Canım sıkılıyor

Ben açıkcası mutsuz evlilikleri gördükçe korkuyorum.. hepsi ibretlik bir derdim var bölümüne girdiğim an için kararıyor mesela..henüz evlenmeden negatif düşünmek istemiyorum, büyük konuşmakta..
Evlenince büyü bozuluyor mu gerçekten? Flirt ve nişanlılık döneminde herşey tozpembe mi yani?

o kadar abartmayalım ama evlilik gerçekten zor, örneğin benim evliliğimi ele alırsak biz eşimle flört ederken de aynı çatışmaları yaşardık, evlendikten sonra değişen fazla birşey olmadı...bu kadar çatışan birçift neden evlendi dersen gerçekten çok sevdik birbirimizi..yapılarımız ile ilgili birşey, bir uyuşma sorunu ve uyum sorunu...evliliğin ilk başlarında uyum sağlamak zor oluyor ve ilk yaşanan kırgınlıklarda ileriyi çok etkiliyor...

çok üzüldüm gerçekten..:çok üzgünüm:

sıkıntılarla dolu bir gün, sıkıntılarla dolu bir akşam daha....üşüttüm mü ne, çok halsizim....

tam 2 haftadır bu haldeyım ben.üşütmedim ma , ruhum daraldı biraz..

ne kadardır evlisin ?
dyglu ile aynı şeyi düşünüyorum bende..resmen soğudum evlilikten.kadınalrın nerdeyse hepsi mutsuz , huzursuz.sürekli sorunlarından ve ilgisizlikten şikayetçiler..
erkeklerin gözü dışarda yada işkolik.
zoraki mi birlikte kalmaya devam ediyor bu insanlar anlamıyorum ..hayat böyle devam etmezki..

Günaydın, hihoyyyt

böyle düşünmeyin bence bir derdim var bölümü adı üstünde derdi olan insanlar yazacak tabi. Bu sitenin üyelerini düşünürseniz oraya konu açan insanlar azınlık olur.
Ama bütün dertliler konu açıyormu tabiki hayır.
Aynı zamanda mutlu evliliklerde çoktur eminim ama bunun sürekli paylaşılacağı bir bölüm yok. Yada olsada saçma olurdu nispet yapar gibi. Buranın dışında çevrenizde de vardır illaki güzel evlilikler.
Evlilikte herşey karşılıklı. Siz birbirinizden emin olduktan sonra, saygı ve sevgi işi bitiriyor zaten. Kendimi örnek verirdim ama daha yedinci aydayım anlaşılmaz dersiniz. Bende yaşayarak görcem ama sevgiliyken yada nişanlıyken bile az çok belli oluyor ilişkinin gidişatı.
Biz birbirimize bir kere bile sesimizi yükseltmedik.
Umarım bir ömür boyu böyle gider.

Sizde karamsar olmayın lütfen.

senin durumun cok kotu eyer dertlesmek istersen msnde gorusebiliriz gercekten cok uzuldum ne atabilirsin ne satabilirsin :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

sağol canım benim ama ne yapalım bigün buda geçer belki.
ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim.Şeniz

denedim canım ama yaptıklarının farkında değilmiş
gibi davranıyor. bende sen şöylesin sen böyle davranıyorsun
diye çok fazla üstüne gitmek istemiyorum ters teper belki diye.
ben kendimi geriye çektim evde olduğu zamanlar sorarsa cevaplıyorum.

günaydınnnnnn hepinize..
oğlum gece hiç uyumadı sabaha kadar gezdirdim kucağımda yatırınca
bağırıyordu. şimdi ise uyuyor bi bakayım bakalım kimler varmış dedim.

ne kadardır evlisin ?
dyglu ile aynı şeyi düşünüyorum bende..resmen soğudum evlilikten.kadınalrın nerdeyse hepsi mutsuz , huzursuz.sürekli sorunlarından ve ilgisizlikten şikayetçiler..
erkeklerin gözü dışarda yada işkolik.
zoraki mi birlikte kalmaya devam ediyor bu insanlar anlamıyorum ..hayat böyle devam etmezki..[/quote]

nisanda 2 yıl olacak bizimki...eşim ilgisiz değildir hatta ben bazen daha ilgisiz oluyorum ama evlilik oturmadı tam, bir yerlerde sorun var ama çözemiyorum....

merabalar
bıraz okudum
elvıra cok uzuldum
allah senın yanında olsun
evlılık zor ıs
ısallah mutlu ol hep

slm canım...

ben burdayım suan
hergun degısıyo ınsan bıgun bı gune uymuyo ıste
herkez ıyı olsun

delikafadulden
ben bu konuda kendi üstüme kimseyi tanımıyorum..
gel-git oldum resmen hihoyyyt
bi güleryüzlü keyifli , bisomurtkan herkezi gırtlaklıycak halde..
menapozlular gibiyim vala..daha beter hattasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…