• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

benim eşimde alır orkidimi.. hatta bi gün ikimiz alışverişe çıktıgımızda tam o bölüme gittik ben tam elimi attım ki alayım, aşkım dur diyor o gece içinmiş. sen günlük almıycanmı dıyor :)))) orda da bı kaç kız vardı nasıl koptular. tabi bendee kopmaktan beter oldum :))))))) sonra bizimki hemen hadi hadi ne alacaksan alda burayı terkedelim diyor :) ayy ne adamsın sen ya benim akıllı kocam dedim :))

delikafaduldenallah iyiliğinizi versin hanımlar.gülmekten kırıldım.delikafaduldendelikafaduldend

Son düzenleme:
bana babam almıştı bıkeresınde :roflol: agrıdan ölüyodum çıkamadım dışarı babacım gııdıp almış.

Valla benim babamda anneme alırdı hatta bir keresinde anlaymıştı bi anısı gulmekten ölmüştük
Eczaneye gitmiş babam ped alcaktım demiş eczacı kanatlı mı gece mi normal mi beyfendi demiş? valla ben hiç kullanmadım arkadaşım ver işte sen ordan demiş :D:D canım babam ya

Bende bir keresinde eşime aldırmıştım Paketleri evde görmesine rağmen sen git en eski orkidlerden kocaman olanlardan al gel :)))) Ben bunumu kullanıyorum hayatım dediğimde de ben senin orkidlerimi takip edicem git kendin al bundan sonra dedi birdahada almadı :))))))

oğlum 5 yaşında çekmecede orkid bulmuş bu ne anne dedi bende bayanlar çamaşırları kirlenmesinler diye çamaşırlarına takarlar dedim birkaçgün sonra markette oğlum eline bir paket orkid almış sallayarak arkamdan bağırıyodu''anneeeee orkidin varmııı bittiyse alalım çamaşırın kirlenmesin!....''

buna koptuuuuuuummmmmmm :teytey::dance::hooray:

Valla benim babamda anneme alırdı hatta bir keresinde anlaymıştı bi anısı gulmekten ölmüştük
Eczaneye gitmiş babam ped alcaktım demiş eczacı kanatlı mı gece mi normal mi beyfendi demiş? valla ben hiç kullanmadım arkadaşım ver işte sen ordan demiş :D:D canım babam ya

sırnaşık şeysırnaşık şey

ayyyyyyyyyyy delikafadulden inanamiyorum yaaaaaaaa :roflol:
bütün yorumlari tek tek okudum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ne anilar varmis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygeberdiiimmm gülmekteeeeeeeeeennnnnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X