Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim test icin kafani takma esinin bilmesinede gerek yok toplu sipariş ver n11 den yada trendyoldan kaldir dolaba. Cok arafta birakip kendini yorma canin test yapmak isterse yap amannn

Çok stres yapma kuzum kendine ne kadar stres yapmazsan salarsan çok düşünmezsen o kadar iyi oluyor burda okuduğum arkadaşlardan bildiğim kadarıyla bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar inşallah en hayırlı zamanda alırsınız mutlu haberi

Canim test icin kafani takma esinin bilmesinede gerek yok toplu sipariş ver n11 den yada trendyoldan kaldir dolaba. Cok arafta birakip kendini yorma canin test yapmak isterse yap amannn

Yarın sabah gidip kendim alacağım kızlar testi çok teşekkür ederim

Ay misafirden kafamı kaldırıp bakamadım hiç baya geç geliyorum bizde haftasonu gitcez hayır çadırda sallanır falan rezil rüsva olmayalm ama kız gece alarm kurup kalk gece herke uyuyor olur heyecanlı olur
Kız kendine yer bul oyle ayak üstü alel acele olunca tutuyor bu veletler
çok güldüm büyük bi komşumuz vardı teyze şey derdi besmelesiz bebe çabuk tutar diye doğru bak bu

Yaaaa misafirim vardı şimdi gördüm inanılmaz sevindiiim tebriiklerrr başarıcakdın demiştiiimm inşallaah sıradakide bebek olur bu yılı en güzel şekilde bitirirsinn

Testt yaptın mı kuzum sonuç ne lütfen stres yapma kendine
Amin çok amin vallahi başka şeye çalışmıyo aklımız sahiden
kız napalımmm mecburuz kafa başka şeye çalışmadıgı halde tutturamıyoruz bide başka şeye çalışsa hepten tutturamıcaz bebeleri el mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…