Canım sıkılıyor

kızlar böbrek agrısı mideye vurur mu
yani midem agrıyo dedigimzde aslında böbrek agrısı olablr mi?
annemde böle bi durum var da sırtı da agrıyomuş midesiyle
bilen var mı

bilen var mı

bende öyleydim. midem ağrıyo sanıyordum ve sırtımda böle belim gibi bi yer ağrıyordu. ve sürekli kusuyorsun bişey yiyem,yorsun. ben öle olmuştum ama şimdide sancılandım. arada bi kasıklarına da vurur ağrısı bi gözüksün doktora:nazar:

bilen var mı

bilmiyorum canım ya..benim bayağı böbreklerim ağrıyor ama ön tarafta da hafif bir ağrı var....ama ben üşüttüğümü düşünüyorum..o yüzden hem böbreğimin hem de midemin ağrıması normal geliyor şu anda ama gerçekten öyle birşey var mı bilmiyorum..

bende öyleydim. midem ağrıyo sanıyordum ve sırtımda böle belim gibi bi yer ağrıyordu. ve sürekli kusuyorsun bişey yiyem,yorsun. ben öle olmuştum ama şimdide sancılandım. arada bi kasıklarına da vurur ağrısı bi gözüksün doktora:nazar:

hımm ilgilendigin için çok sağol cnm
sölüyoruz biz de gitmek istemiyo
bi ara oluyo bi geçiyo ondan gitmiyo
ama üstüne gidicem bu konunun CADIARZU

Çamaşır Suyu,

Tatlım, harbi ne oldu o sayımın neticesi en son...Evliler daha mı çok sıkılıyodu...kaydirigubbakcemile5
Bebek olunca sıkıntı falan kalmaz diyenler olmuştu di mi...:emir_bebek:

evliler daha fazlaydı canım ya.....büyük ihtimal bu topictede öyle olacak....

eeeeeeeeeeee kimseler yokmu

Alınıyoruz walla...biz "kimse değilmiyiz" burdayız işte...çamaşır suyu nerde sahi...

Canım geçmiş olsun....Daha iyi misin....Biraz istirahat et istersen...Sıcak tut kendini...havalar soğuyor.

teşekkür ederim arkadaşlar, pcnin olduğu oda biraz soğuktu,içeri geçtim çay demleyip içeriz diye...baktım ki eşim uyuyor.......çay da yalan oldu, tek başıma içmek istemedim....

X