Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzuu dün predictor yapmistim ilk 5 dakikada cizgi olusur gibi oldu bende söktüm bakiyim derken eşim geldi disari cikacaktik. Neyse ciktik 1 1/5 saat sonra geri döndük aa bi bakarimki 2 cizgi olmus. Kesin dedim kurumadır bu sabah prodoctor yaptim cizgi falan yok.
yavrum bu nasıl kuruma çizgisi olabilir baya çizgi var ama. Predictor hani yalancı çıkarmıyordu ya. Prodoctor un hssasiyeti bence predictor dan daha az o yüzdendir. Baktın mı kaç hcg ölçüyorlar?

Vardır allahın izniyle 2 gün sonra tekrar yaparsın tam olur yada çarşıya falan yakınsan iki dakika kan verip gel herşey daha net belli olur 🥰🌸
İnşallah vardır canım bakalım🌸 tatildeyim Ya cuma döncem burda kan veremem bilmediğimiz yerler batı bekleyeyim bakalım yeter bu kadar macera varsa Allahım sağlıklısıyla hayırlısıyla versin inşallah 🤲🏻

Şu yazıları okudum içim rahat etdi

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-24-11-07-48-523_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-24-11-07-48-523_com.android.chrome.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın kizlar nasilsiniz? _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ test yaptinmi?
@raainbow @Veziir Mucizemmm16 Mucizemmm16 @miresl ve diğer kizçeler
Kizlar ben sabah vücut ısım ölçtüm hala 37.1 düşüş olmadi
Sabahdan bu yana iki kere tuvalete gitdim akinti falan hiç bişey yok
Karnim öyle bir ağrıyor ki adet ağrısı gibi
Korkuyorum aceba sökülürmü yoksa yerleşmemiydi

@sultansultan90 kuzum sende adetin günü degiştimi hiç ilaçlar zamanı?
Bende değişti hatta baya bir sapıttı tarihim ama ben HSG çekilmiştim ondan ötürü diye düşünüyorum. Bu ay normal regl gününde oldum canım.Mfk Takviyelerinin regl gününde oynamalar yaptığını okumuştum kullananlardan

Bende değişti hatta baya bir sapıttı tarihim ama ben HSG çekilmiştim ondan ötürü diye düşünüyorum. Bu ay normal regl gününde oldum canım.Mfk Takviyelerinin regl gününde oynamalar yaptığını okumuştum kullananlardan
Evet tatlim bende okumuştum ama bu kadar erken beklemiyordum
Normalde hemen sökülür bende,gece peçeteye ne aktiysa o başka bişey olmadi
Sabahdan bu yana 3-4kez kulak pamugu ile vajinani kontrol etdim😂😂😂 şeffaf akinti var ama vajina duvarlarinda pembe lekeler kalıyor hala

Evet tatlim bende okumuştum ama bu kadar erken beklemiyordum
Normalde hemen sökülür bende,gece peçeteye ne aktiysa o başka bişey olmadi
Sabahdan bu yana 3-4kez kulak pamugu ile vajinani kontrol etdim😂😂😂 şeffaf akinti var ama vajina duvarlarinda pembe lekeler kalıyor hala
Alla alla, bat ne zamandı peki?

X