Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

herkese ii akşamlar kızlaarrrr nasılsınız bakalım???
hoş geldin tatlım ben iyiyim şükür sen
Kadro tamamlanıyor saatler ilerleyince :) :103:
Naptın canm bugünün nasıl geçti.

bugünüm güzel geçti
önce biraz temizlik sonra yemek
sonra kocişle yemek faslı çay faslı
oğlumu uyutmak kocamı uyutmak
ve buraya kaçmakla geçti
sen naptın temizlik dışında

ben siteden alışveriş yapmıştım kargo adresi fatura adresi diye ayrı ayrı istiyo bide fatura kargoyla beraber gönderilsin mi diye de soru çıkıyo

Canm merhaba.. valla en iyi fikir kargoyu senn alman onu faturalardan temizleyip kurye ile kapisina göndermen kurye 1 günde teslim ediyor.. boyle daha mantikli olur gibi geldi bana..

merhaba
ben hiç netten hediye almadım canım
maalesef bilmiyorum
Bende aynı fikirdeyim bitanesi insanın canı onlar ya benm daha bebegim olmadan bukadar çok düşkünüm ona artık olunca naparim bilemiyorum :) ooff of çok dertliyim olmayan bebegimi özlüyorum. . :))

benim gibi bebeğin için eriyip biten bir anne olursun tatlım
az kaldı az ya sabır

şükür iim bende

İyiyiiiiiz sen nasılsın canmm :34
Ben 22 yaşındayım istanbulda oturuyorum.. peki sen nelerle meşgulsun anlat bakaliimm :)
bende 23 yaşındatım bursada yaşıyorum okulu bu sene bitirdim iş arıyorum ing kursuna gidiyorum ve malum belli olduu üzere asker yolu bekliyorum askerimde istanbuldaaa

Canm merhaba.. valla en iyi fikir kargoyu senn alman onu faturalardan temizleyip kurye ile kapisina göndermen kurye 1 günde teslim ediyor.. boyle daha mantikli olur gibi geldi bana..

aslında bende böyle düşünmüştüm ama annem ne gerek var 2 kargo parası vereceksin dedi:26:

Oohh süper bayılırım böyle maraton hayata.. Biraz kar oynamaya çıktım ama dondum geri geldim eve bitane film izledim yer çekimi diye bukadar mı iğrenç olur bir film iiyykkk bende buraya geldim sizinle muhabbet güzel geçiyor

bide şeyy erkek arkadaşımı 2 senedir tanıyorum. daha yeni başladık gerçi zevklerini felan pek bilmediğim için anlamlı ve güzel bişi olmasını istedim. küçük bi ilde olduğu için zaman geçmiyor haliyle bende yılbaşı hediyesi olarak şunu düşündüm sizce nasıl?puzzle

Son düzenleyen: Moderatör:

bilmiyorum ki zevklerini en iyi sen bilirsin ama bi sitede kişiye özel hediyelerde var istersen özelden adresi verebilirim

2 kargo yapmayı düşünmüyorsan fatura vs. İşini aldığın firmayla görüşmen gerekir..
Dobra olmak gerekirse klasik ama hoş kendi resimleriniz den dimi tatlım..?

bilmiyorum ki zevklerini en iyi sen bilirsin ama bi sitede kişiye özel hediyelerde var istersen özelden adresi verebilirim
çok sevinirim
2 kargo yapmayı düşünmüyorsan fatura vs. İşini aldığın firmayla görüşmen gerekir..
Dobra olmak gerekirse klasik ama hoş kendi resimleriniz den dimi tatlım..?

kendi resimleriniz derken pek anlamadım :26:

bir film güzel değilse
geçirdiğim zamana acırım
ben isterim bugün içmedim hiç
buyur tatlım
Ben isterim çok iyi olur canm zahmet olmazsa tabi
ne zahmeti

herkese afiyet olsun kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…