Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah canim
M Mavimiresl bitliKedi bitliKedi @Veziir @dceke @mucizeyimben _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kuzular
Birde kızlar uzanmiştim 10-15dak önce kalktim tansiyonumu ölçtüm nabzım 101
Böyle bişey duymuştum erken gebelik belirtileriden biri nabzin artmasıymiş kalbim çok hızli çarpiyor heyecan vs hiçbişey yapmadim
Sen hamileliği ateş ve nabızlar öğreneceksin ha gayret bize de ekonomik çözüm üret 😂 daha farklı yöntemler de bekliyoruz 🤭

Hiç öyle düşünme canım bak neler oluyor burda neler adet olup hamiş olduğunu öğrenen var benimde halim ortada yok diyorum var gibi var diyorum yok gibi bekleyip göreceğiz Allahım nasip etsin inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla🤲🏻🌸
İnsallah canim hayirlisi olsun hakkimizda. Cok umutluydum bu ay ama umudum bitti 4-5 gune belli olur zaten. Bat 7 gun var

Dün bu testin arkasina baktigimda ince soluk bi cizgi vardi yeri belli ama biraktim gittim sonra bi baktim aa dedim 😮 cizgi 2 olmus pembelesmis baya belirgin olmus onceki yaptigim icini acip doğasını değiştirmediğim predictore baktim bisey yoktu😂
Canım benim geçen ay hep belirgin çizgi çıkarttı o test o teste güvenim kalmadı 🤣

Şimdiye bi çeyrek patlatmıştın testlere verdiğin paraya :KK70:
O kesin 😝 kız zaten eskisi gibi para da biriktiremiyorum. Hersey cok pahalanmis eskiden ev harcliklarindan bi sürü sey yapardim simdi eve denk geliyor birikmiyo bacim😅 testleri trendyol yada n 11 den aliyorum toplu uyguna geliyor eczaneden almaya kalksam aşırı pahali olur sanirim

X