• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...

ah arkadaşın beni çok güldürdün inan bak birtanede benden olsun size çok gülüceksiniz ama benim bir tanıdık vardı eşiyle memlekete giderken garibim hastalanmış bununda iki tane kızı var arabada dışarı çıkıcak eşi demiş çıkma ben ne istiyosan alırım demiş oda orkit al bari bir paket demiş garip kocası marketin yolunu tutmuş girmiş içeri bakınmış gezmeye başlamış işin enteresanı aradıgını bir türlü bulamayınca bir kişinin dikkatini çekmiş afedersiniz beyfendi ne arıyosunuz ben yardımcı oluyum demiş oda kızara bozara demiş şey orkit alıcaktım demiş kız demiş buyurun burdan gelin reyona gitmişler kız başlamış efendim kanatlımı kanatsızmı gecesinimi gündüzünümü istersiniz yumuşak yüzlümü olsun pamuklumu yüzeyi olsun başlamış saymaya adamı düşünün suratının halini herneyse almış arabaya binmiş eşi demiş aldınmı canım amannnnnnnn ne ugraşırım bir daha senin orkitinle be demiş kadın saydı saydı durdu omu bumu diye demiş kızmış bide eklemiş be hanım aldırıyosun bari orkidi desene bana neli istedigini demiş ilk okul çocukları gibi sorguya çekildim hiç kızarmamıştım utanmamıştım bu soruyu cevaplıcam diye annımın diregi çatladı demiş ay ne gülmüştüm he

:9: ay çok komik bu gercekten..
ama çok da şirin..
benim sözlüm de çok meraklı böyle şeylere..
başladı mı bitti mi..:89:
evlenince ben alıcam sana pedleri der durur hep
ama bakalım görcez..:32:

Benim eşim de alır. Hatta markette elinde taşır. Utanır bir süre sonra tabi. Al elimden der. :27: Fakat neticede alır. Birde prezervatifi beraber seçeriz. Şunu mu alsak bunu mu alsak diye. Beğenmeye çalışırız dakikalarca reyonun önünde. Gelenler bize bakar garip garip. Ne var ki bunda ne kadar doğal işte. Tabuları yıkıyor, setleri kırıyoruz. Kocacığım benim, canım benim canım benim. Seni ben pek çok pek çok severim. :16:

Benim eşim de alır. Hatta markette elinde taşır. Utanır bir süre sonra tabi. Al elimden der. :27: Fakat neticede alır. Birde prezervatifi beraber seçeriz. Şunu mu alsak bunu mu alsak diye. Beğenmeye çalışırız dakikalarca reyonun önünde. Gelenler bize bakar garip garip. Ne var ki bunda ne kadar doğal işte. Tabuları yıkıyor, setleri kırıyoruz. Kocacığım benim, canım benim canım benim. Seni ben pek çok pek çok severim. :16:

mesejınız ve tarzınız çok güzel ya öldüm gülmekten. :9:

ne yalan söylim valla alıyo benimki utanıyorum diyor kadınlar bakıyor sırada durunca diyo ama
ben yolluyorum almaya eğer bitmişse ve acil kullanmam gerekirse yokdsa normalde onunla yapığımız
alışverişte toplu alırım.

çok eğlendim okudukça.benim eşimde alır sorun etmez ama evde hangisinden istediğimin paketini iyice gösteririm ona ve sakın başka alma derim.eğer istediğin yoksa ne yapayım der.o zaman marka ve paket rengini söylerim oda hatasız getirir :)))

:1: :1:

ayyy çok iyimiş buda çok güldüm,süpersin...........

benimkide dışarı çıkacak halim olmayınca alır bana, ama genellikle beraber market alışverişine çıktığımızda büyük paketlerden alırım, hasta olmadanda bulunsun diye alırım stok yaparım o zaman sıkıntıda olmuyor :)

Back
X