- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.801
Sen hamileliği ateş ve nabızlar öğreneceksin ha gayret bize de ekonomik çözüm üretİnşaallah canim
M MavimireslbitliKedi @Veziir @dceke @mucizeyimben _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kuzular
Birde kızlar uzanmiştim 10-15dak önce kalktim tansiyonumu ölçtüm nabzım 101
Böyle bişey duymuştum erken gebelik belirtileriden biri nabzin artmasıymiş kalbim çok hızli çarpiyor heyecan vs hiçbişey yapmadim
Kan tahlili 250tlKan versene canım ve ya test yaptın mi
Var canimmmSen hamileliği ateş ve nabızlar öğreneceksin ha gayret bize de ekonomik çözüm üretdaha farklı yöntemler de bekliyoruz
Allah Allah bizim Lale bebişleniyor muuuİnşaallah canim
M MavimireslbitliKedi @Veziir @dceke @mucizeyimben _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kuzular
Birde kızlar uzanmiştim 10-15dak önce kalktim tansiyonumu ölçtüm nabzım 101
Böyle bişey duymuştum erken gebelik belirtileriden biri nabzin artmasıymiş kalbim çok hızli çarpiyor heyecan vs hiçbişey yapmadim
İnsallah canim hayirlisi olsun hakkimizda. Cok umutluydum bu ay ama umudum bitti 4-5 gune belli olur zaten. Bat 7 gun varHiç öyle düşünme canım bak neler oluyor burda neler adet olup hamiş olduğunu öğrenen var benimde halim ortada yok diyorum var gibi var diyorum yok gibi bekleyip göreceğiz Allahım nasip etsin inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla
Kız bide ben varim ha bire test yapanAllah Allah bizim Lale bebişleniyor muuuya sende patlat bi test be bu topiğin testcisi ben miyim bir tek ben yapıyorum
Ayy Allah agzindan işitsin yaaAllah Allah bizim Lale bebişleniyor muuuya sende patlat bi test be bu topiğin testcisi ben miyim bir tek ben yapıyorum
Kız bide ben varim ha bire test yapanama bende yoruldum 3 gun yapmak istemiyorum
Bende gördüm ama tekrar bi inceleme yapmamiz lazim detayli cek at odaya gecinceYaaa inşallah canım
Sabirlisin kuzu sen ondan ben cok sabirsizim.Ben işte yorulmamak adına erkenden yapmiyorum beleşe öyreniyorum
Şimdiye bi çeyrek patlatmıştın testlere verdiğin parayaKız bide ben varim ha bire test yapanama bende yoruldum 3 gun yapmak istemiyorum
Sabırli olmak değil de erkenden yapip negatif görmekten korkuyorumSabirlisin kuzu sen ondan ben cok sabirsizim.
Ayyyy evet yaa Allah seni güldürsünŞimdiye bi çeyrek patlatmıştın testlere verdiğin paraya
Canım benim geçen ay hep belirgin çizgi çıkarttı o test o teste güvenim kalmadıDün bu testin arkasina baktigimda ince soluk bi cizgi vardi yeri belli ama biraktim gittim sonra bi baktim aa dedimcizgi 2 olmus pembelesmis baya belirgin olmus onceki yaptigim icini acip doğasını değiştirmediğim predictore baktim bisey yoktu
O kesinŞimdiye bi çeyrek patlatmıştın testlere verdiğin paraya
Kız bizim burdada 80-90 olmustur tıp merkezinde. Hastanede daha pahalıdir ama cabuk cikiyor. Sizin orasi neresi tasinalim
Predictor mu?Canım benim geçen ay hep belirgin çizgi çıkarttı o test o teste güvenim kalmadı
Burda tıp merkezi 30 sağlık kabini 60 özelde 100 civarıdır hiç vermedim yalan soylemeyeyim hastanedeKız bizim burdada 80-90 olmustur tıp merkezinde. Hastanede daha pahalıdir ama cabuk cikiyor. Sizin orasi neresi tasinalim
Evet canim bizde çok pahali sizin parayla hesapladim 250tl