Canım sıkılıyor

[işte geldim tatlım sanırım sana yetişemedim ,canı sıkılanlar dedinmi ben en başta gelirim ,:eek:
haberin yok senin ben 10 gündür hastayım :çok üzgünüm:senden uzak ,
dünden beri girmeye başladım k.k. ya ,
canı sıkılmayan arkadaşlar bunun formülünü iletsinleryerimseniben valla bir dakika boş durmuyorum ama can sıkıntısı hiç beni bırakmıyor kaydirigubbakcemile,insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor ,ama yapmadanda 5 dakika duramıyorum anlamadım gitti:roflol:
eşime diyorum bazen içimden şuan trabzon ander yaylasında olmak geliyor diyorum ,
sıkıldım betonarme yığınları görmekten ,kış geldi havada sis kömür kokusu of ay bak yine canım sıkıldı ,kaydirigubbakcemile3

iyi olsun yetişmişsin yine....sen yokken canım bayağı bir sıkıldıkaydirigubbakcemile3 seni tekrardan aramızda görmekten çok memnun oldum.....geçmiş olsun canım

topic sahibi nerelerdesin sen :mymeka:

ne vuruyon ya küçücük çocuğa kaydirigubbakcemile3

hastayım ben tatlım ya...pcnin olduğu oda soğuk, içeri geçip ısınıp geliyorum....şimdi de yatacağım galiba....belim çok ağrıyor hem yarın temizlik falan yapmam gerekiyor....uykumu alayım da uyuklamayım sonra...öpüyorum seni.....sakın ben yokken sıkılma, birlikte sıkılalım..tamam mı?

helal olsun kardelen ya...ne zaman girsem onlinesın, ben senin hızına yetişemem....

ama diğer canı sıkılanlar ortada yokken iyi idare ettik durumu....tekrardan sağol.....kaydirigubbakcemile5

canım benim boş bırakmamaya çalışıyorum burayıkaydirigubbakcemile5

yatıcam birazdan burda acayip rüzgar var ağaçlar köklerinden sökülecek sanki heran elektriklerde kesilebilir...

canıııııım çooooook sıkılıyo.taktımmı takıyorum birşeyi.
şimdiki takıntı sebebim yapılan evimin mutfak dolapları ve boya rengi.
şu an yapım aşamasında dolaplar takıldı ama tezgah ve eşyalar yok.
gidip gelip pc den fotolarına bakıyorum.tv de gördüğüm ev ve mutfaklarla kıyaslıyorum.
kafayı yiycem.
kızlar bana iyi bişeyler diyin.kendi kendimi yedim.

ne vuruyon ya küçücük çocuğa kaydirigubbakcemile3

hastayım ben tatlım ya...pcnin olduğu oda soğuk, içeri geçip ısınıp geliyorum....şimdi de yatacağım galiba....belim çok ağrıyor hem yarın temizlik falan yapmam gerekiyor....uykumu alayım da uyuklamayım sonra...öpüyorum seni.....sakın ben yokken sıkılma, birlikte sıkılalım..tamam mı?

bende çıkıyorum canım gözlerim kapanıyor her an bilgisayar başında uyuyabilirim :roflol:
neyse sende git yat sıcak odanda soğukta fazla durma :mymeka:
iyi geceler Şeniz

canıııııım çooooook sıkılıyo.taktımmı takıyorum birşeyi.
şimdiki takıntı sebebim yapılan evimin mutfak dolapları ve boya rengi.
şu an yapım aşamasında dolaplar takıldı ama tezgah ve eşyalar yok.
gidip gelip pc den fotolarına bakıyorum.tv de gördüğüm ev ve mutfaklarla kıyaslıyorum.
kafayı yiycem.
kızlar bana iyi bişeyler diyin.kendi kendimi yedim.

canım, sıkma canını dersem çok abes birşey söylemiş olacağım zaten...canı sıkılmayanın bu konuda ne işi var değil mi ama?

ama sana bir önerim olabilir....sen tam olarak ne istediğine karar verdiysen ve gönlüne göre yaptırdıysan başka hiçbirşeyle kıyaslama....:1hug:çünkü o kadar çok çeşit var ki insan neyi yaptıracağını şaşırıyor...iyisi olsun diye de bazen işin içinden çıkamıyor....

çamaşır suyu sende kendievini bekliyorsun bu konuda yazışmıştık.
kirada olmanın ne olduğuda ortada.bende bunu yıllardır yaşıyorum hemde gurbette.
herşey şekil olarak ortaya çıkmamış.içi bomboş kirli bir ev.ama sen gel bunu benim gibi takıntılı birine anlat.
bir laf var günün kaygısı güne yeter diye.ben bunu düşündükçe şeytan alttan vesveseyi veriyoda veriyo.

Keske yanlızlıgım kadar yanımda olsaydın keske onunla paylastıklarımı senınle paylassaydım keske senın adın yanlız olsaydı ve ben hep yanlız kalsaydım...

çamaşır suyu sende kendievini bekliyorsun bu konuda yazışmıştık.
kirada olmanın ne olduğuda ortada.bende bunu yıllardır yaşıyorum hemde gurbette.
herşey şekil olarak ortaya çıkmamış.içi bomboş kirli bir ev.ama sen gel bunu benim gibi takıntılı birine anlat.
bir laf var günün kaygısı güne yeter diye.ben bunu düşündükçe şeytan alttan vesveseyi veriyoda veriyo.

ya biliyorum ben de bu durumları yaşıyorum şimdi, yok laminat parke rengi ne olsun,yok ne renk boyatalım duvarları gibi...oturup saatlerce dolaplar çiziyorum, şöyle yaptıralım böyle yaptıralım gibi ama çokta telaşa kapılmıyorum açıkcası....birinde karar vereceğim....ne yapayım ya, iç mimar değilim ki.....:teytey:sen de vesvese geldiğinde yaz bize yaz bize....

kimse yok galba :sm_confused:
kaçırdım sohbeti yaa napııım anca bu saatte pc başında oluyorum bende :çok üzgünüm:
valla 2 de çıktım ben KKdan, bacım sen kaçta geldin....bir vampirlik sezdim bu işte...gece oturup gündüz uyuyor musun sen? şaka bir yana..dün ben rahatsızlandım, hala da çok iyi sayılmam ya..yatmıştım....geldiğine çok sevindim...
Sen hıc gecelerı sabahlara kadar agladınmı yanlızlık nedır bılırmısın sorarım sana....

slm canım, kime sorduğunu bilemem ama ben bazı geceler sabahlara kadar ağlamanın ne demek olduğunu biliyorum, aramıza hoşgeldin....

canlarım merhabe
öncelikle bütün hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.
evlilik hakkında konuşulmuş sanırım bekarlara tavsiyem doğru bir eş seçiminden sonra evlilik kadar güzel hiç bir şey yok diyebilirim.
bana şimdiki aklımla sorsanız daha doğar doğmaz eşimle aynı beşiğe belenmek isterdim.
onsuz geçirdiğim 18 yıl boşa geçmiş diye düşünüyorum.
ama ne olur şehirde oturan arkadaşlarım bana canım sıkılıyor demeyin.
benim gibi dağ başında yaşasanız hele birde dedikoducu insanların içinde kalsanız.kafayı sıyırırdınız.
bende kendimi çocuklarıma ve eşime adadım.kimseyle görüşmek istemiyorum.
iyiki sizler varsınız.
sizden ricam çarşı pazar gezerken parka gittiğinizde kafeye oturduğunuzda pastaneye gittiğinizde lokantaya gittiğinizde benim yerimede bir deriiiiiiiiiiiiiin oooooooooooooooooooh çekin ve ne yer ne yaparsanız benim içinde yapın emi canlarım

gece ben yattım kızlar sıkıntıdan kimsecikler yoktu topicte
benden sonra baya kaynatmışsınız maşallah

X