Canım oğlum lösemi 😞

Arkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bize 🙏😞😞Rabbim sen büyüksün😞
Rabbim şifa versin 😔 bizim sülalede çok lösemi çok şükür vefat eden olmadı çaresi olmayan bir hastalık değil rabbim size bağışlasın

Yasin 100 70.000 ya şafi yapsaydiniz daha kolay olur herkes okurdu kızlar bu şekil herkesin alacağıni sanmıyorum ama umarım biter rabbim şifa versin tekrar Morrmeneksee Morrmeneksee kuzu bi bak bu sayfaya arkadaşları çağır buraya şifa bekleyen bi küçük var

Hepinizden Allah razı olsun iyi kalpli arkdaşlarım🙏İlk duyduğum günleri şimdi hatırlamıyorum nasıl davrandım hastaneye nasıl getirildik diye..fakat baktım oğlum bana baktıkça daha kötü oluyor toparlanmak zorundaydım toparlandım önünde hersey normalmiş gibi davranıyoruz biraz rahatsız olduğunu konuştuk anlattık.Sürekli bana bakıyor ağlıyormuyum gülüyormuyum diye.5 yaşında ablası var sürekli onu sorar oldu evimizi bahçemizi sorar oldu kuzucuğum..Rabbim bu bir sınav benim canımı al üzülmem ama küçük oğlumu bana bağışla 😞
Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana da bu süreci atlatırken güç versin kardeşim.Biz annelerin en zayıf noktası evlatlarımız ama inan Allahım onu korucak melek o daha 😪 Bütün duam sizinle 5.000 ya Şafi aldım 1 Yasin Rabbim hayır kapılarını aç nolur🤲

Kızlar Yasin alabilecek olan varsa Allah rızası için🤲Kalan yasin 492​

M MaviMabellee
A arkadasimes
aysenurt3991 aysenurt3991
Asiltutku Asiltutku
agustos72 agustos72
Aselhannn Aselhannn
Ayzelin Ayzelin
Meybuz Meybuz
A Asya89
Birdemetumut Birdemetumut
Blue_Peri Blue_Peri
BereliPenguen BereliPenguen
burcusami burcusami
@beratbedirhan
B Beybipattis
B Buluts34
Barbara Barbara
B Bademmm388
bluepinkk bluepinkk
Bonus Bonus
Ballikabak Ballikabak
mavispreyboya mavispreyboya
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Ceren0134 Ceren0134
C Calcifer
C Cemreww
Cemoos Cemoos
daisyko daisyko
E Ebruazra
@eunja
Gelincik78 Gelincik78
@glstanak
H M H M
Hemsirecik Hemsirecik
humanbeings humanbeings
@Harlofia
HALLEYS HALLEYS
HejaR12 HejaR12
F Flower__
JES JES
H HaklisinHocam
K kadinsalmeseleler
Krew Krew
K karamelli001
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
kevsersoylu kevsersoylu
@Kzbnylmz
K kristalbardak
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
lalegul52 lalegul52
Life light Life light
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
Mintimint Mintimint
Morrmeneksee Morrmeneksee
MoonfacedMom MoonfacedMom
Myhomes Myhomes
debriyajgazfren debriyajgazfren
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
Magnifiaque Magnifiaque
Mucizemm222 Mucizemm222
melankolimm melankolimm
M Msspinkie
mavikelebek34 mavikelebek34
namaste21 namaste21
Nevreste Nevreste
Nayro Nayro
i p e k i p e k
Nego Nego
O oziko_53
P Pemberenkli66
R rana20
Rubella86 Rubella86
Ruzgarruya Ruzgarruya
SoLeiL12 SoLeiL12
Saliha40 Saliha40
Ssevincli Ssevincli
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
theia07 theia07
5 528mucizemmm
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
Taze fasulye Taze fasulye
Jawlensky Jawlensky
Umut_2019 Umut_2019
ummhnisa ummhnisa
Yorgunkus Yorgunkus
Yazarhanim Yazarhanim
Y yakut1
Yenidelhi Yenidelhi
Z zinciriye
Zeynep 0666 Zeynep 0666
zey_nep zey_nep

Yasin 100 70.000 ya şafi yapsaydiniz daha kolay olur herkes okurdu kızlar bu şekil herkesin alacağıni sanmıyorum ama umarım biter rabbim şifa versin tekrar Morrmeneksee Morrmeneksee kuzu bi bak bu sayfaya arkadaşları çağır buraya şifa bekleyen bi küçük var
Cnm 70.000 ya şafi okundu zaten. Mintimint etıket YAPMIS yasın ıcın aynı lıste

Arkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bize 🙏😞😞Rabbim sen büyüksün😞
Rabbim şifa versin 🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım. Ben 16 yaşında geçirdim toplamda 3 ayda remisyona girdim tedavi 2 yıl ilaçlarla sürdü sadece. Bebişinizin iğne ilaç süreci biraz sıkıntılı geçer yaşı küçük olduğu için onun dışında hiç korkma Allahın da izniyle çabuk atlatır inşallah. Temizliğine enfeksiyona karşı sıkı koruyun çocuğunuzu en kısa sürede atlatır inşallah.

Herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah büyük her türlü zor imtihana razıyım bir ömür hastanelerde bıkmadan usanmadan kalırım yeter ki yavrum şifa bulsun 🙏🙏

Herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah büyük her türlü zor imtihana razıyım bir ömür hastanelerde bıkmadan usanmadan kalırım yeter ki yavrum şifa bulsun 🙏🙏
Kuzum kalbini ferah tut inşallah düzelecek yavrun ben inanıyorum sende inan rabbim bi kolaylık verecek bi yerden🤲

X