Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

ii geceler kızlar şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim bu topiği görünce sizinle muhabbet etmeye sizin muhabbetinize katılmaya geldim :KK16::KK16:

Hoş geldin tatlış bi tane topikte kız aşk acısı çekiyormuş biras destek oliyim dedim diğerleri akbabalar gibi üstüme yürüdüler :99: anladımki iyi insanlar bu topik te gözüm başka topiği görmüyor :KK70: :97:
görmesin de zaten :KK9::KK9:
:KK70: Allaseen :13: aynen ama korkutmak yok başta söyliyim :KK70: yoksa oğluşunun saatleri çoğalır :)
yok sen evlen sana çok yardımcı olcaz hemen bebikin olsun diye:KK30::KK30:
hoşbuldum canım. ne oldu neden üstüne yürüdüler :KK20: burası benimde hoşuma gitti burdan çıkmam artık :KK31:
gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruldu bağımlı olcaz gibi:KK51::KK51:
ya bitane bayanın cümlesini dine yakışmicak şekilde buldum ona mecazimi diye sordum bu kötü bir şey değil. ama diğerleri yok ben dinle alakalı soruları din kısmında sormam gerekiyomuşum bazıları anlamadı başka türlü eleştirdi.. bnde sinir oldun sizinle muhattab değilim ben sorumu sadece birine sordum dedim çıktım.. aynen burası rahat ve iyi insanların olduğu bir topik ben çok memnun kaldım samimi söylüyorum siz olmasaydınız bir daha bu siteye girmezdim öyle kadınlarla uğraştığım için.. artık ergenliktemilerdi veya menopozda mı bilemedim :KK70: :KK34: :103:
boşver onları sen :KK4::KK4:
ii geceler kızlar şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim bu topiği görünce sizinle muhabbet etmeye sizin muhabbetinize katılmaya geldim :KK16::KK16:

hoş geldin muhabbete:KK3::KK3:

kızlar ya oğlum uyandı az önce suyunu içti yatağına yatırdım sallamadım belki uyr diye 10 dk uğraştı kalktı döndü en sonunda kollarını bana uzatıp ağlamaya başladı yine salladım ve uyudu çok zor olacak ama kendi kendine uyumasını başarıcam inş

Hatunlar sohbetinize doyum olmuyor ama biraz karnım ağrıyor oyusden ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar :KK54:

kızlar ya oğlum uyandı az önce suyunu içti yatağına yatırdım sallamadım belki uyr diye 10 dk uğraştı kalktı döndü en sonunda kollarını bana uzatıp ağlamaya başladı yine salladım ve uyudu çok zor olacak ama kendi kendine uyumasını başarıcam inş

inşallah başarırsın canm sen annesin anneler herseyi başarır :KK42: tatlı uykular dünyalar tatlısı oğluna ve sana :KK16:

Hatunlar sohbetinize doyum olmuyor ama biraz karnım ağrıyor oyusden ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar :KK54:

geçmiş olsun canım tatlı rüyalar

belli bi yaştan sonra kendi kendine uyumaya başlıyo zaten ama şimdiden alıştırabilirsin ne güzel :nazar:

hoşbulduk cnm iim sen nasılsın valla şu sıra hayatım sıkıcı sakin ve monoton gidiyo senin hayat nasıl gidiyor???

teşekkür ederm bende iyiyim canm benmde aynen öyle inşallah bu cumartesi sözlüm beni istemeye gelicek biras onun heyecanı var :KK16:
yarın gene devam ederiz olurmu sana sorcaklarım var :KK34: öpüyorum tatlı rüyalar canmmm :101:

iyi geceler canım
hoşbulduuummm iim ben kızlar sizler nasılsınız???
ben de iyiyim canım
inşallah başarırsın canm sen annesin anneler herseyi başarır :KK42: tatlı uykular dünyalar tatlısı oğluna ve sana :KK16:

inş karar verdim bu kez başarıcam
sana da canım

teşekkür ederm bende iyiyim canm benmde aynen öyle inşallah bu cumartesi sözlüm beni istemeye gelicek biras onun heyecanı var :KK16:
yarın gene devam ederiz olurmu sana sorcaklarım var :KK34: öpüyorum tatlı rüyalar canmmm :101:

tmm cnm olur ii geceler sana tatlı rüyalar ooo hadi bakalım hayırlısı hayırlı olsun şimdiden :KK54::KK54:

X