Canım sıkılıyor

onu görmek içindi normalde:eek::asigim::asigim: ama artık hiçbiri ondan vazgeçtim...umurumda diil artık hala onu çok sevsemde :1no2:

anladığım kadarıyla yoğun duygular içindesin ama ona aptal dediğine göre kızgınsında, bir yanlışını mı gördün;?

bazen sevmek yetmıyooooooooooo

eed kesinlikle haklısın
ayrıca sevgi herşeyi halletmiyo ...

kesinlikle...sevmenin yetmediği durumlarda var

anladığım kadarıyla yoğun duygular içindesin ama ona aptal dediğine göre kızgınsında, bir yanlışını mı gördün;?
kesinlikle...sevmenin yetmediği durumlarda var
ya aslında ona deli gibi aşık falan değilim evet seviyorum belkide hoşlanıyodum bilmiyorum..sadece tanıma aşamasındaydık daa...ya onun hakkında sölenenler falan pek hoşuma gitmedi...onun beni sevdiğinden emin değilim..bn onu sevdiğimden emin değilim...
ya bide güvenmiyorum...falan bisürü neden var...ne kadar uzarsa o kadar çok üzülücemi de biliyorum...o yüzden ondan vazgeçiyorum...seviyorum ama güvenmediğim biriyle devam edemem...

ya aslında ona deli gibi aşık falan değilim evet seviyorum belkide hoşlanıyodum bilmiyorum..sadece tanıma aşamasındaydık daa...ya onun hakkında sölenenler falan pek hoşuma gitmedi...onun beni sevdiğinden emin değilim..bn onu sevdiğimden emin değilim...
ya bide güvenmiyorum...falan bisürü neden var...ne kadar uzarsa o kadar çok üzülücemi de biliyorum...o yüzden ondan vazgeçiyorum...seviyorum ama güvenmediğim biriyle devam edemem...

sen bilirsin canım ama başkalarının söyledikleri tek sorun ise buna fazla güvenme derim ben...

selamlar kızlar..uzun süredir uğramıyordum buraya,bugün çok canım sıkılıyorsenağlama
bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun....

ozgrkz

bende camasırsuyuna katılıyorum etrafa ınanma kendın karar ver olc tart ama guven cok onemlı
ısallah herseyın hayırlısı olur

belınay hosgeldın

camasırsuyu naber
ne oldu yemege dıgıyomusunuz

ewet tşk ederim...ama işte sorun sadece başkalarının dedikleri değil..ben zaten başkalarının dediklerini fazla önemsemem ama kendim biliyorum artık nas biri oluğunu yani maalesef öğrendim...

ozgrkz

bende camasırsuyuna katılıyorum etrafa ınanma kendın karar ver olc tart ama guven cok onemlı
ısallah herseyın hayırlısı olur

belınay hosgeldın

camasırsuyu naber
ne oldu yemege dıgıyomusunuz

evet canım gidiyoruz birazdan, gitmeden önce yazayım dedim...

ewet maalesef mecburen unutucam...ve bu arada canım önerileriniz için sana ve çamaşır suyuna tşkler

tabi insanın içdünyasını bilemeyiz...bazen dışarıdan görünenlerde yeteri kadar açık olmuyor bir şekilde yol gösterse de..hayırlısı olsun canım...

ya benımde canım sıkılyıo patlıommmmmm

aman bende patlıcam galbam

durun kızlar patlamayın, aman ha...:1shok:

hadı gelınce yaz bıze camasırsuyu ıyı eglenceler
barı kenımızı gıtmıs gıbı hıssederız ne sıradan bıgun yaaaaaaaa

az önce girdim eve...dün gece eğlenceden sonra otelde kaldık, kahvaltımızı yaptık geldik...dün yine kavga çıkardım kızlar, ben oynamak istedim eşim de biraz bekle birileri çıksın dedi, sonra birileri çıkınca biraz daha kalabalıklaşsın dedi..ben de kızdım hiç kalkmadım, sonra o da bana küstü, yarım saat küs kaldık, sonra barıştık...

günaydın herkese....

az önce girdim eve...dün gece eğlenceden sonra otelde kaldık, kahvaltımızı yaptık geldik...dün yine kavga çıkardım kızlar, ben oynamak istedim eşim de biraz bekle birileri çıksın dedi, sonra birileri çıkınca biraz daha kalabalıklaşsın dedi..ben de kızdım hiç kalkmadım, sonra o da bana küstü, yarım saat küs kaldık, sonra barıştık...

günaydın herkese....

oh ne güzel camasir suyu.sefan olsun. umarim döktürmüssündür iyice

X