- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.221
İnsallah Rabbim emeklerimizi boşa cikarmazİnşaallah görüceksin faydasınıinaniyorum ben
Doktora göre 17. Döngü gunumde ayın 16 sinda yani bat doktora gore 31 i 10 gün var daha. Normalde 28 agustostu batBaşlasın hayırlısıyla belirtiler o zamanCanım sen ne zaman yumurtladın belli de değil ya hadi artık güzel haberler gelsin
Canim test icin kafani takma esinin bilmesinede gerek yok toplu sipariş ver n11 den yada trendyoldan kaldir dolaba. Cok arafta birakip kendini yorma canin test yapmak isterse yap amannnEşime soyledim şimdi test olayını. Ben o heves edip hayal kırıklığı yaşamasin diye adet olurum ya falan diyordum. Test alalım diyince sorguya başladı belirtin var mı, fark var mı hani adet olacaktın, yüzde kaç hissediyorsun...Test yaparsam mutlaka yazacağım ama hepimiz için hayırlısı olsun teşekkür ederim
Çok stres yapma kuzum kendine ne kadar stres yapmazsan salarsan çok düşünmezsen o kadar iyi oluyor burda okuduğum arkadaşlardan bildiğim kadarıylaEşime soyledim şimdi test olayını. Ben o heves edip hayal kırıklığı yaşamasin diye adet olurum ya falan diyordum. Test alalım diyince sorguya başladı belirtin var mı, fark var mı hani adet olacaktın, yüzde kaç hissediyorsun...Test yaparsam mutlaka yazacağım ama hepimiz için hayırlısı olsun teşekkür ederim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar evde değilim kardeşime geldim boya vs yardım ediyorum bebiş hazırlık yapıyoruz az kaldı doğuma❣ giremiyorum çok fazla bat yazan varsa olursa etiketleyin☺
Amin kuzum inşallah darısı başımıza ❣❣Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin amin çok aminAmin kuzum inşallah darısı başımıza ❣❣
Canim test icin kafani takma esinin bilmesinede gerek yok toplu sipariş ver n11 den yada trendyoldan kaldir dolaba. Cok arafta birakip kendini yorma canin test yapmak isterse yap amannn
Çok stres yapma kuzum kendine ne kadar stres yapmazsan salarsan çok düşünmezsen o kadar iyi oluyor burda okuduğum arkadaşlardan bildiğim kadarıylabebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar inşallah en hayırlı zamanda alırsınız mutlu haberi
Rica ederim canımYarın sabah gidip kendim alacağım kızlar testiçok teşekkür ederim
BiZede at sonucuYarın sabah gidip kendim alacağım kızlar testiçok teşekkür ederim
Tabiki deBiZede at sonucu
Ay misafirden kafamı kaldırıp bakamadım hiç baya geç geliyorumYarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacakmuhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten
Kız kendine yer bul oyle ayak üstü alel acele olunca tutuyor bu veletler
Ayy rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsim eminim çok güzel bir duygudurKızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Yaaaa misafirim vardı şimdi gördüm inanılmaz sevindiiim tebriiklerrr başarıcakdın demiştiiimmR raainbow M Mavimiresl ve diğer canım kızlarDireksiyon sınavında geçtiiiimmm çok şükür kafamdan kaygısı gitti şimdi sırada stres yapmadan kafam rahat bir şekilde bebek çalışmalarına başlamak kaldı
Ayy kolay gelsin aşkoo Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsiinKızlar evde değilim kardeşime geldim boya vs yardım ediyorum bebiş hazırlık yapıyoruz az kaldı doğuma❣ giremiyorum çok fazla bat yazan varsa olursa etiketleyin☺
Testt yaptın mı kuzum sonuç ne lütfen stres yapma kendineBat 23 Ağustos kızlar. Günüm geçmeden test yapmam diyordum ama böyle de her an adet olacakmışım gibi geliyor kendimi kötüye hazırlıyorum sinirlerim bozuluyor. Yarın erken gebelik testi alsam mı sizce napiyim??? Bu testler illa sabah mi olmalı?? Lütfen fikir
Amin çok aminvallahi başka şeye çalışmıyo aklımız sahiden
Testt yaptın mı kuzum sonuç ne lütfen stres yapma kendine
4 Eylül de gidiyorum evimden okullar açılıyor diye. Onun da stresi var galiba içimi sıkıntı kaplıyoreşim de çok anlayışlı değil bugünlerde her şeyi batıyor gözüme adamın yarın sabah yapacağım en azından kafam rahatlar