Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

Günaydin Kizlarrrr
Bugun okul yok benim büyüge alman arkadasi geldi :124:
Kahvaltilarini yaptiip ugrarim sonra

sağol canım ben de oğlumun odasını düzenledim çok çalıştım bugün çok
bazen temizlik insana iyi geliyor
gerçi ütüüyü oldum olası sevmem

aynen kollarım ağırdı yeni bitti şükür ütü denilince kaçıp gidesim geliyor
temizliği bende severim ama bana pekte iyi geldiğini söyleyemem çok yoruluyorum belki annem başımda olduğu içindir :) :99:
Oğluşun napıyor odası miss gibi oldu tabi kirletmek için sabırsızlanıyordur :)

ben geldim kızlar ama kimse yok

hoşgeldin canmm :87:
Sanırım bayanlar akşam geç vakitlerde daha müsait oluyorlar bebişleri uyumuş oluyor
Çalışmaya başlicam haftaya çok yorucu evlendikten sonra bebeğim olunca inşallah daha çalışmam. aynı anda çalışıp bebek bakan eltim olucak hanım var görünce çok üzülüyorum akşamdan sütünü sağıp biberona sabah olunca bebeği sütünü annesine veriyor ve bebeğini çok özlüyormuş :105:

hoşbuldum canım sende hoşgeldin

eeee tabi herkes bizim gibi bekar mı bebişlere bakıyolar temizlik yapıyolar yemek yapıyolar. ben doğru düzgün yemek yapmıyorum bile genelde yemeği annem yapıyo. temizlik konusuna gelince ayy başım ağrıyo yatıcam desem annem bişey yaptırmaz evet ya bende bebeişimi çok özlerdim onu kimseye bırakamazdım

hemde nasıl canımmm:18::18::18::18::18: Biz sobayla ısınıyoruz başından kalkamıyoruz Mutfağa bile gidilmiyor

amaaann boşver bizde doğal gaz varda ne oluyo. mutfakta sürekli sigara içtiğimiz için kapı cam çok açlıyo bu yüzden mutfakta doğal gaz yanmıyo ee odam da yanıyo ama bi yerlerden soğuk geliyo galiba odam buz gibi. burda da hava çok soğuk ara ara kar yağıyo

bütün memleket bembeyaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…