- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.821
İste bende negatifi görünce kendimi adete hazırlıyorumSabırli olmak değil de erkenden yapip negatif görmekten korkuyorum
Evet canım ay olsaydı atardım sinirlerimi çok bozmuştuPredictor mu?Bende ilk yaptigimda öyle cikmisti almiyodum normalde ondan amannn hepsi aynisini yapiyo be
Gaza getiriyon beni haa akşama kadar sıvı almayayim,tuvalete gitmeyip alıp yaparım testİste bende negatifi görünce kendimi adete hazırlıyorum
En azindan arafta kalmiyosun hamilemiyim diyip düşünmüyosun kafan yorulmuyo. Umudu kesiyorum adeti bekliyorum.Gaza getiriyon beni haa akşama kadar sıvı almayayim,tuvalete gitmeyip alıp yaparım test
Zaten olsaydi cikardi digerlerindede. Ben regl den once yapiyorum baktim negatif zaten regl bekliyorum. Suan dada yumurtlama uzerinden 9 gün gecti 4-5 gun daha umudum var tabi o arada erken regl gelmezseEvet canım ay olsaydı atardım sinirlerimi çok bozmuştuhepsini attım çöpe. En iyisi regl gecikmesi
Evet ya ben de o işlemi termometreyle yapiyorumEn azindan arafta kalmiyosun hamilemiyim diyip düşünmüyosun kafan yorulmuyo. Umudu kesiyorum adeti bekliyorum.
Bekle canım en iyisi sonra üzülüyor insan ama yapınca böyle kıpkırmızı çift çıkınca insan o zaman inanıyor ve seviniyorZaten olsaydi cikardi digerlerindede. Ben regl den once yapiyorum baktim negatif zaten regl bekliyorum. Suan dada yumurtlama uzerinden 9 gün gecti 4-5 gun daha umudum var tabi o arada erken regl gelmezse
Naptın kızValla bende öyle düşünüyordum tatilde bile belirtiler aklıma aklıma getirdi sonuç böyle inşallah vardırbugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam inşallah bakalım canım inşallah
İyi haberler vericeğin günler gelir inşallah kuzum biz bildiğin gibi işte kendimizle uğraşıyoruz burdaDurumlar aynı kuzum daha iyiyim sen nasılsın?
Eveet kırmızıları görene kadar umut var ama ben orda çizgimi görüyorum sanki bak ben asla göremem normalde ay hadi inşallahİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Canım ne durumdasın inşallah yerleşmedir yaGünaydın kizlar nasilsiniz?_Umutlu_Pozitif_ test yaptinmi?
R raainbow @VeziirMucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kizçeler
Kizlar ben sabah vücut ısım ölçtüm hala 37.1 düşüş olmadi
Sabahdan bu yana iki kere tuvalete gitdim akinti falan hiç bişey yok
Karnim öyle bir ağrıyor ki adet ağrısı gibi
Korkuyorum aceba sökülürmü yoksa yerleşmemiydi
@sultansultan90 kuzum sende adetin günü degiştimi hiç ilaçlar zamanı?
İnşallah canım galiba öğle görünüyorEveet kırmızıları görene kadar umut var ama ben orda çizgimi görüyorum sanki bak ben asla göremem normalde ay hadi inşallah
İnşallah kuzum inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz bekliyorumİyi haberler vericeğin günler gelir inşallah kuzum biz bildiğin gibi işte kendimizle uğraşıyoruz burda
İnşaallah aşkoCanım ne durumdasın inşallah yerleşmedir ya
Gölge görüyorum sanki kuzum inşallah bebeğin seninledir adet gelene kadar umut hep var ❣❣İnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
İnşallah bebiştir yaaİnşaallah aşkoAkıntım yok ,gece ne geldiyse o
Ara ara alt karinda,belimde agrilar oluyor
Nabzım çok yükselmiş
İnşallah canım teşekkür ederim bakalım bekleyip göreceğiz artıkGölge görüyorum sanki kuzum inşallah bebeğin seninledir adet gelene kadar umut hep var ❣❣
Amin kuzum bekleyelim bakalımİnşallah canım teşekkür ederim bakalım bekleyip göreceğiz artık
5 gün sonra yaptım
Aynen bekle ozaman kuzummİnşallah vardır canım bakalımtatildeyim Ya cuma döncem burda kan veremem bilmediğimiz yerler batı bekleyeyim bakalım yeter bu kadar macera varsa Allahım sağlıklısıyla hayırlısıyla versin inşallah