- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
sen ozlem gıder bende
annecıgımle bı tur atıyım sole bı
aksamda mısafr var
gırebılırsem ugrarım optum
annecıgımle bı tur atıyım sole bı
aksamda mısafr var
gırebılırsem ugrarım optum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece biz gittik, sen gelmişsin kardelenim ya, kusura bakma...daha iyiyim.....sen nasılsın?
slm kıslar..........
benim cnm cok sıkkın senağlamanapıcamı bilmiyom offffffffff:çok üzgünüm:
iyiyim canım 12de uyandım kahvaltı ytaptım hemen geldim buraya şakkıdı
önceden geçerdi bozacılar, artık kalmadı galiba..ben hiç duymuyorum, geçmiyor mu sizin orda.....
hosgeldın elvıra
nerdesın ya ara verdın bıze
oglus nasıl adı ne?
bugun lafı oldu bozanın
evt onceden gecerdı sımdılerde yok
selamlarr kimler var bakalım artık pek giremiyorum internete görüşemiyoruz özledim sizi yaaa
çamaşırsuyu keyifler nasıl....
elvira bebişin nasıl sen nasılsın
tık tık tık kimse yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
duyduğuma göre parfüm arıyorsun sırnaşık şey
sağol canım bende bebişte çok iyiyiz şükür.
uykusuzluk hariç tabimirmirmirmir
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat[/COLOR][/SIZE][/B]
ben varim uşağım....kocam hasta boynu tutulmuş, kıpraşamıyor, hasta adamı bıraktım içerde geldim...
iyi gidiyor nasıl olsun işte hava kötü dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama üşüyorum delikafadulden
bende bende dışarı çıkmak gezmek istiyorum yeter artık yaw senağlamaeve kapandığım valla bi kırkım çıksın soğuk demiycem çıkıcam dışarı ohhhh karda yağıyor ne güzel
azcık evde otur, bir kırkın çıksın..hem ben soğuk havada gezmeyi de hiç sevmem ama ben işe gidip geliyorum ya dışarı çıkma ihtiyacım öyle karşılanıyor..
kardelen peki parfümüni neden oriflame tercih ettin? özel bir nedeni mi var? dediğim gibi katalogda içindekiler yazıyor genelde...yok işte beyaz gülün, orkideyle karışımı bilmem ne notası gibi, ona göre seçersin
azcık evde otur, bir kırkın çıksın..hem ben soğuk havada gezmeyi de hiç sevmem ama ben işe gidip geliyorum ya dışarı çıkma ihtiyacım öyle karşılanıyor..
kardelen peki parfümüni neden oriflame tercih ettin? özel bir nedeni mi var? dediğim gibi katalogda içindekiler yazıyor genelde...yok işte beyaz gülün, orkideyle karışımı bilmem ne notası gibi, ona göre seçersin
oriflame satıyorum uygun fiyatlı olanlar var o yüzden...