Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşime soyledim şimdi test olayını. Ben o heves edip hayal kırıklığı yaşamasin diye adet olurum ya falan diyordum. Test alalım diyince sorguya başladı belirtin var mı, fark var mı hani adet olacaktın, yüzde kaç hissediyorsun... 🤦🏻‍♀️ Test yaparsam mutlaka yazacağım ama hepimiz için hayırlısı olsun teşekkür ederim 🌸💜💜
Canim test icin kafani takma esinin bilmesinede gerek yok toplu sipariş ver n11 den yada trendyoldan kaldir dolaba. Cok arafta birakip kendini yorma canin test yapmak isterse yap amannn

Eşime soyledim şimdi test olayını. Ben o heves edip hayal kırıklığı yaşamasin diye adet olurum ya falan diyordum. Test alalım diyince sorguya başladı belirtin var mı, fark var mı hani adet olacaktın, yüzde kaç hissediyorsun... 🤦🏻‍♀️ Test yaparsam mutlaka yazacağım ama hepimiz için hayırlısı olsun teşekkür ederim 🌸💜💜
Çok stres yapma kuzum kendine ne kadar stres yapmazsan salarsan çok düşünmezsen o kadar iyi oluyor burda okuduğum arkadaşlardan bildiğim kadarıyla 😊 bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar inşallah en hayırlı zamanda alırsınız mutlu haberi 🧿❤️

Canim test icin kafani takma esinin bilmesinede gerek yok toplu sipariş ver n11 den yada trendyoldan kaldir dolaba. Cok arafta birakip kendini yorma canin test yapmak isterse yap amannn
Çok stres yapma kuzum kendine ne kadar stres yapmazsan salarsan çok düşünmezsen o kadar iyi oluyor burda okuduğum arkadaşlardan bildiğim kadarıyla 😊 bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar inşallah en hayırlı zamanda alırsınız mutlu haberi 🧿❤️

Yarın sabah gidip kendim alacağım kızlar testi 😌 çok teşekkür ederim ❤️❤️

Yarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacak 😁 muhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten 🤣
Ay misafirden kafamı kaldırıp bakamadım hiç baya geç geliyorum😂 bizde haftasonu gitcez hayır çadırda sallanır falan 😂😂😂 rezil rüsva olmayalm ama kız gece alarm kurup kalk gece herke uyuyor olur heyecanlı olur 😂😂😂
Kız kendine yer bul oyle ayak üstü alel acele olunca tutuyor bu veletler 😂
😂😂 çok güldüm büyük bi komşumuz vardı teyze şey derdi besmelesiz bebe çabuk tutar diye doğru bak bu

R raainbow M Mavimiresl ve diğer canım kızlar ❤️❤️ Direksiyon sınavında geçtiiiimmm çok şükür kafamdan kaygısı gitti 😍 şimdi sırada stres yapmadan kafam rahat bir şekilde bebek çalışmalarına başlamak kaldı 🤣😍
Yaaaa misafirim vardı şimdi gördüm inanılmaz sevindiiim tebriiklerrr başarıcakdın demiştiiimm😍😍🥳🥳 inşallaah sıradakide bebek olur bu yılı en güzel şekilde bitirirsinn 🙏😍

Bat 23 Ağustos kızlar. Günüm geçmeden test yapmam diyordum ama böyle de her an adet olacakmışım gibi geliyor kendimi kötüye hazırlıyorum sinirlerim bozuluyor. Yarın erken gebelik testi alsam mı sizce napiyim??? Bu testler illa sabah mi olmalı?? Lütfen fikir 😔😔😔
Testt yaptın mı kuzum sonuç ne lütfen stres yapma kendine
Amin çok amin 🤣🤣🤣 vallahi başka şeye çalışmıyo aklımız sahiden 🤣🤭🤭
😂😂 kız napalımmm mecburuz kafa başka şeye çalışmadıgı halde tutturamıyoruz bide başka şeye çalışsa hepten tutturamıcaz bebeleri el mecbur 😂😂

Testt yaptın mı kuzum sonuç ne lütfen stres yapma kendine

4 Eylül de gidiyorum evimden okullar açılıyor diye. Onun da stresi var galiba içimi sıkıntı kaplıyor 😔 eşim de çok anlayışlı değil bugünlerde her şeyi batıyor gözüme adamın 😅 yarın sabah yapacağım en azından kafam rahatlar

X