- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.781
Tam 5. dakikasında elime aldım fotoğraf çektim bakın yok dicem ya size ahahaha sonra baktım herkes var diyor dedim noluyor baktım ki şokKızz nasıl görmezsin ya5 dakika da çıktıysa var canım
Amiin amiiinnTam 5. dakikasında elime aldım fotoğraf çektim bakın yok dicem ya size ahahaha sonra baktım herkes var diyor dedim noluyor baktım ki şokinşallah vardır inşallah sağlıcakla gelir
Yok canım bir kaç gün beklicem olmuyor böyle yeter stresli iş var mı yok mu derken yine sevinemiyor insan belirsizlikleAmiin amiiinnyarın da testi tekrarla istersen sonra kan verirsin
Sen hala göremiyor mısun peki canımŞuan böyle canım bir buçuk saat sonraki hali
AhahahaSen hala göremiyor mısun peki canım
Kadın doğumdan randevu alırken bir de gözden al bence
Valla ben bakar bakmaz gördüm canım silik çizgi kesinlikle varİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
İnşallah canım benim Allah hepinizden razı olsun hepinizin kucağını doldursun inşallahValla ben bakar bakmaz gördüm canım silik çizgi kesinlikle varinşallah bebişin seninledir kuzummmm
Canım sanki var ama çok idrarda bekletmissin
Kuzum bana ya yumurtlama gibi geldi ya da gebelik . Yumurtlama olunca da hafif kanama gelirGünaydın kizlar nasilsiniz?_Umutlu_Pozitif_ test yaptinmi?
@raainbowVeziir Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kizçeler
Kizlar ben sabah vücut ısım ölçtüm hala 37.1 düşüş olmadi
Sabahdan bu yana iki kere tuvalete gitdim akinti falan hiç bişey yok
Karnim öyle bir ağrıyor ki adet ağrısı gibi
Korkuyorum aceba sökülürmü yoksa yerleşmemiydi
@sultansultan90 kuzum sende adetin günü degiştimi hiç ilaçlar zamanı?
HoşbuldumHoşgeldin.. aramızda benzer kayıplar yaşayıp yoluna devam eden tekrar hamile kalan umutla bekleyenler benim gibi çok varHer şeye rağmen güzel düşünüp yola devam ediyoruz. Sen de sağlıkla tekrar kavuşacaksın inşallah evladına
Aşko yumurtlama için fazla olmasin bu akinti hemde adetin 27ci günüKuzum bana ya yumurtlama gibi geldi ya da gebelik . Yumurtlama olunca da hafif kanama gelir
Amin canım inşallahhİnşallah canım benim Allah hepinizden razı olsun hepinizin kucağını doldursun inşallah
Olur mu olurAşko yumurtlama için fazla olmasin bu akinti hemde adetin 27ci günüinşaallah gebeliktendir diyip evrene yolluyorum
İnşaallah canimOlur mu olurçoğu kişi regl 1 gün kala da yumurtlar. Bende inanılmaz çok akıntı olur yumurtlamada öyle anlarım yani ama inşallah dediğin gibidir bebiis yoldadır
kuzu ikiside 10 ölçüyor ama sanmiyorum bugun yoktu olsaydi cikardi bence islerimi yapiyimda bide ovulasyon yapcam ne durumda lh bakcam. Adete yakinda koyulasiyor genelde. Bat 7 zaten varsada yoksada belli olur 4-5 güne cok skldm gebelik testi yapmaktan. Folik asit baska marka aldim eczacinin onerimiyle belkide o yapiyor bana hafif bulanti falan. Normalde hic belirti aramam bu ayda farkli farkli hallerim oldu. Hayirlisi olsun artikyavrum bu nasıl kuruma çizgisi olabilir baya çizgi var ama. Predictor hani yalancı çıkarmıyordu ya. Prodoctor un hssasiyeti bence predictor dan daha az o yüzdendir. Baktın mı kaç hcg ölçüyorlar?
Kan versene canım ve ya test yaptın miİnşaallah canim
M MavimireslbitliKedi Veziir partalina_ M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kuzular
Birde kızlar uzanmiştim 10-15dak önce kalktim tansiyonumu ölçtüm nabzım 101
Böyle bişey duymuştum erken gebelik belirtileriden biri nabzin artmasıymiş kalbim çok hızli çarpiyor heyecan vs hiçbişey yapmadim
Dün bu testin arkasina baktigimda ince soluk bi cizgi vardi yeri belli ama biraktim gittim sonra bi baktim aa dedimNe alaka delitestin doğası hahhaha çok pembe çıkan çizgi sen bunu dikkate al bence. Kuruma da olabilir tabi sonra çıkmış ama pembe olması düşündürücü
Yaaa inşallah canım