- 11 Ocak 2013
- 299
- 15
-
- Konu Sahibi 88prenses22
herkese ii akşamlar kızlaarrrr nasılsınız bakalım???
hoş geldin tatlım ben iyiyim şükür senherkese ii akşamlar kızlaarrrr nasılsınız bakalım???
Kadro tamamlanıyor saatler ilerleyince :) :103:
Naptın canm bugünün nasıl geçti.
merhaba hanımlar
bi sorum var gereksiz topik açmayayım dedim. sevgilim başka şehirde, ocağın 27 sinde gelecek ama o zamana kadar yılbaşı hediyesini vermek için beklemek istemiyorum. internetten alışveriş yapıp kargo adresi olarak onun adresini yazmak istiyorum ama. daha önce bu şekilde göndermediğim için tereddütte kaldım. ya faturayı kargoyla gönderirlerse felan diye. bide sitenin reklamı için kutuyada sitenin adını yazıyorlar ya onu istemiyorum pek :/ aranızda bu şekilde hediye gönderen var mı?
ben siteden alışveriş yapmıştım kargo adresi fatura adresi diye ayrı ayrı istiyo bide fatura kargoyla beraber gönderilsin mi diye de soru çıkıyo
merhaba hanımlar
bi sorum var gereksiz topik açmayayım dedim. sevgilim başka şehirde, ocağın 27 sinde gelecek ama o zamana kadar yılbaşı hediyesini vermek için beklemek istemiyorum. internetten alışveriş yapıp kargo adresi olarak onun adresini yazmak istiyorum ama. daha önce bu şekilde göndermediğim için tereddütte kaldım. ya faturayı kargoyla gönderirlerse felan diye. bide sitenin reklamı için kutuyada sitenin adını yazıyorlar ya onu istemiyorum pek :/ aranızda bu şekilde hediye gönderen var mı?
merhabamerhaba hanımlar
Bende aynı fikirdeyim bitanesi insanın canı onlar ya benm daha bebegim olmadan bukadar çok düşkünüm ona artık olunca naparim bilemiyorum :) ooff of çok dertliyim olmayan bebegimi özlüyorum. . :))
hoş geldin tatlım ben iyiyim şükür sen
bugünüm güzel geçti
önce biraz temizlik sonra yemek
sonra kocişle yemek faslı çay faslı
oğlumu uyutmak kocamı uyutmak
ve buraya kaçmakla geçti
sen naptın temizlik dışında
bende 23 yaşındatım bursada yaşıyorum okulu bu sene bitirdim iş arıyorum ing kursuna gidiyorum ve malum belli olduu üzere asker yolu bekliyorumİyiyiiiiiz sen nasılsın canmm :34
Ben 22 yaşındayım istanbulda oturuyorum.. peki sen nelerle meşgulsun anlat bakaliimm :)
peki kutu üstünde ki reklam şeysi?:26:
Canm merhaba.. valla en iyi fikir kargoyu senn alman onu faturalardan temizleyip kurye ile kapisina göndermen kurye 1 günde teslim ediyor.. boyle daha mantikli olur gibi geldi bana..
aslında bende böyle düşünmüştüm ama annem ne gerek var 2 kargo parası vereceksin dedi:26:
hoş geldin tatlım ben iyiyim şükür sen
bugünüm güzel geçti
önce biraz temizlik sonra yemek
sonra kocişle yemek faslı çay faslı
oğlumu uyutmak kocamı uyutmak
ve buraya kaçmakla geçti
sen naptın temizlik dışında
kızlar kahve yapıyorum kendime var mı isteyen
bide şeyyerkek arkadaşımı 2 senedir tanıyorum. daha yeni başladık gerçi zevklerini felan pek bilmediğim için anlamlı ve güzel bişi olmasını istedim. küçük bi ilde olduğu için zaman geçmiyor haliyle bende yılbaşı hediyesi olarak şunu düşündüm sizce nasıl?puzzle
Eki Görüntüle 894032
bide şeyyerkek arkadaşımı 2 senedir tanıyorum. daha yeni başladık gerçi zevklerini felan pek bilmediğim için anlamlı ve güzel bişi olmasını istedim. küçük bi ilde olduğu için zaman geçmiyor haliyle bende yılbaşı hediyesi olarak şunu düşündüm sizce nasıl?puzzle
Eki Görüntüle 894032
çok sevinirimbilmiyorum ki zevklerini en iyi sen bilirsin ama bi sitede kişiye özel hediyelerde var istersen özelden adresi verebilirim
2 kargo yapmayı düşünmüyorsan fatura vs. İşini aldığın firmayla görüşmen gerekir..
Dobra olmak gerekirse klasik ama hoş kendi resimleriniz den dimi tatlım..?
bir film güzel değilseOohh süper bayılırım böyle maraton hayata.. Biraz kar oynamaya çıktım ama dondum geri geldim eve bitane film izledim yer çekimi diye bukadar mı iğrenç olur bir film iiyykkkbende buraya geldim sizinle muhabbet güzel geçiyor
buyur tatlımben isterim bugün içmedim hiç
ne zahmetiBen isterim çok iyi olur canm zahmet olmazsa tabi
beeeeennnnnn