- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.741
Ya bu predictor bende de kuruma çizgisi çıkardı o ay prodoctor da çıkardı hatırladın mı kaç test birden çıkmıştı. Ama kuzum bu kuruma çok pembe duruyor yani kuruma gibi de durmuyor ama bilemedim. Predictor e prodoctor dan daha fazla güveniyorum. Bence daha hassas predictorKuzuu dün predictor yapmistim ilk 5 dakikada cizgi olusur gibi oldu bende söktüm bakiyim derken eşim geldi disari cikacaktik. Neyse ciktik 1 1/5 saat sonra geri döndük aa bi bakarimki 2 cizgi olmus. Kesin dedim kurumadır bu sabah prodoctor yaptim cizgi falan yok.
Evet ya vakit geçmiyor bu gün iş falanda yapmiycam uzanicam öyle nasıl olacak bakalımSen böyle diyince acaba bebekmi
Ben sanirim actim ya testi belki dogasi degismistir testinYa bu predictor bende de kuruma çizgisi çıkardı o ay prodoctor da çıkardı hatırladın mı kaç test birden çıkmıştı. Ama kuzum bu kuruma çok pembe duruyor yani kuruma gibi de durmuyor ama bilemedim. Predictor e prodoctor dan daha fazla güveniyorum. Bence daha hassas predictor
Sen yinede dikkat et. Test yapabilirsen yapEvet ya vakit geçmiyor bu gün iş falanda yapmiycam uzanicam öyle nasıl olacak bakalım
Bence bir kaç gün test yapma ve sonra kan ver canımBen sanirim actim ya testi belki dogasi degismistir testinkuzum zaten baya pembe dün prodoctor hafif cikinca zaten ondan yapmistim predictoru ama bugun yaptigim prodoctordada bisey yok. Acaba diyorum dollenmeye calisiyor hafif bi hcg salgiliyor sonra tutunamiyormu ki Cok ilginc çünkü kac tane test silik pozitif gosteriyor ertesi gün negatife dönüyor
Yok benimde test yapasim gitti kuzu ya. Umudumda bitti zaten sanki 3. Bebek hic gelmiycek. Dün kızım bile diyoki anne benim sanirim hic kardesim olmuycakBence bir kaç gün test yapma ve sonra kan ver canım
Ediyorum canimSen yinede dikkat et. Test yapabilirsen yap
Daha çok erken , geç döllenme olduysa bat gectikten sonra çıkar testdeKızlar benim yumurtlama 12 siydi bat 28 Ağustos. Yumurtlama dan 5 gün sonra gögüslerim çok acıdı 5-6 gün sonra geçti. Şimdi de kasıkta batmalar ve belime sancı giriyor. Test yaptım negatif. Gebelik olsa çıkardı değil mi bat a 4 gün var çünkü
Ne alaka deliBen sanirim actim ya testi belki dogasi degismistir testinkuzum zaten baya pembe dün prodoctor hafif cikinca zaten ondan yapmistim predictoru ama bugun yaptigim prodoctordada bisey yok. Acaba diyorum dollenmeye calisiyor hafif bi hcg salgiliyor sonra tutunamiyormu ki Cok ilginc çünkü kac tane test silik pozitif gosteriyor ertesi gün negatife dönüyor
Ahh bu çocuklar neden hep ayniYok benimde test yapasim gitti kuzu ya. Umudumda bitti zaten sanki 3. Bebek hic gelmiycek. Dün kızım bile diyoki anne benim sanirim hic kardesim olmuycak
Hiç öyle düşünme canım bak neler oluyor burda neler adet olup hamiş olduğunu öğrenen var benimde halim ortada yok diyorum var gibi var diyorum yok gibi bekleyip göreceğiz Allahım nasip etsin inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklısıylaYok benimde test yapasim gitti kuzu ya. Umudumda bitti zaten sanki 3. Bebek hic gelmiycek. Dün kızım bile diyoki anne benim sanirim hic kardesim olmuycak
Bat tan 4-5 gün önce test yapıp pozitif çıkanlar vardı forumda. 12 günden sonra kaset testte çıkar vs yazıyor bilemedimDaha çok erken , geç döllenme olduysa bat gectikten sonra çıkar testde
Aynen kuzucum yapıcam inşallah hepsini, güzel sonuçlar gelir inşallahİns canım alıcaksın mutlaka karsılıgını benim 3. Paketim bitti artık ondan sonra oldu otlanmaya devam bol otlan hemde salata yap yeşik mercimekli salata yap maydonoz roka dereotu özellikle ye ayran yap içine nane koy avakado ye ara ara haslanmıs yumurtanı ye tavuklu salata yapabilirsin yada yemek yap tabiki ama yanına murlaka gene salata semiz otu yap yogurtlu cevizli ve en önemlisi kesin ilişki kuralına uy canım bir saat yat tuvalete gitme ve ilişki sonrası duş alma ertesi sabah alırsın ve sıcak su değil ılık olsun sıcak ortam spermleri öldürüyo cnku birde meditasyon yap ara ara beynini şartlandırma olmuyo vs gibisinden vucudum hazır anne olucam gibisinden sürekli söyle beynine güzel enerjiler sinyaller gönder ins bütün bunlardan sonra güzel haberlerini bekliyorum kuzum takibimdesin valla
Yavrum bende çizgi gördüm sankiİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Dimi dimiYavrum bende çizgi gördüm sanki
MFK yöntemi olarak geçiyor canım 3-2-3-2 yöntemi. Regl bittiği gün ilişki, sonrası 3. gün ilişki, sonra 2 ve sonra 3Ayy güzel değerlendirmeler olsunbebiş geelsiiinn kız ben hep otlanarak besleniyom bi yıldır tık yok sinirlerm hopluyor bu 3-2-3-2 olayı nedir ya cahil kaldım
Her keste aynı olmuyor ki kuzum,erken yumurtlama görenler bat tan önce net şekilde göruyorBat tan 4-5 gün önce test yapıp pozitif çıkanlar vardı forumda. 12 günden sonra kaset testte çıkar vs yazıyor bilemedim
Anladım hayırlısı bakalm inşallahHer keste aynı olmuyor ki kuzum,erken yumurtlama görenler bat tan önce net şekilde göruyor
İnşaallah hamilesindir
Vardır allahın izniyle 2 gün sonra tekrar yaparsın tam olur yada çarşıya falan yakınsan iki dakika kan verip gel herşey daha net belli olurDimi dimiben testte görmedim fotoğrafta gördüm arkadaş söyleyince inşallah vardır