ah arkadaşın beni çok güldürdün inan bak birtanede benden olsun size çok gülüceksiniz ama benim bir tanıdık vardı eşiyle memlekete giderken garibim hastalanmış bununda iki tane kızı var arabada dışarı çıkıcak eşi demiş çıkma ben ne istiyosan alırım demiş oda orkit al bari bir paket demiş garip kocası marketin yolunu tutmuş girmiş içeri bakınmış gezmeye başlamış işin enteresanı aradıgını bir türlü bulamayınca bir kişinin dikkatini çekmiş afedersiniz beyfendi ne arıyosunuz ben yardımcı oluyum demiş oda kızara bozara demiş şey orkit alıcaktım demiş kız demiş buyurun burdan gelin reyona gitmişler kız başlamış efendim kanatlımı kanatsızmı gecesinimi gündüzünümü istersiniz yumuşak yüzlümü olsun pamuklumu yüzeyi olsun başlamış saymaya adamı düşünün suratının halini herneyse almış arabaya binmiş eşi demiş aldınmı canım amannnnnnnn ne ugraşırım bir daha senin orkitinle be demiş kadın saydı saydı durdu omu bumu diye demiş kızmış bide eklemiş be hanım aldırıyosun bari orkidi desene bana neli istedigini demiş ilk okul çocukları gibi sorguya çekildim hiç kızarmamıştım utanmamıştım bu soruyu cevaplıcam diye annımın diregi çatladı demiş ay ne gülmüştüm he