-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.761
yavrum bu nasıl kuruma çizgisi olabilir baya çizgi var ama. Predictor hani yalancı çıkarmıyordu ya. Prodoctor un hssasiyeti bence predictor dan daha az o yüzdendir. Baktın mı kaç hcg ölçüyorlar?Kuzuu dün predictor yapmistim ilk 5 dakikada cizgi olusur gibi oldu bende söktüm bakiyim derken eşim geldi disari cikacaktik. Neyse ciktik 1 1/5 saat sonra geri döndük aa bi bakarimki 2 cizgi olmus. Kesin dedim kurumadır bu sabah prodoctor yaptim cizgi falan yok.
İnşallah vardır canım bakalımVardır allahın izniyle 2 gün sonra tekrar yaparsın tam olur yada çarşıya falan yakınsan iki dakika kan verip gel herşey daha net belli olur
Rahim ağzında hormonal değişiklik nedeniyle de ilişki sonrasi kanama ola biliyormuşŞu yazıları okudum içim rahat etdi
Varmıydı sende böyle bişey bak demek bundan yanda yerleşmeRahim ağzında hormonal değişiklik nedeniyle de ilişki sonrasi kanama ola biliyormuş
Burada çizgi var gibi ama gölge mi o bilemedim. Net fotoğraf çekebilir misin canımcım?İnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Bende değişti hatta baya bir sapıttı tarihim ama ben HSG çekilmiştim ondan ötürü diye düşünüyorum. Bu ay normal regl gününde oldum canım.Mfk Takviyelerinin regl gününde oynamalar yaptığını okumuştum kullananlardanGünaydın kizlar nasilsiniz?_Umutlu_Pozitif_ test yaptinmi?
@raainbow @VeziirMucizemmm16 @miresl ve diğer kizçeler
Kizlar ben sabah vücut ısım ölçtüm hala 37.1 düşüş olmadi
Sabahdan bu yana iki kere tuvalete gitdim akinti falan hiç bişey yok
Karnim öyle bir ağrıyor ki adet ağrısı gibi
Korkuyorum aceba sökülürmü yoksa yerleşmemiydi
@sultansultan90 kuzum sende adetin günü degiştimi hiç ilaçlar zamanı?
Olduğunu düşünüyorumVarmıydı sende böyle bişey bak demek bundan yanda yerleşme
Canım valla ben çekerken gölge bile görmemiştim arkadaşlar var diyince şok oldumBurada çizgi var gibi ama gölge mi o bilemedim. Net fotoğraf çekebilir misin canımcım?
Evet tatlim bende okumuştum ama bu kadar erken beklemiyordumBende değişti hatta baya bir sapıttı tarihim ama ben HSG çekilmiştim ondan ötürü diye düşünüyorum. Bu ay normal regl gününde oldum canım.Mfk Takviyelerinin regl gününde oynamalar yaptığını okumuştum kullananlardan
Biz gebelerin yaşamadığı belirtileri aynı anda yaşiyan kızçelerizzz teşhis mi koyamiycazzKendine ne güzelde teşhis koyarmış
Alla alla, bat ne zamandı peki?Evet tatlim bende okumuştum ama bu kadar erken beklemiyordum
Normalde hemen sökülür bende,gece peçeteye ne aktiysa o başka bişey olmadi
Sabahdan bu yana 3-4kez kulak pamugu ile vajinani kontrol etdimşeffaf akinti var ama vajina duvarlarinda pembe lekeler kalıyor hala
28-29agustos canimAlla alla, bat ne zamandı peki?
Canım orda silik cizgi var ya nasil yokİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Ahahaha aynen öyle bak bu doğruBiz gebelerin yaşamadığı belirtileri aynı anda yaşiyan kızçelerizzz teşhis mi koyamiycazz
Ben çekerken hiç görmedim sonra burda arkadaşlarda gördüm diyince şok oldum dikkatli baktım var görünüyorCanım orda silik cizgi var ya nasil yok
Şuan böyle canım bir buçuk saat sonraki haliBurada çizgi var gibi ama gölge mi o bilemedim. Net fotoğraf çekebilir misin canımcım?
Kızz nasıl görmezsin yaBen çekerken hiç görmedim sonra burda arkadaşlarda gördüm diyince şok oldum dikkatli baktım var görünüyorYa fotoğrafı çekerken bile çok huzursuzdum yok diye
Aşko testin şimdiki hali böyleOlduğunu düşünüyorum