- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.701
hoşgeldin çamaşırsuyucum nasılsın bakem.
sağol canım, pek iyi sayılmam...aynen devam ediyor evdeki durumlar ve gün geçtikçe daha da kötü bir hal alıyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin çamaşırsuyucum nasılsın bakem.
sağol canım, pek iyi sayılmam...aynen devam ediyor evdeki durumlar ve gün geçtikçe daha da kötü bir hal alıyor...
selam kızlar çamarsuyum yaşadıklarını okudum çok üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı olur inş
camaşırsuyucum her evin bacası tüter ve o tüten bacayı gören insanlar ayy ne güzel diyebilirler gel gelelim o evde ne olur biter bilinmez tabi. senin için çok üzülüyorum inan bende çok vadereler atlattım ama sabrettim. biliyorum şimdi sabret sık dişini takma kafana gibi söz seni sinirlendiriyordur çünkü öyle genellikle. hakknda hayırlısı olsun canım tabi bir ömür öyle geçmez mutlaka.
bu arada geçengündesormuştum ne kadarlık evlisiniz diye.
görmemişimdir kusura bakma canım, nisanın sonunda 2 yıl olacaktı....
kusurmu olur canım benim. daha yeniymişsinizde neyse üzülme hakkınızda hayırlısı olsun. :Saruboceq::1hug:
ömür boyu çekilmez böyle bir evlilik. umarım herşey istediğin gibi olur.Şeniz
sağol şekerim...şu anda topiği ikimiz götürüyoruz..umarım diğer arkadaşlarda bir uğrar, onlarla da konuşuruz...bebiş nasıl büyüdü mü?
selamlar nasılsınız çamaşırsuyu durumlar kötü yazmışsın ne oldu hayırdırrr
evet canım çok haklısın topiği ikimiz yürütüyoruz bugünlerde.a.s
olsun boşver gelen gelir gelmeyen kendi bilir. demekki kimsenin canı sıkılmiyikaydirigubbakcemile3
bebiş iyi teyzesi 3 ay 18 günlük olduk allahın izniyle.
şimdi yıkadım güzelcene uyutuyorum şuan.
:ecrin_bebek:mirmirmirmir
canım ya...daha dün gibi hatırlıyorum doğuma az kaldı yazdığını ....
yaa evet canım sanki dün gibi doğuma az kaldı şu kadar kaldı diye sürekli söylüyordum.
doğanlar ne kadar cabuk büyüyorlar inan mucize gibi bişi. allahım isteyen herkeze nasip etsin böyle güzel duyguyu.:ecrin_bebek:
sen nasılsın moralin aynı gibi sanırım boşver takma kafana allahtan hayırlısını dile canım benim:Saruboceq:.
ayrıca topicte sen olmayınca tadı olmuyor Şeniz
sağol canım, benim durumum aynı ya..aslında üzgün değilim ama sonuçta eşiyle arası olmayan ve boşanmak üzere olan biriyim, nasıl olabilirim ki...kafam da karmakarışık..bir de ayrılınca benim zorunlu hizmet durumum var ve düzenim tamamen değişecek..bunları hep planlamalıyım...Allah analı babalı büyütsün, adı enes miydi, yanlış mı hatırlıyorum...
evet canım adı enesti. amin inşallah.
nerde çalışıyorsun şuan. ve izmirdesin sanırım benim babamda izmirde oturuyor.
bucada otoban yoluna yakın spor tesisi filan var ben pek bilmiyorum gerçi.
offf ben de sıkılıyorum...
benim en kötü özelliklerimden biridir bu sıkıntı pffff........