• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

Bi orkid anisida teyzemden.
Eniştem yeni tayin olduğu şehirde iş yerinden bi kaç arkadaşini eşleriyle yemeğe alir eve.
8-10 kişilik karili kocali misafirler yemek faslindan sonra salonda oturup sohbet ederlerken teyzemin 3 yaşindaki güzeller güzeli kizi bir elinde 1 orkid bir elinde 1 çocuk beziyle dalar odaya ve şu talihsiz cümleyi kurar.

---- bakiiiiinnnn bu beniim bezim buda anneminnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

:60::60::60::60::60::65:

Benim kocişimde oğlumun her altını değiştirişimde analı oğullu batıracaksınız beni artık yetiştiremiyorum size bez diye dalga geçiyor.Ama iş almaya gelince ben anlamam sen al diyor..:)

ay çok komiksiniz kızlar yaa
benim eşim de alır sorun etmez hiç
hatta birgün alırken markette samimi görüştüğümüz bir arkadaşına rastlamış
o da eşine orkid alıyormuş
sen de mi bundan kullanıyorsun, ay o çok iyi falan diye geyik yapmışlar, çok gülmüştüm anlatınca

en komiği de buydu:60::60::60::65::65::65::65::65:

Hahah koptum yaa :D Çok tatlı amaa ya helal olsun erkeklerin çoğu almaz ama o isteme tarzını ve görevlinin söylediklerini çook merak ettim :)

ah arkadaşın beni çok güldürdün inan bak birtanede benden olsun size çok gülüceksiniz ama benim bir tanıdık vardı eşiyle memlekete giderken garibim hastalanmış bununda iki tane kızı var arabada dışarı çıkıcak eşi demiş çıkma ben ne istiyosan alırım demiş oda orkit al bari bir paket demiş garip kocası marketin yolunu tutmuş girmiş içeri bakınmış gezmeye başlamış işin enteresanı aradıgını bir türlü bulamayınca bir kişinin dikkatini çekmiş afedersiniz beyfendi ne arıyosunuz ben yardımcı oluyum demiş oda kızara bozara demiş şey orkit alıcaktım demiş kız demiş buyurun burdan gelin reyona gitmişler kız başlamış efendim kanatlımı kanatsızmı gecesinimi gündüzünümü istersiniz yumuşak yüzlümü olsun pamuklumu yüzeyi olsun başlamış saymaya adamı düşünün suratının halini herneyse almış arabaya binmiş eşi demiş aldınmı canım amannnnnnnn ne ugraşırım bir daha senin orkitinle be demiş kadın saydı saydı durdu omu bumu diye demiş kızmış bide eklemiş be hanım aldırıyosun bari orkidi desene bana neli istedigini demiş ilk okul çocukları gibi sorguya çekildim hiç kızarmamıştım utanmamıştım bu soruyu cevaplıcam diye annımın diregi çatladı demiş ay ne gülmüştüm he

offf ya bayıldım :1: hele adamın yüz ifadesini hayal edince ölüyorum gülmekten.. :111:

ilk evlendiğimiz zamanlar birgün çok rahatsızlandım,evden çıkamadım.. eşim aradı istediğin birşey varmı gelirken alayım diye bende pedim az kaldı gelirken alırmısın dedim 10 paket günlük ped almış,gelmiş :60: o gün öğrendi şimdi ped reyonundan geçerken ihtiyacın varsa bak diyor..evlenmeden öncede babamda uzaktan kafasıyla işaret ederdi reyonu, alacağınız varsa alın diye :1: .

bugüne kadar hep eve yedekledim ve kendim aldım pedlerimi
eşimle beraber alırız ama tek hiç almadı ve alıcağını da sanmıyorum utanıyor:1:

hele babam alıcak aman Allahım ölse almaz ilgilenmez bile,zaten hiç sormadı bugüne kadar bir ihtiyacınız var mı diye ya neyse..
.:5:

eşımle alışverışe çıktıgımızda alırım ama tek olursa almaz reyona gelınce yoksa al der kendı elını uzatıp almaz bıle :9:

benim esim de alir sagolsun:16::16:
bi de hamilelik testlerimi alir uzerine de sen yapamazsin git cis yap da gel deyip beni banyoya sokup kendi bakar ben de saf saf bakarim kenardan:9::9::9::9::9::9:

bnm eşimde her seferınde yanlış bişi alır gelır günlük ped istedım 4 lü paket normal ped almış nıye bunu aldın dıyom aman hemen bakmadan aldım gectım dıyo geçenlerde sordu yıne bi şi istiyomusun dıye istedıklerımın arasında ped vardı ooff yaaa onu ben almasam sen alsan dıyo..utanıyo neden utanıyo kı o almasa bn alacam...

Back
X