Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık ağrısının olması bence çok umut verici. Bence normal de olmuyor sanki cimcikleme çekiştirme şeklinde oluyor. Sabrın sonu selamet inşallah o ay bu ay tatlım
Kuzu bide afedersin kabız oldum bugün. Normalde metabolizmam hizli calisir. Onunda kasık ağrıma etkisi var sanki

İnsallah faydasini görürüm çünkü bidaki ay letu kullanmak istemiyorum

Sen mutlaka başka bir dr a görün çok ilaç kullandın ilişki de yaşadın bilemezsin orda neler oldu bitti. Eşine gerek yok demesi enteresan

Bat 23 Ağustos kızlar. Günüm geçmeden test yapmam diyordum ama böyle de her an adet olacakmışım gibi geliyor kendimi kötüye hazırlıyorum sinirlerim bozuluyor. Yarın erken gebelik testi alsam mı sizce napiyim??? Bu testler illa sabah mi olmalı?? Lütfen fikir

Yarın ilk idrarla yapabilirsin canım 2 gün kalmış oluyor erken gebelik testi 2 gün kala doğru sonucu verir diye düşünüyorum evet daha doğru sonuç için sabah yapman daha iyi canım ilk idrarla

Kendini psikolojik olarak çok sıkıyorsun, kötüyü düşünme
İyi düşün, bedenini dinleme, kendini sakinleştir
Erken gebelik yapsan varsa eğer çika bilir

Kendini psikolojik olarak çok sıkıyorsun, kötüyü düşünme
İyi düşün, bedenini dinleme, kendini sakinleştir
Erken gebelik yapsan varsa eğer çika bilir
Okullar açılınca farklı şehirlerde olacağız eşimle tayin alamadigim için. Bu benim bu sene için son sansimdi belki yan yana olsak akışına bırakırdım ya en iyisi sakin olmak doğru

Okullar açılınca farklı şehirlerde olacağız eşimle tayin alamadigim için. Bu benim bu sene için son sansimdi belki yan yana olsak akışına bırakırdım ya en iyisi sakin olmak doğru
Anladim canim ne desem bilemedim,Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin inşaallah

Sen mutlaka başka bir dr a görün çok ilaç kullandın ilişki de yaşadın bilemezsin orda neler oldu bitti. Eşine gerek yok demesi enteresan
Bundan önceki gittiğimde de bu ağrım vardı kadın vücudunun yağ oranı cok az olduğu için ağrın olabilir dedi ama bu işin kasla yağla alakası yok bence. Valla öyle dedi kuzum hatta sen ısrarla söyledin ya eşininde kullanması gerek ilaç diye ben daha önce hiç bilmediğim için doktora da söyledim hatta rahimde var iltihap diyince de korktum açıkçası öyle dedi

Rica ederim canım bizi de haberdar et merak ederiz İnşallah güzel bir haberle sabah burayı şenlendirirsin
Eşime soyledim şimdi test olayını. Ben o heves edip hayal kırıklığı yaşamasin diye adet olurum ya falan diyordum. Test alalım diyince sorguya başladı belirtin var mı, fark var mı hani adet olacaktın, yüzde kaç hissediyorsun... Test yaparsam mutlaka yazacağım ama hepimiz için hayırlısı olsun teşekkür ederim

Yarın ilk idrarla yapabilirsin canım 2 gün kalmış oluyor erken gebelik testi 2 gün kala doğru sonucu verir diye düşünüyorum evet daha doğru sonuç için sabah yapman daha iyi canım ilk idrarla
Canim etiket yaptin sana cevap yazdimmi hic hatirlamiyorum Hayirli olsun ehliyetin kazasiz belasiz araç kullanmak nasip olsun insallah. Sürücülük yaptıkça gelişir yani arac kullanirsan surekli hem kendini gelistirir hemde bilgiler tazeyken unutmamis olursun. İnsallah araç kullanma imkanin bol olur ve verdigin emekler boşa cikmamis olur Simdide sıra minnoş haberi vermede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…