- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.381
esin sevgililer gununu kutlamadi dimi yedi yil heralde hersey bitmis cok mutsuz gozukuyon ELVIRA
uzuldum gercekten insan bkliyor dimi araniz cokmu kotu elvira
doğum yaptım bi tebrik etmedi yada bi çiçek getirmedi.
yeni yıl geldi kutlamadı
evlilik yıl dönümümüz geldi hatırlamadı
sevgililer günü geldi hatırlamadı düşün artık ne kadar kopuğuz.
eşim beni yanına yakıştırmaz. başbaşayken konuşmaz sorduğum soruya :uhm:
100. sefer cevap verir işte esdeli bu kadar kötü ama ondanda başka kimsem yoksenağlama
oazamn kendinize cekmeye deneyin nesela supriz yapin yada onun icin suslenin ben ayni durumda olsam oyle yapmaya calisirim kendime cekmeye calisirim ediyeler al cilve yap cunku cok kotu sana karsi soguk durmasi
ahhhh ahhh canım benim yedi yıldır yapmadığım kalmadı
şuan yapsam sen kafayımı yedin der kesin.
onun gözünde bizim evliliğimiz sıradan evlilik
ben evini derleyen tolayan kadın çocuğuna anne
istediği zaman karısı konumdayım.
ksacası heyecan falan filan bitik bizde umutsuz vaka
dedikleri bu olsa gerek.
onun için ben herzaman 3 4 plandayım
asıl bana koyan ne biliyormusun ben ne yaptım acaba
da böyle yapıyor. şöyle arkama dönüp baktığımda
bulamıyorum ne yaptığımı.
peki siz severek evlenmedinizmi yoksa gorucu usululemi yani esinizin boyle olmasinin sebebine acaba baskasimi var hayatindakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.. yazık olmuş.. artık her yaptığınız birbirinize batıyor demekki.. keşke biraz daha sakin olsaydınız.. eminim sinirin yatışınca pişman oluyosundur.. Boşanmayı gerçekten düşünüyormusunuz? yuva kolay kurulmuyor allah sabır versin cnm...
slm herkese...canım yine sıkkın..ne olacak benim bu halim bilmiyorum...adet düzensizliğim ile ilgili sıkıntı yaşıyorum, hormon ilacı kullanıyorum haliyle sinir yaptı..yorgun ve halsizim, artık evdeki işlere de koşturamıyorum...dün eşimle bir plan yapayım dedim...ortalığı dağınık bırakmayalım dedim..benim ki ben sana yardım ediyorum, dağınık değilim, sen daha dağınıksın falan deyince sinirlerim bozuldu...konuştuğuma pişman oldum, bu da çekti gitti dışarı...telini şarjdan çıkarmış, şarj aleti prizde..ben de aldım balkondan attım...ben onun arkasını toplamak zorunda değilim...o da bana bağırdı, kavga ettik..duruşmaya gidelim de boşanalım..hergün kavgandan bıktım dedi...ben de tamam dedim...ama sinirlerim çok bozuk, kavga çıkarıyorum ama neden hiç düşünmüyor?