

ayyyyyyy sorma canım ya valla geçen gün bende çıktım alışverişe bakındım bakındım indirimlik hiç birşey yok üstüme göre. yeni sezonlarda ateş pahası bu krizde okadar para veremem dedim döndüm

ayyyyyyy sorma canım ya valla geçen gün bende çıktım alışverişe bakındım bakındım indirimlik hiç birşey yok üstüme göre. yeni sezonlarda ateş pahası bu krizde okadar para veremem dedim döndüm

çevremdekiler alır, gösterirler şahane giysile,işte indirim vardı, şu kadardı şu kadara düşmüş aldım falan diye..ama ben alışverişe çıkınca sanki hepsi toplatılıyor, niyeyse bulamıyorum ben...

X