Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka şeylere çalışsa tutucak bu bebeler aslında da çalışmıyoğğ kafalar başka şeye hep ekşın hep ekşın

Kızlar ben ne sorcam bilen varmı ben özel bölge için lazere başlamıştım yarım bırakmakta istemiyorum ee malum bebekte deniyoruz ya bu süreçte sıkıntı olur mu ki bebe tutarsa falan bi umut işte tutasıda yokta

Bunu dokturunla görüş istersen benim doktorum önermiyor reglden sonra gidiyorsan git dedi bana

Canlar ben gynoseed aldım bugün geldi fakat nasıl kullanicam geri akma oluyor mu nasıl kullanicam hiç bilmiyorum önce mi sıkayim yoksa sonra mi öneriniz nedir kullananlar söylesin hele bi
Yarın kontrolüm var yumoslara bakacak doktor

Kızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin
Canımmm o minnak kalbinin pıt pıtını yerim ben yaaa Maşallah büyüsün gelsin sağlıcakla inşallah

Yaaaa misafirim vardı şimdi gördüm inanılmaz sevindiiim tebriiklerrr başarıcakdın demiştiiimm inşallaah sıradakide bebek olur bu yılı en güzel şekilde bitirirsinn
Çok teşekkür ederim canımmmm sizlerin motivasyonu sayesinde başardım çok teşekkür ederim Ay ağzından bal damlıyor valla inşallah isteyen herkesin göbişini ve kucağını bebişlerle doldursun Rabbim

Ay hahahahaha çok iyiymiş bu besmelesiz bebe çabuk tutar

Kızlar elendim yine 3 gün erken adet oldum zaten yumurtlamayıda 12. Gün görmüştüm yumurtlamadan tam 15 gün sonra adet oldum yani . Tam 1 sene oldu artık ben salıyorum geleceği yok benim bebişin anlaşılan . Gücümde kalmadı zaten her ay umutlanıp adet olunca üzülmekten iyice kendimi yıprattım

Ay kuzum bende aynı durumdayım diş yaptırıyorum bi yandan zararı var mı diyorum dr yok diyor ama bi sürü iğne yapıyor bilemedim

İyi akşamlar kizçeler nassiniz?
S sultansultan90 aşkoo sen gebe olduğunu bilmeden adetine 4-5gün kala sivilcen çıktı mi?
Benim hep adete az kala çıkıyor
Demin fark etdim çenemde ağrılı sivilce çikiyor çok moralim bozuldu

Ay kuzum bende aynı durumdayım diş yaptırıyorum bi yandan zararı var mı diyorum dr yok diyor ama bi sürü iğne yapıyor bilemedim
Ya dolgu diş çekme vs sorun değil diyor ben dişlerden çok çektiğim için antibiyotik bile kullanabilirsin demişti bana bikere doktor ama insanın içi rahat etmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…