- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.361
bazen sevmek yetmıyooooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu görmek içindi normalde:asigim::asigim: ama artık hiçbiri ondan vazgeçtim...umurumda diil artık hala onu çok sevsemde :1no2:
bazen sevmek yetmıyooooooooooo
eed kesinlikle haklısın
ayrıca sevgi herşeyi halletmiyo ...
ya aslında ona deli gibi aşık falan değilim evet seviyorum belkide hoşlanıyodum bilmiyorum..sadece tanıma aşamasındaydık daa...ya onun hakkında sölenenler falan pek hoşuma gitmedi...onun beni sevdiğinden emin değilim..bn onu sevdiğimden emin değilim...anladığım kadarıyla yoğun duygular içindesin ama ona aptal dediğine göre kızgınsında, bir yanlışını mı gördün;?
kesinlikle...sevmenin yetmediği durumlarda var
ya aslında ona deli gibi aşık falan değilim evet seviyorum belkide hoşlanıyodum bilmiyorum..sadece tanıma aşamasındaydık daa...ya onun hakkında sölenenler falan pek hoşuma gitmedi...onun beni sevdiğinden emin değilim..bn onu sevdiğimden emin değilim...
ya bide güvenmiyorum...falan bisürü neden var...ne kadar uzarsa o kadar çok üzülücemi de biliyorum...o yüzden ondan vazgeçiyorum...seviyorum ama güvenmediğim biriyle devam edemem...
ozgrkz
bende camasırsuyuna katılıyorum etrafa ınanma kendın karar ver olc tart ama guven cok onemlı
ısallah herseyın hayırlısı olur
belınay hosgeldın
camasırsuyu naber
ne oldu yemege dıgıyomusunuz
ewet maalesef mecburen unutucam...ve bu arada canım önerileriniz için sana ve çamaşır suyuna tşkler
ya benımde canım sıkılyıo patlıommmmmm
aman bende patlıcam galbam
hadı gelınce yaz bıze camasırsuyu ıyı eglenceler
barı kenımızı gıtmıs gıbı hıssederız ne sıradan bıgun yaaaaaaaa
az önce girdim eve...dün gece eğlenceden sonra otelde kaldık, kahvaltımızı yaptık geldik...dün yine kavga çıkardım kızlar, ben oynamak istedim eşim de biraz bekle birileri çıksın dedi, sonra birileri çıkınca biraz daha kalabalıklaşsın dedi..ben de kızdım hiç kalkmadım, sonra o da bana küstü, yarım saat küs kaldık, sonra barıştık...
günaydın herkese....