Canım sıkılıyor

şu anda sinirden köpüyorum ve canım acayip sıkıldı.......

işyerinden bir şaşkın, kendi işini bana yaptırmaya kalktı bende ona yaparım ama resmi olarak doğrusu bu dedim....bana onu da siz yapın demez mi, ben de kabul etmedim..

bana boş oturacağınıza yapsanız ne olurdu dedi ve bu bayanla ilk defa karşılaşıyorum, yani ilk tanışmamızda bana nasıl böyle bir şey der ve nasıl işini bana yaptırmaya kalkar....gittim, siz nasıl böyle konuşursunuz diyorum, özür dileyeceği yerde hala aynı şeyleri söylüyor, diyemezsiniz dedim ve yanından ayrıldım.....ne biçim insan ya,, müdüre gittim dedim ve bana o öyle şeyler yapmaz demez mi? ben hayal gördüm sanki....kadın özel gününde galiba..ben de olamıyorum ya, kıskandım açıkcası....

ya ben size küstüm, zaten çok az kişiydik.....bir türlü denk gelmiyorduk...bugün hiç kimsede gelmedi..çok canım sıkıldı çok....

ayrıca bayramda da giremiyeceğim kkya.....beni özlerseniz bulamazsınız ....

bugün bende manyaklarlar uğrasıyorum canım yalnız değilsin :)
sivri zekalı muhasebeci faturları kaybetmiş , acaba sizde olabilir mi? kesin sizdedir diye bütün gün beni deli etti !!
ayrıca eski sevgilimde de trıpler o biçim yani :KK43:
ben msn acıyom o çıkıyo bengtalk kapatıyom o geli resmen kacıyo benden güya tavır !!
bıktım vala bıktım!

bugün bende manyaklarlar uğrasıyorum canım yalnız değilsin :)
sivri zekalı muhasebeci faturları kaybetmiş , acaba sizde olabilir mi? kesin sizdedir diye bütün gün beni deli etti !!
ayrıca eski sevgilimde de trıpler o biçim yani :KK43:
ben msn acıyom o çıkıyo bengtalk kapatıyom o geli resmen kacıyo benden güya tavır !!
bıktım vala bıktım!

aaaa yaşasın, biri geldi, sıkıntıma ortak oldu.....evet ya, insanlar sinirlerini, işlerini, hatalarını başkalarına ödetmeye ne kadar meraklı...oysa ben benim bir durumum olduğunda daha sessiz sakin olurum...sıkıntımı, sinirimi yanıstmamak için geri dururum...ne bileyim ya....kadınla papaz olduk, daha tanıştığım gün...müdürde o öyle şeyler yapmaz demez mi, bu ne demek, sen yaparsın demek..bayram arifesikimsenin canını sıkmayım diyorum ama ben de insanım yahu...

bende geldım guzeller

camasır suyu ne canım kım sıktı bugun senın canını
aa o ole seyler yapmaz ben bılırım
canım ıcımdekı sen nasılsın bayadır karsılasmadık senle

iyidir be güzelim ne olsun iste okul ve is benim hayatim bunlardan ibaret...
birde sinavimin sonucu aciklansa ve bende gectigimi duysam büyük bir yük kalkmis olucak omuzlarimdan....
eee bide bildigini yüregimde sanci arada yokluyor beni....
sen nasilsin canim benim anlat bakem varmi bi sIkIntIN??

ısallah sınavdan yuzun guler canım ya
ole buyuk bı sıkıntım yok gunluk olagan sıkıntılarım oluyo :)
bıde bendede var o kalp sancısından bazen sızlıyo bırakmıyo benı duzelmedı gıttı
snınkıde duzelcek gıbı degılmı:KK43:

sanmiyorum canim...
bir seyler vazgecmek zor degildi benim hic bir zaman ama ondan vazgecmek ölüm gibi...
sadece dua ediyorum herseyin hayirlisini diliyorum, bazen gaza ne olursa olsun herseye ragmen onu diliyorum ama gercektende hayirlisi neyse o olsun insallah...
seninde icinde canim insallah hersey en kisa zamanda senin istedigin gibi olur...

sanmiyorum canim...
bir seyler vazgecmek zor degildi benim hic bir zaman ama ondan vazgecmek ölüm gibi...
sadece dua ediyorum herseyin hayirlisini diliyorum, bazen gaza ne olursa olsun herseye ragmen onu diliyorum ama gercektende hayirlisi neyse o olsun insallah...
seninde icinde canim insallah hersey en kisa zamanda senin istedigin gibi olur...

olsun umudunu kaybetme
aynı bende senın gıbı bazen hayırlısı demeden onu dılıyorum
ne zor seymıs ya
allah gonlumuze gore nasıp etsın
senınde hersey gonlune gore olsun canım

slm herkese, nihayet geldiniz..ben de kocamı tatlı almaya yolladım, canım çok çekti....size bakmaya geldim..

bende ıstedım valla
zaten canım cay ıstıyo yemekten sonra tatlıda yemedım canım cay ve tatlı ıstedı

ne o hamılemısın yoksaaaaaaaa:emir_bebek:[/COLOR]sımdı:icecream:

offf tatli mi bende istiyorum bende....
ne tatlisi istedin canim merak ettim...

profiterol istedim.....ama ne olsaydı yerdim....

bende ıstedım valla
zaten canım cay ıstıyo yemekten sonra tatlıda yemedım canım cay ve tatlı ıstedı

ne o hamılemısın yoksaaaaaaaa:emir_bebek:[/COLOR]sımdı:icecream:[/quote]

ne hamilesi kız..hasta olamıyorum ben daha..olmak için hap alıyorum....belki hasta olacağım içindir bilmem ki..hani bu dönemlerde de tatlı çeker ya can...eşim geldi, beni tatlıyı yemekle tehdit ediyor, içeri gitmem gerek.....keşke yazmasaydım sizinde canınız çekti..

profiterol ha profiterol...
yaaaaa bende istiyorum....
bizim burda onu hep ickiyle yaptiklarini icin yiyemiyorum....
yaaa ben ilk ucakla izmire geliyorum....
biri beni hava alanindan alsin....

gel canım ben karsılıyorum senı havaalanından

allahım napıcam ben tatlı ıstıyorum ne yesenkı
off agzım sulandı valla
afıyet olsun camasırsuyu
nasılyıceksen sımdı o PRIFITOROLERI
bılmıyorum

:))))

profiterol_3.jpg

neyse ebrucum bizde bununla yetinelim bari...

X