Canım sıkılıyor

benimde gün içinde yapılacak haddinden fazla işim olursa ve telefonlar susmamacasına çaldığında cidden o gün canım çok sıkılırrrr .birde kötü havalarda.

offffffff yine ccanım sıkılıyorrrrrrrrrrr bare bi cigara tüttüreyimmm......... Yarında iş var daha çok sıkılıyor.........

çok sıkılıyorum bıktım ödevlerden sunumlardan
eşek kadar olduk hala neyin sunumu yahu
gel sen anlat dersi hoca diil misin, ben bilsem nie okula geliim
neyse allahtan ofiste çok işim yok yarın, okula gidince fazla aksama olmayacak
ooooffffffffffff offfffffffffffffffff

eşim izlediğim diziyi kapattı, kendine film açtı ya...ben de sıkıldım filmden.....

uyusam çok iyi olacak, haftasonu uyurdum ne güzel, bu haftasonu hiç uyuyamadım...............

ooooo yine canı sıkılanlar toplanmış. benimde canım sıkılıyoooo uykum varla yok arası bişey. napsam bilemedim takılayım buralara bakayım ne var ne yok?
ank06 ablacım, ne oldu yaww niye sinirlisin.??

offff canım sıkılıyo artık dışarı çıkmak istiyorum yeni doğum yaptım 3 hafta oldu ve dışarı çıkmadım poffffffffff

ballım53 kız valla benimde canım sıkılıyor bende gezmek istiyorum
ama ablam kır .............. otur azcık evde diyor kaydirigubbakcemile3
bu arada hoşgeldin topice sefa getirdin:lepi:Şeniz

ballım53 kız valla benimde canım sıkılıyor bende gezmek istiyorum
ama ablam kır .............. otur azcık evde diyor kaydirigubbakcemile3
bu arada hoşgeldin topice sefa getirdin:lepi:Şeniz

h.b canım bu topiği daha yeni gördüm
valla sıkıntıdan patlayacam çarşamba kızımıda alıp anneme gidecem ilk defa dışarı çıkacak 40 bekleyemiyeceğim artık:roflol:

h.b canım bu topiği daha yeni gördüm
valla sıkıntıdan patlayacam çarşamba kızımıda alıp anneme gidecem ilk defa dışarı çıkacak 40 bekleyemiyeceğim artık:roflol:

ay ne güzel gidebiliyorsan git canımyawww.
valla ben bir ay daha kapı dışarı çıkamam felaket kar var burda :kahve:
okullar bile tatil oldu. artık kocişim geldiğinde şurdan bakkala kadar gidip gelebiliyorum:nazar:

X