- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 186
-
- Konu Sahibi 88prenses22
bütün memleket bembeyaz
insanın kendi evi olunca daha bir hevesle yapıyor temizliğiniaynen kollarım ağırdı yeni bitti şükür ütü denilince kaçıp gidesim geliyor
temizliği bende severim ama bana pekte iyi geldiğini söyleyemem çok yoruluyorum belki annem başımda olduğu içindir :) :99:
Oğluşun napıyor odası miss gibi oldu tabi kirletmek için sabırsızlanıyordur :)
ben de geldimben geldim kızlar ama kimse yok
ben oğlumu asla bırakamıyorumhoşgeldin canmm :87:
Sanırım bayanlar akşam geç vakitlerde daha müsait oluyorlar bebişleri uyumuş oluyor
Çalışmaya başlicam haftaya çok yorucuevlendikten sonra bebeğim olunca inşallah daha çalışmam. aynı anda çalışıp bebek bakan eltim olucak hanım var görünce çok üzülüyorum akşamdan sütünü sağıp biberona sabah olunca bebeği sütünü annesine veriyor ve bebeğini çok özlüyormuş :105:
hemde nasıl canımmm:18::18::18::18::18: Biz sobayla ısınıyoruz başından kalkamıyoruzMutfağa bile gidilmiyor
insanın kendi evi olunca daha bir hevesle yapıyor temizliğini
anne varken sorumluluk azalıyor
valla miss gibi oldu kuzumun odası
şimdi 2 saat çabamın sonucunda uyumayı başardı
ilk kez odasında uyuttum
ama çok ağladı yavrum
ben de geldim
biraz geç oldu ama
ben oğlumu asla bırakamıyorum
1 gün eşimle başbaşa gezelim diye anneme bıraktım
hiç zevk almadım mutlu da olmadım
herşey onunla güzel
bizde de yarım metreden fazla kar var
ama musab karı çok sevdi
kıyamam ben ona
bende birileri gelse diye bekliyorum deminden beri
geldim geri
neden kimsecikler yok:26::26::26:
hoşbuldum canım sende hoşgeldin
eeee tabi herkes bizim gibi bekar mıbebişlere bakıyolar temizlik yapıyolar yemek yapıyolar. ben doğru düzgün yemek yapmıyorum bile genelde yemeği annem yapıyo. temizlik konusuna gelince ayy başım ağrıyo yatıcam desem annem bişey yaptırmaz evet ya bende bebeişimi çok özlerdim onu kimseye bırakamazdım
amaaann boşver bizde doğal gaz varda ne oluyo. mutfakta sürekli sigara içtiğimiz için kapı cam çok açlıyo bu yüzden mutfakta doğal gaz yanmıyo ee odam da yanıyo ama bi yerlerden soğuk geliyo galiba odam buz gibi. burda da hava çok soğuk ara ara kar yağıyo
Aynen cok zor canm ya Allah sabır versin artık.. bekarlığın tadını çıkaralım ozaman huhuuuw sonra bebislerimizi alırız koynumuzatabi önce eşimizi :103:
insanın kendi evi olunca daha bir hevesle yapıyor temizliğini
anne varken sorumluluk azalıyor
valla miss gibi oldu kuzumun odası
şimdi 2 saat çabamın sonucunda uyumayı başardı
ilk kez odasında uyuttum
ama çok ağladı yavrum
ben de geldim
biraz geç oldu ama
ben oğlumu asla bırakamıyorum
1 gün eşimle başbaşa gezelim diye anneme bıraktım
hiç zevk almadım mutlu da olmadım
herşey onunla güzel
bizde de yarım metreden fazla kar var
ama musab karı çok sevdi
hahaha buna çok güldüm iştebizim bebiş uzun bi süre olmaz kredi çekti benim ki o biticekte ondan sonra bebek olursa olucak inşallah
Bende aynı fikirdeyim bitanesi insanın canı onlar ya benm daha bebegim olmadan bukadar çok düşkünüm ona artık olunca naparim bilemiyorum :) ooff of çok dertliyim olmayan bebegimi özlüyorum. . :))
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
88prenses22,
busrabstnci+,
ayisigi88
aha Büşra da geldi
herkese ii akşamlar kızlaarrrr nasılsınız bakalım???
her bayanın ortak hayali anne olmak ve gelinliktirbende bebeğim doğsa 1 hafta boyunca hiç uyumadan onu izlermişim gibi geliyo o uyurken
Kesinlikle katılıyorum canm ya.. o nasıl bi duygudur okadar çok merak ediyorum kii bazen keşke zaman ilerlese o vakitlere gelsem diyorum içimdenama gelinlik giymeden de olmaz
iyi akşamlar iyi sen nasılsın