Canım sıkılıyor

kız dert ettiğin şeye bak. keşke o kdarcık sıkıntım olsa.
git bi cildiyeciye yada bepanten krem kullan süper iyi geliyorra.s.

ay niye öyle diyosun bıktım artık bende bebek gibi yüzüm olsun istiyorum:çok üzgünüm: bebak iyi geldi onunla gidiyorum şimdilik ve benzamicyn krem kullanıyorum..bepanten krem nedir canım iyi geliyormu gerçekten :1hug:

bana iyi geldi canım doğrusu bepanten krem. istersen bi dene.

ben de kullanıyorum bunu..sivilcelerim yok ama yüzüme iyi geldi sanki..mavi tüpün içinde plus olandan al...

selam iyi akşamlar...çamaşırsuyu davetini aldım hemen geldim canım..tamda canım sıkılıyordu...:roflol::roflol:

[işte geldim tatlım sanırım sana yetişemedim ,canı sıkılanlar dedinmi ben en başta gelirim ,
haberin yok senin ben 10 gündür hastayım :çok üzgünüm:senden uzak ,
dünden beri girmeye başladım k.k. ya ,
canı sıkılmayan arkadaşlar bunun formülünü iletsinleryerimseniben valla bir dakika boş durmuyorum ama can sıkıntısı hiç beni bırakmıyor kaydirigubbakcemile,insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor ,ama yapmadanda 5 dakika duramıyorum anlamadım gitti:roflol:
eşime diyorum bazen içimden şuan trabzon ander yaylasında olmak geliyor diyorum ,
sıkıldım betonarme yığınları görmekten ,kış geldi havada sis kömür kokusu of ay bak yine canım sıkıldı ,kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…