Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu predictor bende de kuruma çizgisi çıkardı o ay prodoctor da çıkardı hatırladın mı kaç test birden çıkmıştı. Ama kuzum bu kuruma çok pembe duruyor yani kuruma gibi de durmuyor ama bilemedim. Predictor e prodoctor dan daha fazla güveniyorum. Bence daha hassas predictor

Ben sanirim actim ya testi belki dogasi degismistir testin kuzum zaten baya pembe dün prodoctor hafif cikinca zaten ondan yapmistim predictoru ama bugun yaptigim prodoctordada bisey yok. Acaba diyorum dollenmeye calisiyor hafif bi hcg salgiliyor sonra tutunamiyormu ki Cok ilginc çünkü kac tane test silik pozitif gosteriyor ertesi gün negatife dönüyor

Bence bir kaç gün test yapma ve sonra kan ver canım

Kızlar benim yumurtlama 12 siydi bat 28 Ağustos. Yumurtlama dan 5 gün sonra gögüslerim çok acıdı 5-6 gün sonra geçti. Şimdi de kasıkta batmalar ve belime sancı giriyor. Test yaptım negatif. Gebelik olsa çıkardı değil mi bat a 4 gün var çünkü

Daha çok erken , geç döllenme olduysa bat gectikten sonra çıkar testde

Ne alaka deli testin doğası hahhaha çok pembe çıkan çizgi sen bunu dikkate al bence. Kuruma da olabilir tabi sonra çıkmış ama pembe olması düşündürücü

Yok benimde test yapasim gitti kuzu ya. Umudumda bitti zaten sanki 3. Bebek hic gelmiycek. Dün kızım bile diyoki anne benim sanirim hic kardesim olmuycak
Ahh bu çocuklar neden hep aynibenim oğlumda kardeş diye tutduruyo
Karnima yaslanip kardeşim burdami ne zaman gelecek diyor

Yok benimde test yapasim gitti kuzu ya. Umudumda bitti zaten sanki 3. Bebek hic gelmiycek. Dün kızım bile diyoki anne benim sanirim hic kardesim olmuycak
Hiç öyle düşünme canım bak neler oluyor burda neler adet olup hamiş olduğunu öğrenen var benimde halim ortada yok diyorum var gibi var diyorum yok gibi bekleyip göreceğiz Allahım nasip etsin inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla

Aynen kuzucum yapıcam inşallah hepsini, güzel sonuçlar gelir inşallah

Ayy güzel değerlendirmeler olsun bebiş geelsiiinn kız ben hep otlanarak besleniyom bi yıldır tık yok sinirlerm hopluyor bu 3-2-3-2 olayı nedir ya cahil kaldım
MFK yöntemi olarak geçiyor canım 3-2-3-2 yöntemi. Regl bittiği gün ilişki, sonrası 3. gün ilişki, sonra 2 ve sonra 3

11 inde bittiyse ilişki var
14 ü ilişki
16 sı
19 u
21 i
gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…