- 30 Ekim 2013
- 895
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi 88prenses22
iyi geceler kızlar yarın görüşürüz inş
Tekrar geldim kızlar
benim minik süt istedi doyurup geldim kuzumu
evet cnm sıkılıyo benimdegünaydın
burda da bugün ve yarın tatil edildi okulGünaydin Kizlarrrr
Bugun okul yok benim büyüge alman arkadasi geldi :124:
Kahvaltilarini yaptiipugrarim sonra
ne kadar soğuk bir hava
günaydın kızlar
musmutlu birgün geçirelim inş
Canmmm nabersin bende gerçekten musmutlu bir gün geçiriyordum tamda temizlik ütü filan
sağol canım ben de oğlumun odasını düzenledim çok çalıştım bugün çok
bazen temizlik insana iyi geliyor
gerçi ütüüyü oldum olası sevmem
ben geldim kızlar ama kimse yok
burda da bugün ve yarın tatil edildi okul
orası da mı soğuk
hoşgeldin canmm :87:
Sanırım bayanlar akşam geç vakitlerde daha müsait oluyorlar bebişleri uyumuş oluyor
Çalışmaya başlicam haftaya çok yorucuevlendikten sonra bebeğim olunca inşallah daha çalışmam. aynı anda çalışıp bebek bakan eltim olucak hanım var görünce çok üzülüyorum akşamdan sütünü sağıp biberona sabah olunca bebeği sütünü annesine veriyor ve bebeğini çok özlüyormuş :105:
hemde nasıl canımmm:18::18::18::18::18: Biz sobayla ısınıyoruz başından kalkamıyoruzMutfağa bile gidilmiyor
hoşbuldum canım sende hoşgeldin
Eeee tabi herkes bizim gibi bekar mıBebişlere bakıyolar temizlik yapıyolar yemek yapıyolar. Ben doğru düzgün yemek yapmıyorum bile genelde yemeği annem yapıyo. Temizlik konusuna gelince ayy başım ağrıyo yatıcam desem annem bişey yaptırmaz Evet ya bende bebeişimi çok özlerdim onu kimseye bırakamazdım
Amaaann boşver bizde doğal gaz varda ne oluyo. Mutfakta sürekli sigara içtiğimiz için kapı cam çok açlıyo bu yüzden mutfakta doğal gaz yanmıyo ee odam da yanıyo ama bi yerlerden soğuk geliyo galiba odam buz gibi. Burda da hava çok soğuk ara ara kar yağıyo