Canım sıkılıyor

benimde uzun zamandır canım sıkılmazdı.ama bugün nedir anlayamadım.sanki yapmam geregen her şey bitmiş gibi.felaket sıkıntıdayım.nefes alamıyorum,içim daralıyor.allahım hayırlara nolur.
bugün zevk alma kelimesi bile çıkmış hayatımdan.ben çok kötüyüm yaaa.
napsamki ??????????????????.:uhm: :a015:

kızlar yarın akşam yılbaşı ve ben dışarı çıkıp kocişime oğluşuma hediye alamadım.
hadi hediyeyi geçtim bugün bizim semtte pazar vardı pazara bile çıkamadım.
offffffffffff offfffffffffffffffffff herşey çok güzelde acil ihtiyacımı karşılayamamak çok kötü.
olsun ne yapalım artık akşama babamız gelirse tabiki [inşallahhhhhhhhhhh] markete göndeririz artık.

kızlar yarın akşam yılbaşı ve ben dışarı çıkıp kocişime oğluşuma hediye alamadım.
hadi hediyeyi geçtim bugün bizim semtte pazar vardı pazara bile çıkamadım.
offffffffffff offfffffffffffffffffff herşey çok güzelde acil ihtiyacımı karşılayamamak çok kötü.
olsun ne yapalım artık akşama babamız gelirse tabiki [inşallahhhhhhhhhhh] markete göndeririz artık.

gönder markete gitsin...lohusalığın tadını çıkar be gülüm. kendin için de güzel bir sipariş ver.....

arkadaşlar şimdiden herkese mutlu yıllar diliyorum, benim çok işim var, misafir gelecek, giremezsem şimdiden kutlamış olayım...herkesi öpüyorum kocaman

yeniyilnm2am1.jpg

slm herkese.....................

evdeydik biz, misafirimiz vardı, erkenden uyandım uyumadım valla.....hala da misafir var evde, o yüzden fazla da takılamıyorum pcye....

her bitiş bir başlangıçtır, bu başlangıçta herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum

X