- 30 Ekim 2013
- 895
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi 88prenses22
ii geceler kızlar şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim bu topiği görünce sizinle muhabbet etmeye sizin muhabbetinize katılmaya geldim
ii geceler kızlar şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim bu topiği görünce sizinle muhabbet etmeye sizin muhabbetinize katılmaya geldim
görmesin de zatenHoş geldin tatlış bi tane topikte kız aşk acısı çekiyormuş biras destek oliyim dedim diğerleri akbabalar gibi üstüme yürüdüler :99: anladımki iyi insanlar bu topik te gözüm başka topiği görmüyor:97:
yok sen evlen sana çok yardımcı olcaz hemen bebikin olsun diyeAllaseen :13: aynen ama korkutmak yok başta söyliyim yoksa oğluşunun saatleri çoğalır :)
gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruldu bağımlı olcaz gibihoşbuldum canım. ne oldu neden üstüne yürüdülerburası benimde hoşuma gitti burdan çıkmam artık
boşver onları senya bitane bayanın cümlesini dine yakışmicak şekilde buldum ona mecazimi diye sordum bu kötü bir şey değil. ama diğerleri yok ben dinle alakalı soruları din kısmında sormam gerekiyomuşum bazıları anlamadı başka türlü eleştirdi.. bnde sinir oldun sizinle muhattab değilim ben sorumu sadece birine sordum dedim çıktım.. aynen burası rahat ve iyi insanların olduğu bir topik ben çok memnun kaldım samimi söylüyorum siz olmasaydınız bir daha bu siteye girmezdim öyle kadınlarla uğraştığım için.. artık ergenliktemilerdi veya menopozda mı bilemedim:103:
gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruldu bağımlı olcaz gibi
Hoşgeldin canm iyi yaptın nasılsın nasıl gidiyor hayat
hoşgeldinnasılsın
görmesin de zaten
yok sen evlen sana çok yardımcı olcaz hemen bebikin olsun diye
gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruldu bağımlı olcaz gibi
boşver onları sen
hoş geldin muhabbete
kızlar ya oğlum uyandı az önce suyunu içti yatağına yatırdım sallamadım belki uyr diye 10 dk uğraştı kalktı döndü en sonunda kollarını bana uzatıp ağlamaya başladı yine salladım ve uyudu çok zor olacak ama kendi kendine uyumasını başarıcam inş
Hatunlar sohbetinize doyum olmuyor ama biraz karnım ağrıyor oyusden ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar
kızlar ya oğlum uyandı az önce suyunu içti yatağına yatırdım sallamadım belki uyr diye 10 dk uğraştı kalktı döndü en sonunda kollarını bana uzatıp ağlamaya başladı yine salladım ve uyudu çok zor olacak ama kendi kendine uyumasını başarıcam inş
hoşbulduk cnm iim sen nasılsın valla şu sıra hayatım sıkıcı sakin ve monoton gidiyo senin hayat nasıl gidiyor???
hoşbulduuummm iim ben kızlar sizler nasılsınız???
iyi geceler canımHatunlar sohbetinize doyum olmuyor ama biraz karnım ağrıyor oyusden ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar
ben de iyiyim canımhoşbulduuummm iim ben kızlar sizler nasılsınız???
inşallah başarırsın canm sen annesin anneler herseyi başarırtatlı uykular dünyalar tatlısı oğluna ve sana
geçmiş olsun canım tatlı rüyalar
belli bi yaştan sonra kendi kendine uyumaya başlıyo zaten ama şimdiden alıştırabilirsin ne güzel
umarım başarırım:18::18::18:
ablamın kızı 3 yaşında yaklaşık 1 senedir kendi kendine uyuyo
teşekkür ederm bende iyiyim canm benmde aynen öyle inşallah bu cumartesi sözlüm beni istemeye gelicek biras onun heyecanı var
yarın gene devam ederiz olurmu sana sorcaklarım varöpüyorum tatlı rüyalar canmmm :101:
ne güzel valla uyumayı özledim