Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

sepetle sal sen aşağıya ben ağacın dibinde bekliyorum.
oh ne güzel hastalar mışıl m ışıl uyuyor:) bu saltanat uzun sürmeeez amaaaa:KK35::KK35:

Atanıcan diyorum :KK52::KK52::KK52: sen ders çalışmaya devam et :KK52::KK52::KK52:

Eh işte eğlence olsun bize..

Bundan sonra fallarına ayrıntılı şekilde bakacağım hatta topic bile açmayı düşünüyorum falan.:KK37: Vermeyin gazı demiştim ben :KK33::KK33:

ay okurken bile kelebek olasım geldi mutluluktan :KK1: kız jaggymm o zaman dile benden ne dilersen aşk iş para daha ne olsun :KK53: yani aşksız olmuyo hani :KK30:

ay okurken bile kelebek olasım geldi mutluluktan :KK1: kız jaggymm o zaman dile benden ne dilersen aşk iş para daha ne olsun :KK53: yani aşksız olmuyo hani :KK30:

Ih burayada yazıyorum bu sene mi giricen kpssye ..
Gir çık ondan sonra görüşelim seninle.. :KK9:

Senden tek dileğim çeyizime kelebek desenli fincan takımı alman hahaha :KK52::KK52: içerken seni hatırlar hatırlar dostlarıma anlatırım..:KK9::KK9:

Valla kuzum gece tv karşısında kahvemi alıp penguen dergimi okuyacağım battaniyenin altına girip.. :)

Biliyor musun bilmiyorum ama şu aralar hastaydım ben daha bugun adam akıllı toparlayabildim..

Ondan fazla girmiyorum yoksa sabahtan akşama kadar online takılıyorum biliyorsun.. :KK52:

yyok canım bilmiyorum nerden bılecem ki. :KK17: insan bir mesaj atar der hastayım gel ilgilen k:KK53:ahvemi yap haha

Ih burayada yazıyorum bu sene mi giricen kpssye ..
Gir çık ondan sonra görüşelim seninle.. :KK9:

Senden tek dileğim çeyizime kelebek desenli fincan takımı alman hahaha :KK52::KK52: içerken seni hatırlar hatırlar dostlarıma anlatırım..:KK9::KK9:

canım hem kps girecem hem dgs mühendislik için ama dgs den pek umutlu değilim kps ye daha çok odaklanıyorum o yüzden bir kazanayım ilk uçakla yanına gelecm :87:
oy istediğini o olsun tüm takımlarını kelebekli alırım senin. Mutluluk hiç eksik olmasın diye :KK9: normalde o fincanlar niyeyse diğerlerini çıkarmayım diyordum yazdan beri fincanlar hep seni bana hatırlatıyor :KK53:

X