Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

insanın kendi evi olunca daha bir hevesle yapıyor temizliğini
anne varken sorumluluk azalıyor
valla miss gibi oldu kuzumun odası
şimdi 2 saat çabamın sonucunda uyumayı başardı
ilk kez odasında uyuttum
ama çok ağladı yavrum
ben geldim kızlar ama kimse yok
ben de geldim
biraz geç oldu ama
ben oğlumu asla bırakamıyorum
1 gün eşimle başbaşa gezelim diye anneme bıraktım
hiç zevk almadım mutlu da olmadım
herşey onunla güzel
hemde nasıl canımmm:18::18::18::18::18: Biz sobayla ısınıyoruz başından kalkamıyoruz Mutfağa bile gidilmiyor

bizde de yarım metreden fazla kar var
ama musab karı çok sevdi

kıyamam ben ona

bende birileri gelse diye bekliyorum deminden beri

Aynen cok zor canm ya Allah sabır versin artık.. bekarlığın tadını çıkaralım ozaman huhuuuw sonra bebislerimizi alırız koynumuza tabi önce eşimizi :103:

Aynen cok zor canm ya Allah sabır versin artık.. bekarlığın tadını çıkaralım ozaman huhuuuw sonra bebislerimizi alırız koynumuza tabi önce eşimizi :103:

hahaha buna çok güldüm işte bizim bebiş uzun bi süre olmaz kredi çekti benim ki o biticekte ondan sonra bebek olursa olucak inşallah

Bende aynı fikirdeyim bitanesi insanın canı onlar ya benm daha bebegim olmadan bukadar çok düşkünüm ona artık olunca naparim bilemiyorum :) ooff of çok dertliyim olmayan bebegimi özlüyorum. . :))

hahaha buna çok güldüm işte bizim bebiş uzun bi süre olmaz kredi çekti benim ki o biticekte ondan sonra bebek olursa olucak inşallah

İnşallah olsun da zamanı önemli değil kredi zor bisey yaa yardimcin olsun rabbim ama en güzelide bu zor günler geçince geri de kalması ve güzel günlere başlaman o huzur çok güzel işte benm babamda kredi cekmisti ordan biliyorun o duyguyu..

Bende aynı fikirdeyim bitanesi insanın canı onlar ya benm daha bebegim olmadan bukadar çok düşkünüm ona artık olunca naparim bilemiyorum :) ooff of çok dertliyim olmayan bebegimi özlüyorum. . :))

her bayanın ortak hayali anne olmak ve gelinliktir bende bebeğim doğsa 1 hafta boyunca hiç uyumadan onu izlermişim gibi geliyo o uyurken

kızlar buarada yarışma var ödülde gelinlik aldığınız evlenme teklifini ya da hayalinizde ki evlenme teklifini mesajla gönderiyosunuz justin alexander marka gelinlik hediye hemde burda yarışma sizde katılın bence ben yazıp gönderdim evli olsanız bile yarışmaya katılabiliyosunuz

her bayanın ortak hayali anne olmak ve gelinliktir bende bebeğim doğsa 1 hafta boyunca hiç uyumadan onu izlermişim gibi geliyo o uyurken

Kesinlikle katılıyorum canm ya.. o nasıl bi duygudur okadar çok merak ediyorum kii bazen keşke zaman ilerlese o vakitlere gelsem diyorum içimden ama gelinlik giymeden de olmaz

merhaba hanımlar
bi sorum var gereksiz topik açmayayım dedim. sevgilim başka şehirde, ocağın 27 sinde gelecek ama o zamana kadar yılbaşı hediyesini vermek için beklemek istemiyorum. internetten alışveriş yapıp kargo adresi olarak onun adresini yazmak istiyorum ama. daha önce bu şekilde göndermediğim için tereddütte kaldım. ya faturayı kargoyla gönderirlerse felan diye. bide sitenin reklamı için kutuyada sitenin adını yazıyorlar ya onu istemiyorum pek :/ aranızda bu şekilde hediye gönderen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…