Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...
Benim eşim de alır. Hatta markette elinde taşır. Utanır bir süre sonra tabi. Al elimden der.Fakat neticede alır. Birde prezervatifi beraber seçeriz. Şunu mu alsak bunu mu alsak diye. Beğenmeye çalışırız dakikalarca reyonun önünde. Gelenler bize bakar garip garip. Ne var ki bunda ne kadar doğal işte. Tabuları yıkıyor, setleri kırıyoruz. Kocacığım benim, canım benim canım benim. Seni ben pek çok pek çok severim.
mesejınız ve tarzınız çok güzel ya öldüm gülmekten.![]()
Benim eşim de alır. Hatta markette elinde taşır. Utanır bir süre sonra tabi. Al elimden der.Fakat neticede alır. Birde prezervatifi beraber seçeriz. Şunu mu alsak bunu mu alsak diye. Beğenmeye çalışırız dakikalarca reyonun önünde. Gelenler bize bakar garip garip. Ne var ki bunda ne kadar doğal işte. Tabuları yıkıyor, setleri kırıyoruz. Kocacığım benim, canım benim canım benim. Seni ben pek çok pek çok severim.
![]()
ayyy çok iyimiş buda çok güldüm,süpersin...........