• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

Harikaymış yaa :1:
Evliliğimizin ilk ayıydı. Eşim de markete gitmiş iş çıkışı, beni aradı bişeye ihtiyaç var mı diye. Ped al dedim, günlük pedleri ve gece pedlerini görmüş. 'Hergün mü kullanacaksın, normalde mi yoksa sadece gece mi' demişti. Çok gülmüştüm o gün :9::9: Artık alıştı ama :86:

çok güldüm vallahi bu erkekler ne komik. birgün bende eşime söyleyeyim bakiyim

o nasıl alacak :)))

çok hoşsunuz yaaa :))) ben hiç eşimden istemedim daha. genelde alışverişe ben gidiyorum kendisi işten çıktığı için. istesem almam demez ama rafların önünde durup telefonla beni arayıp bin türlü soru sorardı eminim. kanatlı mı kanatsız mı, gece mi gündüz mü, mor mu pembe mi:9: :9: benim eşim daha prezervatif alma konusunu aşamadı pede hiç girmemek lazım :9: :9: :9:

ay çok hoşsunuz :16: taneyle almayı düşünmesine çok güldüm ayy bi gün evlenirsem benimde başıma gelir belki :16::17::21:

Canım kocam, dairede telefon kullanması yasak olmasına ve çok acil olmadıkça beni aramamasına rağmen sırf kadınlar günümü kutlamak içn beni aradı :) Çok teşekkür ederim kocacım, seni çok seviyorum.Bi de yan yana olsak dünyalar bizim olacak.Allahım duy sesimizde kavuştur bizi..... :69:

ay çok hoş ya ilkkez internet başında tek başıma kahkaha atıyorum :60:
benim kocam maaalesef daha pezervatif alamıyo
oturduğumuz semtte bütün marketleri gezdi boş döndü diğer semtlerdeki marketleri araştırıyo kendisi
inşallah bi kaza gelmeden alır canım kocam benim

çok hoş yaa..fıkra gibi...:1:
Allah mutluluğunuzu bozmasın..
:69:

benim zavallı babam da alıyor. hem de sadece anneme değil bize de... evde 3 kadın olunca alışverişe gittiği zaman nerdeyse 1 koli alıyor. sonra bitene kadar rahat :9:

ahh bu erkekler :D biz kadınlar çok fenayız ayol :):) benimkisi markette alışverişte ben orkid alırken utanıyoda kaçıyo ordan uzaklaşıyo kıyamam ona hiç :)

kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...

:60::60::60:altıma işicem şimdi gülmekten:52::52:bi de markette sormuş heralde taneyle satılıyo mu diye hhahaha rezilllik reyon görevlisi bi baynsa eğer orda ki katılmıştır güülmekten:52:bunları baştan kocaya öğretmek lazım işte:52:

benim zavallı babam da alıyor. hem de sadece anneme değil bize de... evde 3 kadın olunca alışverişe gittiği zaman nerdeyse 1 koli alıyor. sonra bitene kadar rahat :9:

aynen benim babamda gerçi ben kendim markete gittiimi çoklu paket alıyorum kendime ama annem babama aldırıyo o da bissürü alıyo ee evde üç kadına karşı bi erkek yazık babama:1:

oğlum 5 yaşında çekmecede orkid bulmuş bu ne anne dedi bende bayanlar çamaşırları kirlenmesinler diye çamaşırlarına takarlar dedim birkaçgün sonra markette oğlum eline bir paket orkid almış sallayarak arkamdan bağırıyodu''anneeeee orkidin varmııı bittiyse alalım çamaşırın kirlenmesin!....''

yerlere yattım gülmekten :60::60::60::60::60::60::60:

Söylüyorum Bazen Yok Ben Alamam Diyor..:57:
İnanın Prezervatif Alırken Bile Toz Oluyor Ortadan. (Sanki Kendime Takıyorum):57:
Hele Orkid Reyonunda Beni İte İte Kaçıyor Sağdan..
:52:

ayy canım benimki de alır bide uzun uzun sorar.uzunmu kısamı bunun geceside varmış daha rahat edersin deyip alır.babacığımında çok komik olurdu.markete giderdik bekarken kızlar hadi sizde bi dolanın nevalenizi alında gelin derdi.bizde alır sepete atardık.babamda hehhhh şimdi tamam oldu derdi.

bak çok kıskandım şimdi:58: benim babam niye benim orkidimle ağdamla ne bileyim genital bölge temizleyicimle falan ilgilenmiyor:84::43:

Söylüyorum Bazen Yok Ben Alamam Diyor..:57:
İnanın Prezervatif Alırken Bile Toz Oluyor Ortadan. (Sanki Kendime Takıyorum):57:
Hele Orkid Reyonunda Beni İte İte Kaçıyor Sağdan..
:52:

:52::52:prezervatifide mi sen alıyosun:52: bende bi defasında günlük ped alıyodum sonra yanımda bi çift vardı ay nasıl ilgili bi erkekti ya kızdan çok ilgileniyodu artık yorum yapıyodu bide bunu mu alsan şunu mu alsan sevgilisine fikir veriyodu imrendim doğrusu ne erkekler var ya:44:

Back
X