Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

ii geceler kızlar şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim bu topiği görünce sizinle muhabbet etmeye sizin muhabbetinize katılmaya geldim

görmesin de zaten
Allaseen :13: aynen ama korkutmak yok başta söyliyim yoksa oğluşunun saatleri çoğalır :)
yok sen evlen sana çok yardımcı olcaz hemen bebikin olsun diye
hoşbuldum canım. ne oldu neden üstüne yürüdüler burası benimde hoşuma gitti burdan çıkmam artık
gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruldu bağımlı olcaz gibi
boşver onları sen
ii geceler kızlar şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim bu topiği görünce sizinle muhabbet etmeye sizin muhabbetinize katılmaya geldim

hoş geldin muhabbete

kızlar ya oğlum uyandı az önce suyunu içti yatağına yatırdım sallamadım belki uyr diye 10 dk uğraştı kalktı döndü en sonunda kollarını bana uzatıp ağlamaya başladı yine salladım ve uyudu çok zor olacak ama kendi kendine uyumasını başarıcam inş

Hatunlar sohbetinize doyum olmuyor ama biraz karnım ağrıyor oyusden ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar

inşallah başarırsın canm sen annesin anneler herseyi başarır tatlı uykular dünyalar tatlısı oğluna ve sana

Hatunlar sohbetinize doyum olmuyor ama biraz karnım ağrıyor oyusden ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar

geçmiş olsun canım tatlı rüyalar

belli bi yaştan sonra kendi kendine uyumaya başlıyo zaten ama şimdiden alıştırabilirsin ne güzel

hoşbulduk cnm iim sen nasılsın valla şu sıra hayatım sıkıcı sakin ve monoton gidiyo senin hayat nasıl gidiyor???

teşekkür ederm bende iyiyim canm benmde aynen öyle inşallah bu cumartesi sözlüm beni istemeye gelicek biras onun heyecanı var
yarın gene devam ederiz olurmu sana sorcaklarım var öpüyorum tatlı rüyalar canmmm :101:

iyi geceler canım
hoşbulduuummm iim ben kızlar sizler nasılsınız???
ben de iyiyim canım
inşallah başarırsın canm sen annesin anneler herseyi başarır tatlı uykular dünyalar tatlısı oğluna ve sana

inş karar verdim bu kez başarıcam
sana da canım

tmm cnm olur ii geceler sana tatlı rüyalar ooo hadi bakalım hayırlısı hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…