- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.241
Sağol kuzum inşallahAyy kolay gelsin aşkoo Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsiin
Başka şeylere çalışsa tutucak bu bebeler aslında daTestt yaptın mı kuzum sonuç ne lütfen stres yapma kendine
kız napalımmm mecburuz kafa başka şeye çalışmadıgı halde tutturamıyoruz bide başka şeye çalışsa hepten tutturamıcaz bebeleri el mecbur
Olsun ben aldım ordan mesajı
Dur kız doğru azck az düşünsek rahatlıcazBaşka şeylere çalışsa tutucak bu bebeler aslında daçalışmıyoğğ kafalar başka şeye hep ekşın hep ekşın
Bunu dokturunla görüş istersen benim doktorum önermiyor reglden sonra gidiyorsan git dedi banaKızlar ben ne sorcam bilen varmı ben özel bölge için lazere başlamıştım yarım bırakmakta istemiyorum ee malum bebekte deniyoruz ya bu süreçte sıkıntı olur mu ki bebe tutarsa falan bi umut işte tutasıda yokta
Yaaa teşekkür ederim kuzumm bende reglden 5 gün sonra gidiyorum genelde ama hemen danışayım o zaman bu ay randevu alıp ona göre devam ederimBunu dokturunla görüş istersen benim doktorum önermiyor reglden sonra gidiyorsan git dedi bana
Reglden hemen sonra gidiyorsan sorun olucagini zannetmiyorum canımYaaa teşekkür ederim kuzumm bende reglden 5 gün sonra gidiyorum genelde ama hemen danışayım o zaman bu ay randevu alıp ona göre devam ederim
CanımmmKızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Çok teşekkür ederim canımmmm sizlerin motivasyonu sayesinde başardım çok teşekkür ederimYaaaa misafirim vardı şimdi gördüm inanılmaz sevindiiim tebriiklerrr başarıcakdın demiştiiimminşallaah sıradakide bebek olur bu yılı en güzel şekilde bitirirsinn
Sagol kuzucum seninde haberlerini bekliyorum mfk ins bu kez olucak canımCanımmmo minnak kalbinin pıt pıtını yerim ben yaaa Maşallah büyüsün gelsin sağlıcakla inşallah
Ay hahahahaha çok iyiymiş bu besmelesiz bebe çabuk tutarAy misafirden kafamı kaldırıp bakamadım hiç baya geç geliyorumbizde haftasonu gitcez hayır çadırda sallanır falan rezil rüsva olmayalm ama kız gece alarm kurup kalk gece herke uyuyor olur heyecanlı olur
çok güldüm büyük bi komşumuz vardı teyze şey derdi besmelesiz bebe çabuk tutar diye doğru bak bu
Bir ünlü çift vardı bebek bakım odasında yakalanan aklıma o geldi ugrayiver işte ormana,tuvalete,mağaza kabinine falanHahaha tuvalete mi gidem napamya da arkadaşıma söyliyim sen azcık sahilde yürüyüş yap falan diye
Ay kuzum bende aynı durumdayım diş yaptırıyorum bi yandan zararı var mı diyorum dr yok diyor ama bi sürü iğne yapıyor bilemedimKızlar ben ne sorcam bilen varmı ben özel bölge için lazere başlamıştım yarım bırakmakta istemiyorum ee malum bebekte deniyoruz ya bu süreçte sıkıntı olur mu ki bebe tutarsa falan bi umut işte tutasıda yokta
İnşallah canım benim amiiinnSagol kuzucum seninde haberlerini bekliyorum mfk ins bu kez olucak canım
Bende öyle düşündüm ama bakalım yinede bi danışırım gittiğimde teşekkür edermReglden hemen sonra gidiyorsan sorun olucagini zannetmiyorum canım
Ya dolgu diş çekme vs sorun değil diyor ben dişlerden çok çektiğim için antibiyotik bile kullanabilirsin demişti bana bikere doktor ama insanın içi rahat etmiyor işteAy kuzum bende aynı durumdayım diş yaptırıyorum bi yandan zararı var mı diyorum dr yok diyor ama bi sürü iğne yapıyor bilemedim