Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yavrum bu nasıl kuruma çizgisi olabilir baya çizgi var ama. Predictor hani yalancı çıkarmıyordu ya. Prodoctor un hssasiyeti bence predictor dan daha az o yüzdendir. Baktın mı kaç hcg ölçüyorlar?

Vardır allahın izniyle 2 gün sonra tekrar yaparsın tam olur yada çarşıya falan yakınsan iki dakika kan verip gel herşey daha net belli olur
İnşallah vardır canım bakalım tatildeyim Ya cuma döncem burda kan veremem bilmediğimiz yerler batı bekleyeyim bakalım yeter bu kadar macera varsa Allahım sağlıklısıyla hayırlısıyla versin inşallah

Bende değişti hatta baya bir sapıttı tarihim ama ben HSG çekilmiştim ondan ötürü diye düşünüyorum. Bu ay normal regl gününde oldum canım.Mfk Takviyelerinin regl gününde oynamalar yaptığını okumuştum kullananlardan

Evet tatlim bende okumuştum ama bu kadar erken beklemiyordum
Normalde hemen sökülür bende,gece peçeteye ne aktiysa o başka bişey olmadi
Sabahdan bu yana 3-4kez kulak pamugu ile vajinani kontrol etdim şeffaf akinti var ama vajina duvarlarinda pembe lekeler kalıyor hala

Alla alla, bat ne zamandı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…